💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 376
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 720
Докато чаках Амелия да даде гласа си, само повтарях Давай, давай, сега е моментът. Много добре се получи. Отделно, че и Томас два пъти мина и двата пъти се забави страшно много и пак трябваше да получава указания за посоката.
До онзи ден я мачкаха, а сега когато им потрябва прибегнаха до нея и щели да и осигурят още 2 седмици, да, колкото щяха да гонят само от чуждото племе. Ама и обидени го играят 😂 Не, мога!
Подозирам, че утре ще паднат нарочно само и само да номинират Амелия. Вероятно тя отпада тази седмица, но не пречи да си помечтая как елиминира Томас.
Промото обаче показа играта като индивидуална, тъй като едва ли има време за две битки, сигурно просто ми изглежда така.
И все пак една игра за имунитет щеше да бъде много добър вариант.
Александър се завръща след 3 важни битки. Знам, че дните за нас не са като при тях, но все пак ми се струва нелепо.
След време ще забрави всички играчи, сигурно и Юлиян, но обрата който направи Амелия - никога. Вероятно се "самоуби", но беше красиво.
Чак ми иде да направя нещо, което никога не ми се е случвало - да и пиша с поздравления от Бг МАМА.

П.п. Ми, айде, и Амелия да легне болна.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 22:29 от валия

# 721
Това е тай-тъпото предаване евър 😂
Е тва е истината!

# 722
  • София
Онзи с разстройството се е завърнал.
Е как може!!!
Една седмица го нямаше.

# 723
  • Варна
Докато чаках Амелия да даде гласа си, само повтарях Давай, давай, сега е моментът. Много добре се получи. Отделно, че и Томас два пъти мина и двата пъти се забави страшно много и пак трябваше да получава указания за посоката.
До онзи ден я мачкаха, а сега когато им потрябва прибегнаха до нея и щели да и осигурят още 2 седмици, да, колкото щяха да гонят само от чуждото племе. Ама и обидени го играят 😂 Не, мога!
Подозирам, че утре ще паднат нарочно само и само да номинират Амелия. Вероятно тя отпада тази седмица, но не пречи да си помечтая как елиминира Томас.
Промото обаче показа играта като индивидуална, тъй като едва ли има време за две битки, сигурно просто ми изглежда така.
И все пак една игра за имунитет щеше да бъде много добър вариант.
Александ р се завръща след 3 важни битки. Знам, че дните за нас не са като при тях, но все пак ми се струва нелепо.
След време ще забрави всички играчи, сигурно и Юлиян, но обрата който направи Амелия - никога. Вероятно се "самоуби", но беше красиво.
Чак ми иде да направя нещо, което никога не ми се е случвало - да и пиша с поздравления от Бг МАМА.

П.п. Ми, айде, и Амелия да легне болна.

Хахахахха и аз си казвах Томас, Томас.... И на мен ми мина през ума да я поздравя!

# 724
Навремето се казваше за такива като Гастон “почиващи” , че са излезли в “дъждовни”. И те така с Март и русалка- три каба гайди...

# 725
  • Пловдив
Тия наглеци направо си я имат Амелия за тяхна собственост и си мислят, че могат да си се разпореждат с нея както им е удобно на тях. Толкова смотани мъже не бях виждала на едно място. Те първи се отказаха от нея и сега жънат каквото са си посяли, но са такива егоисти, че не го осъзнават. Браво на нея за проявения характер. А Томас може да се сърди само на себе си.

# 726
Как може да връщат някой който вече пропусна сумати игри и номинации? Как е честно това? Александър няма повече работа в предаването. Това е абсурд.

# 727
Предполагам, че просто играят двете племена и накрая, този който е спечелил - племето му се спасява от номинации.

# 728
  • София
Не знам къде мислите да я поздравите Амелия, ама направете го, само заради нея си струва напоследък да се гледа гей-дружинката на славяните Joy

# 729
Стоян - и за него Амелия не била истинска славянска, като че ли той не номинира Томас също  ooooh! ooooh!

# 730
Поведението на славяните е отвратително! Просто не знам как да го коментирам. Този Томас е кух като сто хралупи, с обяснението, че и давали двама човека време на Амелия, така се закопа, ама за да се усети мозъкът му трябва да е поне като аспирин (с една цепка поне). Ама завалията и толкова няма. Много се изкефих, че Амелия го номинира.

Дали се опитват да ни заблудят като показаха в промото Георгос на фона на куфар, да казва нещо от рода, че си заминава? Или да не се надявам?

# 731
Томас няма никакъв шанс срещу Юлиян, но ако номинират Амелия следващия път... Thinking newsm78

# 732
Роберта дали най-накрая ще си отвори очите за това, че '' мъжете'' славяни номинират само на база полов признак?

# 733
Томас и с плуването беше зле. Той наистина ли е сърфист?

Да отдам заслуженото и на близначките - бързи, сръчни, браво, браво на момичетата! Дори и Добата беше торпедо тоя път и не сбърка посоката.Smiley

# 734
TadaTada Лелеее така не съм се кефила откакто Ямболския примат беше бит от Наско.
Амелия много добре си изигра картите. А пък Роберта това да й е обица на ухото. Стана точно така, както си говорехме, когато Амелия се опита да й обясни как разсъждават жълтите невестулки в тяхното племе. При първа възможност й забиха ножа и си пролича, че тя не очакваше.
Веско как се хвана за главата. Лошо му стана, че компанийката им ще се разпадне и няма да си лафят и да се гаврят с Амелия... чак да ти стане жал.

Многострадалния Марти вместо да се радва, че не го изритаха, както си му е реда, сега иска да настройва срещу Амелия. Каква чест, какво дойстойноство строи от тях...CloseClose

Общи условия

Активация на акаунт