Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 704
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
Ние правихме миналия месец, разширена по крюгер е 110лв,а SDI тест явно е 70лв,защото мм плати 180лв общо. SDI се работи само в неделя,и резултати в понеделник или вторник. Успех.

# 271
Благодаря. Аз звъннах и в клиниката. Казаха ми пакетна цена 180лв за спермограма и SDI, но жената не знаеше дали спермограмата е разширена по крюгер или обикновена. Само sdi e 100лв.

# 272
Момичета, бихте ли ми припомнили кога горе-долу почива репродуктивния сектор в б-ца Надежда по коледните празници - някакви приблизителни дати?

# 273
Здравейте , имам една неуспешна бременност ( естествено зачеване , спонтанен аборт в 3-тия месец 2017 ) , така като не се получи по нормален начин зачеване тази година март месец направихме процедура на спонтанен цикъл извадена  - 1 яйцеклетка , оплодена и върнато на 5 ден ( със изоставащо развитие ) .
За съжаление отрицателен тест.
Последваха няколко изследвания , биопсия .
Миналия месец започнахме стимулация за нова процедура , след няколко дни стимулация и последващ преглед и на финала за пункция се оказа , че ТСХ  е високо ( имам Хашимото ) , и д-р каза , че в такъв случай няма да правим нищо и прекратяваме нещата докато не вкарам хормона в норми.
И така се получи една безсмислена стимулация.
Тааа въпроса ми някоя от вас попадала ли е в такава ситуация и много ли й е закъснявал цикъла , предвид стимулацията и многотона брой и големи фоликули.
Благодаря предварително ! 
Пожелавам успех на всички ! 😊

# 274
Здравейте, имам нужда от информация и за цената на NK клетките. Някой пускал ли е скоро? Не успяха да ми кажат по телефона. Нямам спомени от преди- не беше нужно да се пуска изследването на гладно, нали? За колко време става готово?

# 275
Преди 1г пусках изследване на NK клетки в Надежда, стават за 1 работен ден, не е нужно да са на гладно. На мен ми взеха кръв в 13ч на обяд. На следващия ден имах резултати на е-mail си.
Цена платих 325лв - Имунофенотипизиране на ПКМК; Автоантитела ; Серумни имуноглобулини

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 14:30 от sparki7

# 276
Здравейте момичета,

в края на м.10.2019г. правих ЗЕТ на ЕЦ при д-р Стаменов, който за съжаление се оказа неуспешен.
Проблема сега е че като исках да запиша час за коментар ми казаха, че не е ясно кога ще ми се обадят за час, тъй като имало много чакащи в списъка преди мен. От форумите чета, че момичета са чакали по 5- 6 мес, за да им се обадят  за коментар и направо съм ужасена. Просто съм в страшна депресия, веднъж от неуспешния опит и след това, заради факта, че трябва да чакам толкова много за коментар. Това е ценно време, през което могат да се направят много изследвания, биопсии и т.н.
Да не говорим, че с д-р Стаменов сме коментирали при евентуален неуспешен трансфер, да правим биопсия за импл. прозорец, резултатите от която се чакат още един месец...и то може съвсем да се проточи. Адски съм притеснена и изобщо не знам какво да правя.
Ако някой може да ми помогне с информация, ще съм му много благодарна!

Успех на всички!

# 277
  • София
Не съм чела до сега за 5-6м, нооо 3 със сигурност. Аз лично съм чакала най-много 3.5м.

Относно това което сте коментирали, хрумва ми нещо, защо не попиташ дали докато чакаш часа си за коментар, не може да те запишат при Чапанова или Тихомирова за тези биобсии - те да проследят и да ги направят.
Не знам какво ще ти отговорят, но си струва да попиташ. То така или иначе той няма да ти ги прави биобсиите.

Иначе, въоражи се с търпение, разсей се с нещо друго ако можеш. Това чакане за коментар наистина е най-безумното, но за съжаление при Стаменов е така и срока за чакане не намалява с годините, а напротив.
Аз съм в клиниката от над 2г и първия ми коментар беше 2м, последния близо 4....

иначе си права за биобсиите и проточването:
- от деня на неуспешния ми резултат минлата година, до нов опит минаха точно 14 месеца, в които аз чаках коментар, направих една хистероскопия и 3 биобсии.

# 278
  • София
чакането за коментар е с месеци.
в същото време организират консултации за непациентки на клиниката.
явно за да наберат нови.  Crazy

# 279
  • София
Здравейте, имам нужда от информация и за цената на NK клетките. Някой пускал ли е скоро? Не успяха да ми кажат по телефона. Нямам спомени от преди- не беше нужно да се пуска изследването на гладно, нали? За колко време става готово?
Бети, изследвах ги септември месец, но понеже на касовата бележка имаше 3 показателя, не съм сигурна НК-клетките в коя цена точно влизат, затова ти давам и 3те стойности:
    Anti b2GP 1 aнтитела (IgG+IgA) -  32,00 лв.
     - Антикардиолипинови антитела -  32,00 лв.
     - Репродукт. Скрининг панел - 280,00 лв.
- Мисля, че влизат в общия скрининг пакет, който е за 280 лв.

Просто съм в страшна депресия, веднъж от неуспешния опит и след това, заради факта, че трябва да чакам толкова много за коментар. Това е ценно време, през което могат да се направят много изследвания, биопсии и т.н.
Напълно те разбирам, аз се чувствах по абсолютно същия начин и затова след 3тия неуспех си самоназначих някои изследвания, които досега не сме пускали и които изискват само взимане на кръв. Сега на часът за коментар ще се изсипя със всички изследвания, пък как ще ме приема ДОК е друг въпрос.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 14:47 от loewin

# 280
Общия панел включваше и други показатели. Правих го по време на бременността. Сега ми искат само NK клетки, но лекар извън клиниката.

# 281
  • Пловдив
Общия панел включваше и други показатели. Правих го по време на бременността. Сега ми искат само NK клетки, но лекар извън клиниката.

# 282
  • Sofia
Здравейте момичета,

в края на м.10.2019г. правих ЗЕТ на ЕЦ при д-р Стаменов, който за съжаление се оказа неуспешен.
Проблема сега е че като исках да запиша час за коментар ми казаха, че не е ясно кога ще ми се обадят за час, тъй като имало много чакащи в списъка преди мен. От форумите чета, че момичета са чакали по 5- 6 мес, за да им се обадят  за коментар и направо съм ужасена. Просто съм в страшна депресия, веднъж от неуспешния опит и след това, заради факта, че трябва да чакам толкова много за коментар. Това е ценно време, през което могат да се направят много изследвания, биопсии и т.н.
Да не говорим, че с д-р Стаменов сме коментирали при евентуален неуспешен трансфер, да правим биопсия за импл. прозорец, резултатите от която се чакат още един месец...и то може съвсем да се проточи. Адски съм притеснена и изобщо не знам какво да правя.
Ако някой може да ми помогне с информация, ще съм му много благодарна!

Успех на всички!
Здравей,

За съжаление се чака много за коментар след неуспешно инвитро между 2-4 месеца. Аз съм с в клиниката от 2013 и винаги е било така. Полудяваме всички дружно от това чакане, но няма какво да се направи. Не се притеснявай за нещо,което няма как да промениш. Просто едно,че на ден преглежда по 50 жени, прави операции и инвитро процедури, освен това трябва да прочете на всяка какво и е давано като лекарства и какво и е правено,за да прецени следващите действия. Просто нямаме друг избор освен да чакаме. Опитай се да мислиш за други неща, не се концентрирай само върху това кога ще се обадят. Незнам дали защото съм от години в тая клиника някак съм ги приела нещата,че стават адски бавно. Много като ми писне да ги чакам отивам лично и питам. Пази си психиката и да се ядосваш за неща, които не зависят от теб няма смисъл.
Това е гадното, че правят консултации за нови пациенти,а пък ние чакаме и все пак наново доста пари ще вложим.

# 283
  • София
Наскоро докато чаках видях една двойка, която имаше час за първичен преглед при Чапанова, като са пуснали заявлението преди седмица.
Явно доста нови пациенти взимат Тихомирова и Чапанова, но има и такива за Стаменов и другите разбира се. Май винаги е било така, има нови, докато други чакат за коментар, защото трети пък са забременели и вече са напуснали редиците на дървените столчета Simple Smile

Миналата година декември май беше, доктора беше на конференция в чужбина и имал 1-2 свободни дни, беше се върнал за да преглежда само пациенти за коментар. Тогава ме вмъкнаха мен, чувствах се като "избраната" Simple Smile хахаха

# 284
140лв бяха през  септември само NK клетки, на следващия ден са готови

Общи условия

Активация на акаунт