СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 5

• 29 696
  • 792
  •   2
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
Трябва първо да се срещнеш с директора на новото училище, оттам ще издадат документ и след това с този документ се отписва от старото у-ще.

# 571
Мама Мони, едно време баба ми казваше: Юнак без рана и ученик без двойка, не ми ги хвали.Simple Smile
Смятам, че на края на срока при добро желание от страна на учителя, нещата могат да се нормализират.

Момичетата преди мен са обяснили за процедурата по преместване. На този принцип и аз съм мастила в друго училище.

# 572
И да не забравиш учебниците. В старото училище ще ги искат, за да издадат документа.
В новото ще получите нови учебници.

# 573
Aila, и понеже е средата на годината от старото училище ще ти издадат удостоверение с текущите оценки по предметите
, извинени и неизвинени отсъствия. А и ще ти трябват нова лична карта и бележник Simple Smile Преди 4 ти години голям зор видях да намеря лк и бележник посред учебната година

# 574
Някои училища са без бележници, а лична карта,  ако не намери, аз ще и изпратя една непопълнена:) И празен тазгодишни бележник имжм:)

# 575
  • София
А пък аз влизам, за да споделя, че тези дни се мотах из едни теми за друг вид училища, и там е леко бррр!, и мъничко отровно даже.
Та просто да си кажа, че ми е много уютно тук. ❤️

# 576
  • у дома
Някои училища са без бележници, а лична карта,  ако не намери, аз ще и изпратя една непопълнена:) И празен тазгодишни бележник имжм:)
И аз имам 2 бр лични карти и 2 бр бележници непопълнени от тази година-аз мразя да пазарувам в последния момент,а се оказа ,че ще сме само с ЕД  и ЕБ и артисаха...

# 577
  • Отвъд алеята зад шкафа
А пък аз влизам, за да споделя, че тези дни се мотах из едни теми за друг вид училища, и там е леко бррр!, и мъничко отровно даже.

За частните у-ща ли?

# 578
  • София
Да.
Голямо надприказване в комбинация с надлъгване. 😁
То верно, че са само няколко точно този тип списващи, ма пък крайният резултат е кофти.

# 579
  • София
Аз в тази връзка и в контекста на постове от предходни страници да си споделя, че и спама, и бъзиците, и жаргона ми идват доста облекчаващо и разтоварващо и предлагам да не се взимаме толкова на сериозно, достатъчно са ни грижите и проблемите. В крайна сметка ако някой иска за него английските да са перални, това не пречи за друг английските да са си английски Wink

# 580
  • София
Точно такива са и моите мисли. 😊

# 581
# 582
Ех, бе Дидева! Heart Дайте материал и на Русалката и съвсем ще ви се разпуснат душите! Hug

# 583
  • Някъде в Европа...
То лошо няма, но на мен като провинциалистка, наистина ми отне няколко страници, докато разбера, че говорите за училище, а ако не бяхте пояснили за кое, и досега нямаше да разбера...Но пък и общо взето ми е все тази дали ще разбера или не, защото не ме касаят училищата в София 😉, така че си говорете, както искате...

# 584
  • София

нали се сещаш, че сигурно има защо?

Общи условия

Активация на акаунт