Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 270
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, чакам за трансфер пред кабинета и хем се притеснявам, хем се вълнувам... Току що ми излезе прогестерона, пише >60 ng/ml. Това не и ли много?

# 91
Момичета, чакам за трансфер пред кабинета и хем се притеснявам, хем се вълнувам... Току що ми излезе прогестерона, пише >60 ng/ml. Това не и ли много?
Аз с тази стойност забременях с близнаци. Успех Hug

# 92
Аз с тази стойност забременях с близнаци. Успех Hug
И аз с тази стойност за първи път забременях 😉
Силно стиснати палчета,мила 🤞🍀

# 93
Здравейте, аз съм на естествен цикъл с фемара и имам 4 фол днес на 10 ден от цикъла. Два са мънички към 14 мм а другите май до 18.Днес пуснах естрадиол 72 и Лх 6. Мисля че малко ми е нисък естрадиола и се притесних, не съм го коментирала с доктора. Според вас добре ли са хормоните?

# 94
  • София
Здравейте, аз съм на естествен цикъл с фемара и имам 4 фол днес на 10 ден от цикъла. Два са мънички към 14 мм а другите май до 18.Днес пуснах естрадиол 72 и Лх 6. Мисля че малко ми е нисък естрадиола и се притесних, не съм го коментирала с доктора. Според вас добре ли са хормоните?
Спокойно Естрадиола е нисък заради фемарата, това ѝ е действието на нея, понижава естрогиените.

# 95
Ооо благодаря ви, мили момичета! Така ме зарадвахте с вашите бебоци, дано и на мен да ми е на късмет! 😊

За първи път ми изписват таблетки Преднизолон Кортико 5 mg. Чета листовката и не намирам отговор защо ми е изписано... Някой знае ли за какво е? Пие се 2х1.

# 96
Hope,
Точно такъв въпрос задавах и аз. Изписано е, за да не се изхвърли ембриона от организма ти, поради антитела, които могат да го разпознаят като чуждо тяло. На мен също ми е изписано, аз съм с Хашимото. И аз му се мръщех, защото са кортикостероиди, но продължавам да го пия в името на крайната цел. Същата доза е и при мен. Мисля, че основната цел е задържането.

# 97
След трансфер каква доза фолиева киселина пиете?

# 98
  • София
След трансфер каква доза фолиева киселина пиете?

Хубаво е да се изследва и да се прецени колко таблетки да се пие. Особено ако има проблем с усвояването.

# 99
Здравейте, имам нужда от съвет. Имах трансфер на замръзени ембриони и от болницата ми казаха тест на 29, което е вторник. Но не мога да издържа и мисля утре да си го пусна, а във вторник да им звънна. Вие какво бихте ме посъветвали.

# 100
  • София
Кога е бил трансфера?

# 101
На 17.10 с пет дневни бластоцисти

# 102
  • София
Без да броиш деня на трансфера, преспокойно можеш да пуснеш кръвен на 9-10ден Simple Smile

# 103
  • София
Да, но все пак ще трябва да им кажеш, че си пуснала теста по-рано.
А и остава въпроса, как ще издържиш после до прегледа и до втория, и до теретия...

# 104
Ох, благодаря ще ида утре да си пусна, то не се издържа повече, но нали си бия прегнил, чудя се това много ли се отразява на резултатите.Ама утре ще видим какво е положението изобщо.Иначе ще им кажа на тези, че не съм издържала, мисля, че мога да изкарам до вторник само ако бъда приспана хахха

Общи условия

Активация на акаунт