Пътят на честта - Тема 4

• 35 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Много ми е интересно как ще разкрият, че Блендера е убил Оги.
като проговори онази мома,дето онемя, но ще стане в 52 епизод.....евентуално, ако няма втори сезон.

# 406
Ви'ь сЪ смеете, ама в анонса Кери работи нощем над счетоводните папки и ще спаси холдинга в другата серия.

# 407
Лора и Алекс какво дирят на Витоша? Там ще живеят ли? Толкова ли нямат богашки деца пари за хотел, където да се крият докато сплашват родителите си?

Калата ме изкефи обаче - до оня ден имаха шофьор, днес точно като изчезна дъщеря му, той лично ще кара Крис на училище. Само прахосмукачка не пусна преди да почне да я търси Лора.😁

Бе тиясценаристи не са ли чували за GPS или IMEI,и при изключен тел пак могат да ги открият А на Тачо Мечо колата му и тя ли без GPS?Коскоджа мити мутра...

# 408
Ей, че не се сещаш! Махнал го е, за да не го следят Simple Smile

# 409
Ви'ь сЪ смеете, ама в анонса Кери работи нощем над счетоводните папки и ще спаси холдинга в другата серия.
Май с фенерче?

# 410
Колата не е на Тачо Мечо, а на Мецанка Тачовица.
Ще са сетАт, че на ключовете има чип и по него ще ги открият.

# 411

Че кой друг! До 52ра серия ще уволнят всички от холдинга, защото е нерентабилно при наличието на супергероинята да плащат на толкоз народ!

# 412
Само на мен ли ми е странно, че родителите не се притесниха от това, че децата взеха кола и като непълнолетни , и не само, нито един не е правоспособен шофьор! Или, понеже е Пътят на честта, могат да кастрофират, стига Алекс да върне девойката честна?

# 413
А в анонса какво дадоха за Киро и оня, пишман любовникът - Киро ще му даде пари да покрие липсите ли?

# 414
Важно е ,че обясниха "Амбър алърт" , "България е петнайстата страна, бля, бля, бля...Кой говори така в реалния живот , голям смях.

# 415

‘ми като е заета през деня да върти кафета, а вечер като детегледачка... единственото свободно време, което й остава да блесне и като невероятен счетоводен и финансов специалист, остава през нощта...

# 416
‘ми като е заета през деня да върти кафета, а вечер като детегледачка... единственото свободно време, което й остава да блесне и като невероятен счетоводен и финансов специалист, остава през нощта...
То пък едно въртене на това кафе... седи на барплота или натиска копчето на автоматичната машина. Най-много да залее някой клиент.
Въпреки това, на Кера и четири заплати да й дават, малко е!!!
Само да внимава, че на всичките й работни места е един и същ шефа. Оплете ли се, ще загуби изцяло доходите си наведнъж. Но пък, ако спретне един Романс с него, работата заспива!

# 417
Ако все пак не открият счетоводител в следващия епизод, Кери ще се окаже ИТ спец под прикритие, ще хакне НАП и накрая ще излязат чисти като сълза!
Ето сега стана ясно защо е толкова търсена Керка ...в Царево. А Бонка просто се спуква от яд, че не е толкова комплексна жена.
Не може да бъде многоръкия Шива, нито красавица неземна и... от безсилие по ходжи тръгнА.

# 418
  • София
От анонса, който видях, си мисля, че Кера ще го играе таен агент по поръчка на Любчето. Понеже Люлю подозира Камен, че нещо не му е чиста работата, ще накара Кера да разрови папките.
На мен друго ми е интересно - как Стела дочу разговора на Камен и Мира от толкова далеко. Сигурно имаше 10 м(поне от кадъра така изглеждаше) и при положение, че си шепнеха, не са крещяли.
Дано на Симона й дойде акъла и смелостта и да начука канчето на онзи харбалет Димитър.
А Бонка как набързо оправи Начо... “Нищо не става от тебе” му вика Simple Smile Начо направо надига чехъла да се търси
Аз се обърках кой Начо, кой Тачо, кой Мечо....

# 419
Сериалът се превърна в ирония, наистина Кера ще стане счетоводител. В снимки в инстаграм, бяха сложили от снимачната площадка, Кера беше с ризка, което ме наведе на мисълта, че вече не е сервитьорка, дори сина й Мартин беше в холдинга сниман с тях

Общи условия

Активация на акаунт