💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 349
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 005
Направо подивявам като ги гледам тия славяни. Томас е едно огромно ГОВЕДО, Л..О, ДОРИ НЕ може да разбере какво му казва Амелия. Той не бил я пратил, взел решението на племето  ooooh! И тая русалка Герга какво реве пък и за точене на ножове говори. Много искам Амелия да го победи, въпреки че знаем вече от спойлера...

# 1 006
Време е  за сливане на племената. Тежко ранените да ги махнат предварително.

# 1 007
Много мъжко да пратиш жена на дуел с мъж, все по малко  качества като чест и достойнство   виждам в днешните мъже.

# 1 008
Тя битка не беше отборна.
Куците и те можеха да играят.
Стоян е много-тъп и изпусна златна възможност.

# 1 009

Не знам дали го осъзнават, дори Амелия като че ли не го осъзнава, щом тръгнала да ходи на Витоша с Томас и Георгиос. Пламен пък във фб едни хвалби за Веско, най-великият мъж на планетата

# 1 010
@ Томас ти си жалък страхливец, как не те беше срам да избереш да се биеш с жена. Какъвто и да е резултатът ти си губещ. Един истински мъж трябваше да номинира мъж, ти обаче явно не се такъв.

# 1 011
  • София
Март не е гей, моля ви, не обиждайте гейовете, те не са виновни! Март си е обикновен п*д*р*с*.  Както и бг-сценарият на предаването, но, в общи линии, са си лика-прилика. Явно това е най-разпространената порода в игрите на болята:  куцо, сакато, дрискаво и... хъм... обратно... 
В тази връзка не съм сигурна дали Гадостината е наясно, че "бактерии" в стомаха/ корема нито е диагноза, нито е нещо необичайно.

п.п.: моля ви, достатъчно се наспоменавахте на втория баща на Март!!! напомням, че той НЕ участва в играта, която обсъждаме тук.  Все едно в тема за ХК да се коментира крехката душевност на синковеца.

# 1 012
Изумява ме, че Томас втълпява на Амелия някаква вина, че е разбила племето на старите славяни при положение,че миналата седмица пратиха на дуел точно Амелия и Марешка. Сивото вещество ли им липсва на тия или какво? Как може да са толкова нагли?

# 1 013
  • София
Да сливат племената и да си ходят бързо тия 4-мата , че вече ме изнервят.

# 1 014
Стояне, Стояне, куха хралупо! Вместо да си направиш коалиция с Амелия и Роберта, и да разкарате един по един тези кифладжии, ти си тръгнал да се подмазваш на Веселин!

Скоро и на теб ще ти намажат ските, глупако!

# 1 015
Не го коментаме, само го отбелязвам. А и аз пиша в темата съвсем от скоро Simple Smile

# 1 016
  • София
Искрено се надявам, от ден "утре", като ходят по улиците, славяните с празни глави и празни гащи (умишлено не ги наричам мъже, тъй като не виждам нищо мъжко, нито в поведението, нито във възпитанието им), да се срещнат с всенародната "любов"!
 Ей така, да им подсвиркват и да им дюдюкат, като на кифли, каквито всъщност те са!

# 1 017
Русалката ревеше, защото ще отплува според мен.

Стоян наистина кух, та дрънка. Като взеха да се обясняват как са се опитали да се коалират срещу новите прабългари си викам "ха, тоя Стоян ще се обиди и ще номинира Веско" . Да, ама чакай такива умозаключения от кратуна. Веско му станал брат. И излиза, че Веско си има няколко жени и един брат. Мила картинка на мъжко семейство.

# 1 018
Как искрено си мечтая ,Амелия да е победила утре.Да натрие носа на този плазмодий да си тръгне от "най-слабото" звено.А и на всички останали слабоумни нейни съотборници.Този Томас,Март,на колко години са ?Държат се като деца,в детската градина.Имам чувството вече,че е харесват Амелия и от не знаене как да и го покажат така се държат.Както в детската градина момчетата, скубеха момиченцата и ги гонеха.Ейй тия точно така ги виждам ,като 5-6 годишни.

# 1 019
  • София
Пак показаха в промото за утре кой отпада, много са зле...

Амелия е единствената готина в това племе и се радвам, че им го каза всичко.

Общи условия

Активация на акаунт