💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 564
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 345
Това извънредно студио наистина беше пълна глупост - въобще не разбрах какъв беше смисълът от него. Като свърши епизодът, очаквах нещо повече. И го обявиха няколко дни предварително, все едно ще става нещо...

# 346
  • София
Скучен и слаб като цяло епизод. За първи път дадоха малко повече от битието на Славяните и честно в потрес съм. Освен, че бе и ужасно скучно. Този Весо от Марс ли пада, като някакъв анимационен герой ми е.  Shocked
И за какво бе това безсмислено студио? Аз очаквах да видя Наско, защото явно ще отпадне през тези седмица. Дано не и всички да останат ама за него вече е сигурно. Искам и Март и Йорго да са Ок, за да ги бият на дуели, защото са посредствени, а не по този начин да отпаднат.
Поредната безумна и необезопасена игра. Да, някои не знаеха как да се приземяват, но това не са професионални каскадьори, че да очакваш това от тях.  ooooh! Никога не съм гледал реалити с толкова гафове като този първи сезон на Игри на волята и вината не е в участниците със сигурност.
Славяните спечелиха напълно заслужено. Но Веско отново се изложи. Най-добре и безаварийно по трасето от-до мина Юлиян, като по учебник направи всичко.
Ана Мария е пълна трагедия, ама пълна. По-голямо недоразумение и от Бояна. Жалко за Наско, няма как да продължи с гипсиран крак, пфффф. Но го връщат в колибата в това му състояние? А онзи ''лидера'' с разстройството докога ще го пазят?  ooooh!

# 347
Голяма тъпотия беше извънредното студио.
Някой има ли спомени за реда на излизането от онзи спойлер
Скрит текст:
Помня, че беше написано Марешка, след това Наско и след него Амелия. Ако Наско си отиде тази седмица, заради контузията, ти явно че Амелия пак ще е на пангара и не знам защо, но си мисля, че ще е или с Томас или с Юлиян. И ще отпадне.

# 348
Спойлера се намира на 43 страница в предната тема

# 349
В промото Радостина каза, че знае кой иска да изгони..
Ако е за Юлиян, той няма ли имунитет все още? Мисля си, че ще е с имунитет, докато минат номинациите на техния отбор или не? Или си е просто за седмицата, в която е бил капитан.

# 350
Имунитетът е само за седмицата в която е спечелен. Интересно ми е  дали сама е избрала да бъде капитан или с гласуване я избраха. Ако траките номинират играч тази седмица, това ще бъде Ана-Мария, ако оставят Наско още няколко дни.
Извънредното студио беше, за да запълнят двата часа.

# 351
Последно време нещо започна да спада интереса ми към предаването.

# 352
Играта е за баланс и всеки може да я спечели, иначе ако мнозинството е нарочило някой за гонене не виждам защо ще го пращат на капитански дуел с риск да си спечели имунитед.

# 353
Не е само за баланс, а за това на кой ще му се схване кракът. Издръжливост.

# 354
За извънредното студио очаквах, че Наско ще излезе и ще гостува, но пък винаги е приятно да видиш Джаферович и Милков да коментират.

Безобразно е да върнат Александър след като
пропусна няколко битки и една елиминация.
Интересно ми е Ана-Мария докога изкарва в шоуто, ако траките са на елиминации тя задължително трябва да е номинирана.
Предвиждам дуел Ана-Мария - Амелия, или Амелия - Стоян.
Амелия силна, слаба, поне ще се запомни като играч.

# 355
Спрямо спортът,с който се занимава,би трябвало да е силна в краката.Но не знам дали ще може да се концентрира достатъчно.Според мен тази битка е за Амелия😊.

# 356
Гласувах за Роберта, но не защото съм за славяните, а защото, не искам Р(Г)адостина(ама, как така, тази ще е капитан!?) да има право на 2 гласа! Пълен ужас!!!
Никак, ама никак не е честно, да мъчат Наско(въпреки, че не искам да отпада), а Гадния Гастон, хем да го няма, после да се върне(ни лук ял, ни лук мирисал), ами пък и да не казват, какво изобщо му има!
Ако въобще му има нещо, или е на почивка някъде!?
Не можа Егото му да понесе Юлиян и предпочете Гастон, да се скрие в миша дупка, да изчака по-безопасни времена!
Гастонови, да се хванат подръчка тримата, начело с Ана Мария,(която в тези игри, за нищо не става, а взела да говори против Юлиян ) и да се самоизметат оттам!!!

# 357
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Спрямо спортът,с който се занимава,би трябвало да е силна в краката.Но не знам дали ще може да се концентрира достатъчно.Според мен тази битка е за Амелия😊.
Коя битка е за Амелия, като тя няма да участва в игра довечера?

# 358
Гласувах за Роберта, но не защото съм за славяните, а защото, не искам Р(Г)адостина(ама, как така, тази ще е капитан!?) да има право на 2 гласа! Пълен ужас!!!
Никак, ама никак не е честно, да мъчат Наско(въпреки, че не искам да отпада), а Гадния Гастон, хем да го няма, после да се върне(ни лук ял, ни лук мирисал), ами пък и да не казват, какво изобщо му има!
Ако въобще му има нещо, или е на почивка някъде!?
Не можа Егото му да понесе Юлиян и предпочете Гастон, да се скрие в миша дупка, да изчака по-безопасни времена!
Гастонови, да се хванат подръчка тримата, начело с Ана Мария,(която в тези игри, за нищо не става, а взела да говори против Юлиян ) и да се самоизметат оттам!!!

Точно. Тия продуценти никакви правила нямат. Какво е това нещо и безумие , имам чувството че всичко е нагласено.
Когато искат идват участниците , когато искат си тръгват.. все едно не са на състезание , а са на почивка ! Пълна пародия на Сървайвър!!!
Дали ще върнат Сървайвър ,  никой не ме отрази ?! Владо е в пъти по-добър водещ !

Пс : имаше още едно предаване мисля , че по БТВ го даваха , само че помня имаше много вода и разни стаи . Почти на всяка игра май бяха над водата , не помня повече.. някой да знае името на това предаване???

# 359
Форт боярт?

Общи условия

Активация на акаунт