💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 463
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 915
Оф, от всичко разбрах, че на днешните момичета не им е лесно да си намерят мъж. Такива льольовци, начело с Март. Как такъв човек ще осигури сигурност някому? Той ще издави подопечните. И ми прилича на  В.Ангелов, да ме прости Господ!

# 916
  • София
Ха! На Роберта най-после и светна лампичката... бравос...

# 917
  • София
На мен вече ми е смешно - лекетата са обезумели от страх и се напъват и чудят каква врътка да измислят, за да си запазят принцеските нежни кожи, но с тази оскъдица откъм акъл работата е направо непосилна.  Mr. Green

# 918
За жалост и без спойлер съм сигурна какво ще се случи. Тези льольовци, когато се стараят не печелят, а сега още по-малък шанс имат.

Много са зле, объркани са като хлебарки на светната лампа.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 21:22 от валия

# 919
Март хубав? С този кравешки поглед и прегърбена походка на шимпанзе+ кофти пропорции на тялото . ...Простете, на мен ми е анти

# 920
  • София
Амелия все повече изпъква като най-добрия играч сред славяните, дано ги елиминира всичките!

# 921
Амелия както винаги с много точно наблюдение и коментари. Евала!

Ако паднат се надявам Стоян да не номинира Амелия. Замине ли си тя, просто да не показват славяните повече, освен на игрите.

# 922
  • Испания
Сега като се появи Сандьо да видите как траките ще дръпнат напред.

Намерих снимка на балерините славяни.

Скрит текст:

# 923
Ох, такава агресия ме избива като ги слушам гей дружинката, начело с Март, че ми идва да им приложа някое китайско мъчение! Реално, ако Гошка и Марта не играят и славяните паднат, Амелия и Роберта може да номинират Веско, Томас и Веско ще са за Амелия, но Стоян... при напълно гладкия му мозък, като нищо ще номинира Амелия и ще си изпусне шанса...

# 924
Жалки и противни и некадърни страхливци Март и Томас, една 50кг жена ги сложи в задния си джоб.

# 925
  • София
Амелия както винаги с много точно наблюдение и коментари. Евала!

Ако паднат се надявам Стоян да не номинира Амелия.

Е, той Мартьо вече взе мерки с интригата и Стоян какъвто е умник, едва ли ще схване, че е преднамерено и не вярвам да пощади Амелия...

# 926
Айде, "лидерът" се върна. Този си е чистокръвен славянин...

# 927
Лидерът е тук Simple Smile А и бахурите още малко ще са на курорт, що да се потят?

# 928
Joy откровено ме разсмя това с балерините Joy
Март ме избива сериозно на агресия...

# 929
Мишки около Амелия-Църкат!От първият до последният,страхливци!!! Жалки същества,малумно предаване!Това момиче да си тръгне преди Ана-Мария или някой от тези клоуни,които с нищо не са блеснали и не са се доказали!Освен да се търкалят по диваните.Таен вотт трябвааа!
Оле Божеее и този Александър,не се е върнал още и започна лидера ! Моля ви се изгонете ги всичките,съсипвате ни !

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 05:44 от Morkovel99

Общи условия

Активация на акаунт