Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 657
  • 778
  •   1
Отговори
# 450
Не съм сигурна. Предполагам, че първия работен ден е 7 януари. Попитайте по-добре на контактите за информация.

# 451
Здравейте , на някоя от вас връщали ли са 1 бр. или 2 бр 5 дневни - ембриони - късна морула ? 🙄

# 452
Момичета, при вземане на кръв за РВМС има ли значение дали междувременно има влят Октагам или не?

# 453
Здравейте. Искам да попитам задължително ли е болничния след пункцията да е от клиниката. Дали мога да си взема 3-5 дни след пункция от личния лекар, защото не искам да разбират на работа?  Работодателите ми не са много толерантни за съжаление.
Не уточних, че съм на естествен цикъл, без никаква стимулация и не сме по фонда.

# 454
  • София
Стига ЛЛ да ти даде...

# 455
И при мен работодателя не е наясно и при пункции винаги вземам болничен от личната лекарка. Разбрана е и никога не ми е отказвала.

Здравейте. Искам да попитам задължително ли е болничния след пункцията да е от клиниката. Дали мога да си взема 3-5 дни след пункция от личния лекар, защото не искам да разбират на работа?  Работодателите ми не са много толерантни за съжаление.
Не уточних, че съм на естествен цикъл, без никаква стимулация и не сме по фонда.

# 456
Мили дами знае ли някой какво е мнението на Стаменов за пътуване след трансфер, ако се наложи да отида сама трябва да се върна с влак или автобус става въпрос за 2 часа и нещо никой нищо не ми каза първия път

# 457
  • Sofia
Мили дами знае ли някой какво е мнението на Стаменов за пътуване след трансфер, ако се наложи да отида сама трябва да се върна с влак или автобус става въпрос за 2 часа и нещо никой нищо не ми каза първия път
Сестрата на мъжа ми пътува 450 км- София-Ямбол веднага след трасфер на същия ден и има 7 годишно момченце. Аз заминах в командировка със самолет на следващия ден след трансфер и имам 6 годишно момченце.Знам, ако се пътува със самолет трябва да се изчака ден-два. Всичко е въпрос на съдба,така че пътуването не е фактор да провали нещата.  Знам,че иска до тест да няма секс,защото тласъците при правене на секс могат да предизвикат контракции, не че съм мислила или питала такива излишни неща.

# 458
Здравейте момичета, излязоха ми резултатите от пълните имунологични изследвания, всичко е в граници, единствено Total NK sells при граница до 10 моят резултат е 11. Написали са ми терапия с Orthomol Natal. Някой ползвал ли го е, какво ви е мнението за тази добавка. Аз съм с донорска яйцеклетка и правим само замразени трансфери. Наскоро приключи 5-тият пак неуспешен трансфер. И докато чакам за коментар няколко месеца се опитвам да открия проблема макар, че вече всички видове изследвания съм правила и съм отчаяна, защо не става:(

# 459
Здравейте, ако някой има мобилния на др Чачева моля да ми го изпрати като лично съобщение. Искам да обсъдя с нея лоши резултати от БХС.

# 460
  • Пловдив
Работния график на болница Надежда в празничните дни https://www.m.nadezhda.bg/novini/raboten-grafik-na-bolnitza-nade … ichnite-dni--647/

# 461
Здравейте момичета,

можете ли да ми кажете колко време след неуспешен ЗЕТ на ЕЦ, мога да си пусна за изследване следните хормони:

- АМХ
- Естрадиол
- Прогестерон
- Тестостерон
- Пролактин
- LH
- FSH

след трансфера слагах Зарзио и Прегнил 100 - 14 дни до 11,11, а малко преди трансфера започнах и с Утрогестан / ваг./ Мисълта ми е дали това, което съм слагала ще повлияе на резултатите, ако ги пусна утре?

Всички изброени хормони ли трябва да се изследвата на 2-3 ден от МЦ?

# 462
Каква е цената на хистероскопията към днешна дата?
Правена ми е ,но съм забравила...

# 463
Мисля че е 730лв за здравноосигурени лица

Каква е цената на хистероскопията към днешна дата?
Правена ми е ,но съм забравила...

# 464
  • Sofia
Здравейте момичета,

можете ли да ми кажете колко време след неуспешен ЗЕТ на ЕЦ, мога да си пусна за изследване следните хормони:

- АМХ
- Естрадиол
- Прогестерон
- Тестостерон
- Пролактин
- LH
- FSH

след трансфера слагах Зарзио и Прегнил 100 - 14 дни до 11,11, а малко преди трансфера започнах и с Утрогестан / ваг./ Мисълта ми е дали това, което съм слагала ще повлияе на резултатите, ако ги пусна утре?

Всички изброени хормони ли трябва да се изследвата на 2-3 ден от МЦ?

Здравей,

ето кога и кой хормони могат да се изследват:

ЛХ, ФСХ и Е2 - на 3 ден от МЦ
ТСХ и Т4   на чист ден / да не е пито кафе, чай... нищо с кофеин/
ТАТ и МАТ    няма значение деня от МЦ
Пролактин    на чист ден  / 1-2 дни да не е правен секс и да не са пипани гърдите/
Тестостерон, Андростендион - няма значение деня от МЦ
ДХЕА   няма значение деня от МЦ
17ОН Прогестерон - на 3 ден от МЦ
Глюкоза + Инсулин  - на гладно,  няма значение деня от МЦ
АМХ- можеш по всяко време, щом си била на ЕЦ нямаш блокираща инжекция

Общи условия

Активация на акаунт