💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 288
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 765
  • Испания
Томас беше споменал в последното видео, че с Наско и още някой контузен ще гостува.Дано да е Март. 😊

На кого ще гостуват? На него ли? И Томас е някакъв измислен смешник, който се изживява като това, което не е.

# 766
По време на нареждането и аз чух Веско да вика нещо за спейсове или интервали каза(даже ми стана смешно се чудих,защо го казва),та май вярвам на Роберта.После пак ще го изгледам този момент явно при монтирането,не са изрязали всичко.Това всичко още повече,затвърждава мнението на много хора,че продукцията не знаят какво правят.И участниците са опитни зайчета,сигурно и за тях е изнервящо,по време на игрите да ти сменят правилата и да те правят на маймуна.

# 767
Томас беше споменал в последното видео, че с Наско и още някой контузен ще гостува.Дано да е Март. 😊

На кого ще гостуват? На него ли? И Томас е някакъв измислен смешник, който се изживява като това, което не е.
Да.

# 768
  • София
Ами не са ми симпатични славяните. Толкова подмолно играят мъжете, както каза Амелия, тези интриги са типични за жените, а не за мъжете.

# 769
Честно казано съм изключително разочарована от предаването.
Съгласна съм с вашите мнения ,  че накрая контузиите ще са победителите и на финала.
Да вземе и Амелия да се престори вече ..
Вместо да ги изгонят от продукцията , те им дават имунитет. Против всякакви правила е това.
Ама и ние сме си виновни , че им правим рейтинг!

А относно споейлерите започнах да се чудя какво ще се случва , защото трябваше да е друг. Интересно.

# 770
Каза, че ще е някой или някои от контузените..
Но не мисля, че задължително означава - някой напуснал, заради контузия.

# 771
  • София
Много ми хареса Амелия днес, че им го върна на мъжете. Трябвало да им е благодарна, че ще я оставят още седмица. Че те се опитат още от началото да я изгонят. Тя се опита и коалиция с жените и да обърнат мъжете, както и след това с Роберта. Не се получи, но ми харесва, че е борбена и не св отказа, пробва два варианта, не стана, но пък ще се запомни участието ѝ.

# 772
Напълно възможно е, ако славяните изгубят и утре, Веско да "пощади" Амелия. От петимата най-вдлъбнат ми е Стоенчо, като нищо да се издъни и да се прибере при Валерия.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 10:19 от Cafelate

# 773
  • Варна
Само мен ли ме дразни този обяснителен режим, в който влиза Роберта? Няма човек, който да не е наясно вече, че правила няма. Обърканото условие не е казано само на Роберта на ушенце! То е казано така на всички. Ако тя беше наредила буквите, нямаше да се обяснява, но понеже загуби...

# 774
Каза, че ще е някой или някои от контузените..
Но не мисля, че задължително означава - някой напуснал, заради контузия.
Ами последните контузени са Наско и другите двама от славяните.
Някой или някои за мен означава Наско и още някой 😀 ще видим.

# 775
Томас май не беше в оня списък по ред на излизане

# 776
  • София
Уф, не познах тоз път и много се радвам, че пратраките победиха за пореден път.  bowuu
То реално нямаше кой знае колко плуване защото бе плитко и по-високите мъже направо си газиха, хаха.
Специално за играта от видяното от мен най-добре се представиха Юлиян и Веско, а след тях слагам Пламен и първата близначка. Стоян е бърз с плуването, но е много смотан в ръцете и губеше преднината си. Венцислава и Ана Мария пълна трагедия. Направо не мога да повярвам какъв обрат направиха.  Party
Но какво виждам, Гастон се завръща?!?! Лелееее, няма такъв гаф. Това е против всякакви правила, писани и неписани. Алооо, продукцията, вие у ред ли сте???  ooooh! #Cussing out

За славянските моделки толкова много пъти съм писал, че то няма смисъл вече. Вие добре сте ги нахранили  Laughing
Браво на Амелия, как само мазно го заби на Томасчо, хохохо.  bowuu Това е втория най-як ход в играта след онзи на Юлиян срещу Георги. Браво на Амелия, браво!
Сега утре видях, че ще има логическа игра, така че спокойно можем да прогнозираме още една загуба на славянчетата. Те нямат никакъв шанс на подобен род игри, защото всичките там без жените са много прости горките. Но то май и ще се наговарят и да падат. Ами живи и здрава да са. Сами си се самоубиват. Накрая ще останат 4/5 човека и нищо чудно и тях да претопят. И без това няма да се запомнят с нищо.  bowuu

за анкетата гласувах за Веско, защото той уж е лидера на това племе и допуска всичко това. Ами хората са казали, че рибата се вмирисва от главата. Освен това толкова рядко тъп човек отдавна не съм срещал.  chef

# 777
Много е тъжно написаното от Роберта. Но не се съмнявам- то кое им е точно?!
Хич не й вярвам...
Напълно нелогично е да си помислиш, че трябва да напишеш Стара планина на 1 ред, съдържащ 10 символа...

Предполага се, че са стигнали до тук:

Странджа_е
по-малката
сестра_на_
Стара_

Ясно е, че няма как да стане в 4 реда и вместо да броиш като луд, мислиш за секунда и го правиш така, че да стане...

Прочетох пак коментара на Роберта и... нелогичността се оказа още по-голяма. Тя казва: Когато стигнахме до предпоследната дума ние вече бяхме наредили 4 реда по 10 плочки и незабавно съобщихме, че има някаква нередност.  Последната дума е планина, предпоследната е Стара, демек са написали Странджа е по-малката сестра на на 4 реда по 10 плочки.... ти да видиш... чудно ми е как точно са го постигнали 😂

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 00:47 от Bilyana14.

# 778
Смятайте какво натякване ще има към Амелия че е посмяла да номинира Томас 😂 Палячовци смешни. Дано са доволни, че се излагат пред цяла България. Не виждам с какво Амелия е заслужила такава неприязън към нея 🤔  Още малко ще вземат да си направят по една св**ка за поздрав, че им е толкова здрава коалицията. СтоЕнчо пък го виждам как им връзва обувките по един особен начин ( както в един стар бг филм Маргарит и Маргарита) Съжалявам, но не съжалявам, че написах целия тоя бълвоч за тия гъзомийници. Как ги нацелиха продукцията в едно племе да ги съберат не знам. Нямам търпение да ги видя как се номинират един друг и се борят така, както Амелия и Марешка се бореха миналата седмица. Дори депутатите като гледам не ми се ще да хвърля нещо по ТВ, както като гледам тоя кифльоч.

# 779
  • София
Какво имат между ушите тези млади мъже, та не си помислят за отзвука, който ще има поведението им. Хайде Веско просто шофьорче, ами Март? Утре ще се върне в офиса, който ръководи, как ще погледне колегите си след това падение.

Общи условия

Активация на акаунт