💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 496
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 480
  • Испания
Смеят ли да ги нахранят? Толкова са нежни, че току-виж всички ги хванало рядкото щастие. Нямат толкова тоалетни, толкова медицински екипи, пък и кой ще остане за снимките!

# 481
Смеят ли да ги нахранят? Толкова са нежни, че току-виж всички ги хванало рядкото щастие. Нямат толкова тоалетни, толкова медицински екипи, пък и кой ще остане за снимките!

Ще се върне Алекс Гастонов, а те в болница с разстройство Satisfied
Тъкмо  ще излезе срещу Амелия Wink

# 482
В Сървайвър масата беше в пъти по богата от тази пародия тук !

Някой знае ли дали ще има пак Сървайвър?

Иначе дано наистина Гастонови се разпаднат, не мога да гледам я
Ана Мария. Цялото племе се раздразни , че изгубиха заради нея и накрая да не я номинират ?? Що за логика ?

# 483
Томас има ново видео. В някакъв жълт сайт са писали, че е танцувал по прашки, но той казва, че е измислица))

# 484
Никога не съм гледала Сървайвър,  но ако има ще гледам този път! Никога не съм гледала и футбол..затова когато се прибрах в родния си град последния път и пих кафе на едно много хубаво място и някой ми каза, че е собственост на Джаферович.. питах кой е пък този и като ми казаха, че е футболист ... си викам оо тъпо.
Grinning Не знам.. може и футбол да погледам...

Разочароващо е това предаване в много аспекти - да! Особено, ако водещата каже с патос пир, то значи страхотен пир. Дори си ги представях как танцуват или бъбрят сред огъня..
Защо не дават морето почти никога в кадрите?

# 485
  • София
Всъщност пиша глупости, като нищо пак могат да си я изгонят. Те, близначките са само един глас, а Наско няма да гласува, защото си тръгна, а Алес още има разстройство ( ooooh! Laughing).
Т.е. какво имаме:
срещу Юлиян: Радостина, Ана Мария и близначките - 3 гласа
срещу Ана Мария: Юлиян, Пламен, Венцислава - 3 гласа
И остава Добрин. Неговия глас ще е решаващия. Аз вече писах, че Добрин има симпатии към Юлиян и може да е решил да смени лагерите, не знам ще видим, ще е доста интересно. Нещата ще са на кантар. Иначе аз за Юлиян не се притеснявам чак толкова много, защото само Стоян може да го бие и то само ако бягат на 100 м. гладко бягане.  Laughing Но никога не се знае нищо, особено ако от продукцията ти спретнат някой номер, уфф.  Embarassed

# 486
Всъщност пиша глупости, като нищо пак могат да си я изгонят. Те, близначките са само един глас, а Наско няма да гласува, защото си тръгна, а Алес още има разстройство ( ooooh! Laughing).
Т.е. какво имаме:
срещу Юлиян: Радостина, Ана Мария и близначките - 3 гласа
срещу Ана Мария: Юлиян, Пламен, Венцислава - 3 гласа
И остава Добрин. Неговия глас ще е решаващия. Аз вече писах, че Добрин има симпатии към Юлиян и може да е решил да смени лагерите, не знам ще видим, ще е доста интересно. Нещата ще са на кантар. Иначе аз за Юлиян не се притеснявам чак толкова много, защото само Стоян може да го бие и то само ако бягат на 100 м. гладко бягане.  Laughing Но никога не се знае нищо, особено ако от продукцията ти спретнат някой номер, уфф.  Embarassed

Мисля , че Добрин ще го хване шубето,  не за друго , а защото ако станат малцинство Гастонови,  той ще  следващият изгонен.  А със сигурност не иска да си ходи , тоест колкото и да симпатизира на Юлиян, за да си осигури престоя , докато елиминират другите , ще гласува против него. Мои разсъждения .. пък да видим.

# 487
Тъй като гледам Амелия ще се изправя срещу Юлиян и ще е аут  Thinking

# 488
Скрит текст:
Мисля , че Стоян си заминава тази седмица. Поне така пишеше в спойлера. Амелия е другата седмица за жалост.
Георгиос и той си тръгва ама кога не знам.

# 489
Аз се хванах за думите на Ана Мария мисля при тръгването на Наско.Каза нещо от сорта на:какво означава това ,че довечера няма да те видим ли?
Това ме навежда още повече на мисълта,че всички живеят някъде заедно и ги събират само за снимките.
Какво трябва да значи това довечера няма да те видим?Нали заедно живеете,по цял ден сте заедно:сутрин,обед ,вечер.Тя ли ще ходи някъде или участниците до вечерята стават духове?
После пак ще изгледам записа от този момент,но така звучеше сякаш не живеят заедно.Аз бих се изразила :Ще ни липсваш довечера Насе.а не :Довечера няма да те видим така ли,при положение, че каза че още сега тръгва.
И пак бахти и малоумниците от екипа,не дадоха едни патерици на Наско,а го мъчат да куца и да се подпира на пръчка.А в резиденцията дават подпрени патерици на стената.Пълни кретени са всички.Ама и ние,че я гледаме тая пародия и им правим рейтинг.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 05:43 от Morkovel99

# 490
Скрит текст:
Мисля , че Стоян си заминава тази седмица. Поне така пишеше в спойлера. Амелия е другата седмица за жалост.
Георгиос и той си тръгва ама кога не знам.

Скрит текст:
Да, в спойлера пишеше, че след Наско си заминава Стоян, след това Амелия и Рапунцел (Герганчо може да напуска и по собствено желание)

# 491
Март гледа като Многострадална Геновева, милия и тази тактика да не се представя слаб я каза така все едно е супер гениално, а не знам кой изобщо би му повярвал. Изобщо не им прави чест да се крият всички зад една жена. Така Амелия на техен гръб си направи шоуто и се представи като адски силна и физически, и психически, защото аз не знам как щях да се чувствам, ако съм постоянно на прицител на 4-5 "яки мъже".

Вчера за кратко слушах коментарите на Джеферович и като се замислих съм съгласна с него. Неговата теория е, че при такива игри трябва да елиминираш силните и да оставяш слабите за накрая.Та, в този ред на мисли на славяните стратегията им е точно обратната- елиминират си жените и се поддържат за накрая, за да може да им е трудно...

# 492
  • София
Тъй като гледам Амелия ще се изправя срещу Юлиян и ще е аут  Thinking

Не се знае. За мен на 90% траките падат утре от видяното в промото. Обаче Алекс когато каза, че племето се е произнесло и двете племена бяха на плажа, явно поредното ново правило за което не знаем и ни изненадват. И ако знаят, че е Юлиян могат да решат да изпратят мъж. Т.е. Веско или Стоян. Двамата куци коне няма как, а Томас вече яде пердах от него. Залагам на Веско. Нали е големия мъж и лидер, хайде да го видим дали ще му стиска?
Иначе аз понеже симпатизирам на Юлката ако той е единия номиниран (60 на 40% да е той предвид двете групички) то най-малко бих желал да се изправя срещу Стоян, защото досега Стоян най-много е впечатлявал в игрите до тук от всички участници изключая самият Юлиян. Изобщо много кофти се стекоха обстоятелствата.  Shocked Confused Ако е Амелия ще е разходка в парка за Юлиян, ама хайде да не прогнозираме, защото аз така се изцепих и преди сблъсъка между Георги и Наско, а видяхме какво стана. В една игра никога не се знае. Единствената загуба на Ники Мартинов в Сървайвър дойде именно от жена...  Shocked

# 493
  • Варна
Вчера за кратко слушах коментарите на Джеферович и като се замислих съм съгласна с него. Неговата теория е, че при такива игри трябва да елиминираш силните и да оставяш слабите за накрая.Та, в този ред на мисли на славяните стратегията им е точно обратната- елиминират си жените и се поддържат за накрая, за да може да им е трудно...
Те несъзнателно точно това правят- елиминират най-силния сред тях- Амелия. Simple Smile

# 494
  • София
лелее, направо избеснявам като гледам такива непотребни и ненужни никому паразити как си живуркат в тези формати.  Close
а сетете се кого от траките визирам...

и така си стигат и до финала, а яките играчи отпадат рано, рано. Поне да бе някаква стратегия ама то си е чист късмет нейното, че се присламчи към Гастонови, а останалите са твърде глупави и там за шоуто, визирайки веселяшката групичка дето не направиха абсолютно никакъв стратегически ход от началото на играта, т.е. не знам и те за какво са там. Може и да пуцаме по Александър и Радостина (и с право и има за какво), но там поне се вкарва някаква мисъл и стратегия, обаче онова другото същество???  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт