Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 688
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
  • София
От 2мг

# 406
Моя съвет е да звъннеш на регистратура да кажеш как се казваш и че ти предстои ЗЕТ, и искаш да питаш нещо ембриолозите и малко след това те /ембриолозите /ще ти върнат обаждане. Поне при мен беше така.

Здравейте, предстои ми замразен трансфер. Обадиха ми се ембриолозите за деня и часа на трансфера, като ми дадоха указания по телефона да взема предишната вечер два естрофем, а на сутринта 4 дуфастона. В аптеката обаче ми казаха, че естрофем има и от 1 мг и от 2 мг, а по телефона не ми уточниха нищо. Какъв естрофем се предписва преди трансфер? На кого да звъня за уточнение?

# 407
След направена имунологична биопсия в "Надежда" имам ли право на безплатна консултация с имунолог (както например имам право на такава с генетик след ПИД)?

# 408
  • Sofia
След направена имунологична биопсия в "Надежда" имам ли право на безплатна консултация с имунолог (както например имам право на такава с генетик след ПИД)?
Не, нямаш право на безплатен или поне на мен не са ми го казвали, Персенска не ме и изпрати, защото каза, че всичко било наред. При плащането на ПИД веднага ми казаха, че ми се полага безплатна консултация.

# 409
За безплатна консултация при имунолозите не съм чувала, но са ми казвали, че можем да обсъдим изследвания, резултати по тел. между 12.00-13.00ч.

# 410
  • и тук и там :)
Момичета, аз съм над 40г. и съм пациентка на Д-р Персенска. Нещо обаче няма "химия" между нас, някак си оставам с впечатлението, че прави нещата при мен по инерция (и друг път съм писала по темата). Чудя се дали да не се прехвърля при Цветков за последните 2 опита, които съм си дала като срок..... .. 😏
За Персенска се говори, че не "харесва" пациентки над 35г. 😐, за Цветков чували ли сте подобни твърдения?

# 411
Вел,

Ако можеш да се прехвърлиш при д-р Цветков ще е едно от най-добрите ти ин витро решения!
Аз съм на 46, до скоро д-р Цветков се бори с цялата си душа за всяка моя Я. С д-р Персенска съм имала две срещи (едната за трансфер) и му казах, че никога повече не искам да в виждам, дори ако трябва да пропусна месец.... Тази жена просто не трябва да ѝ пращат пациентки над 40.

Момичета, както някои от вас знаят аз съм над 40г. и съм пациентка на Д-р Персенска. Нещо обаче няма "химия" между нас, някак си оставам с впечатлението, че прави нещата при мен по инерция (и друг път съм писала по темата). Чудя се дали да не се прехвърля при Цветков за последните 2 опита, които съм си дала като срок..... .. 😏
За Персенска се говори, че не "харесва" пациентки над 35г. 😐, за Цветков чували ли сте подобни твърдения?

# 412
  • София
На първия преглед при д-р Персенска бях на 39, родих 2 месеца преди да навърша 43г. Познавам и други момичета над 40, които имат деца благодаренее на нея.

# 413
Момичета някоя вземала ли е от манипулационната лактобацили за вагинално лечение. Ония ден си купих и сега виждам, че са в капсули та се зачудих да не са ми дали такива, които се пият Thinking

# 414
Здравейте момичета, искам да ви попитам във вторник бях при имунолозте, пуснаха ми пълният пакет и казаха, че резултатите ще са готови края на седмицата. Питах ще мога ли да ги видя в приложението и ми казаха, че ще ги има в системата но само доктора щял да ги вижда. А аз ако имам въпроси да съм звъннела между 12:00-13:00 часа. Ма какви въпроси като аз няма да си знам резултатите. На тези които са правили това изследване дали ли са ви резултатите? Това е несериозно плащаш една камара пари и не ти дават документ. Така беше и с биопсиите. Всичко ти е наред но документ никакъв.

# 415
По повод на поста на shori - някой знае ли как се получават изследванията за кариотип и тромбофилии и дали пакета тромбофилии в Надежда включва и генетични и придобити. И за колко време излязоха? На регистратурата нямаха представа, а сега не мога да се свържа и не ми се разкарва само за това.

Относно изследванията, и тези по-специфичните, даже като че ли предпочитам да не ги виждам, че почвам с едно филмиране ...

# 416
Дават документ, но е лично. Другият вариант е да ги помолиш да ти ги изпратят на и-мейла.
Здравейте момичета, искам да ви попитам във вторник бях при имунолозте, пуснаха ми пълният пакет и казаха, че резултатите ще са готови края на седмицата. Питах ще мога ли да ги видя в приложението и ми казаха, че ще ги има в системата но само доктора щял да ги вижда. А аз ако имам въпроси да съм звъннела между 12:00-13:00 часа. Ма какви въпроси като аз няма да си знам резултатите. На тези които са правили това изследване дали ли са ви резултатите? Това е несериозно плащаш една камара пари и не ти дават документ. Така беше и с биопсиите. Всичко ти е наред но документ никакъв.

# 417

До сега винаги са ми пращали резултатите на email-a които съм написала най-отгоре след около 4 дни.

# 418
  • Пловдив
Няколко пъти съм пускала имунологични и в деня в който ми кажат, че ще са готови съм звъняла между 12-13 часа и съм питала за резултатите и сме ги коментирали. На следващото ми ходене до клиниката съм си ги вземала и на хартиен носител.Ако желаете ще Ви ги изпратят и на мейла.

# 419
На мвн резултатите от имунологичноте ми ги изпратиха на мейл и после им звъннах между 12-13ч за да ги коментираме... А след това се видяхме лично за да ми дадат и назначената терапия с вливката.

Общи условия

Активация на акаунт