Постоянно напрежение в главата и виене на свят

• 20 263
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Най-вероятно ядеш твърде много въглехидрати,  и то вредни - сладко,  тестяно, подладени газирани,  пакетирани продукти с вредни хидрогенирани храни. В резултат на това хранене клетките ти развиват инсулинова резистентност. От ИР са ти и високото кръвно,  и паник атаките. Оправи си храненето. Ако желаеш,  прочети първите постове на темите за ИР и НВВМХ в диетичния подфорум.

# 16
Според мен е възможно ... Аз също вдигам високо кръвно уж заради стрес или поне така казват ...на 25 години съм а вдигам до 190 на 110..пих бетаблокер ..пробвах и с успокояващи и пак нищо

# 17
Хора, като човек минал през това искам да ви успокоя. Нищо ви няма на сърцето. Вдигате кръвно от страх. Което е напълно нормално. Завива ти се свят, мислиш, че ще припаднеш и мозъкът реагира, защото не знае какво се случва. Може и паник атака да получиш. Това е просто страх. И аз бях така. Втория път в болницата се опитаха да ми изпишат бета блокер, защото кръвното ми беше до небесата, сърцето ми щеше да изхвръкне от това, че като вървях и си мислех, че падам, край просто падам и умирам и ...не знам. Не съм си правила само ямр на тялото от гърдите надолу. Похарчих си всичките пари за изследвания на който каквото се сети. Крампи получавах, болки в крайниците, изтръване, болки в сърцето. Изпих хапчета за половин аптека. Не мога да кажа, че се оправих на 100%, не и от хапчетата за световъртеж и съдоразширяващите. Малко ме завърнаха бензодиазепините и мазането на врата, защото имах постоянна скованост в тях. Все още не съм убедена, че проблемът ми е изцяло на нервна почва, но поне се оправих от страха и спрях да се тъпча с лекарства, които не помагат.
Моят съвет е не се лъжете с бета блокерите на по 25-35 години. Не сме още за хапчета за сърце, а те лекарите им дай да изписват. Нищо лошо, но специалисти малко. Аз съм доволна много от д-р Иво Асенов в Св. Наум. Препоръчвам го. Човекът мисли. Simple Smile Успех

Общи условия

Активация на акаунт