💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 438
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 540
Като изгонят жените и Стоян, не знам кой ще им готви на славяните

# 541
  • София
И когато трябва да се прати някой за капитанската игра снощи имам предвид пращат жена ,че тя е силна и ще победи и ще им вдигне духа на племето.
Вероятно е имало условие да е жена.. просто май не го показаха.

Доколкото схващам, мъжете и жените капитанстват през седмица. Едната седмица мъж е капитан, на следващата - жена. Може би е част от неизвестните ни правила... хъм... И се питам кви ще ги дъвчат красОвците, като си изметат всичките "женски" от племето?!? Сигурно ще пращат най-грациозния измежду си.

# 542
  • София
И когато трябва да се прати някой за капитанската игра снощи имам предвид пращат жена ,че тя е силна и ще победи и ще им вдигне духа на племето.
Вероятно е имало условие да е жена.. просто май не го показаха.

Доколкото схващам, мъжете и жените капитанстват през седмица. Едната седмица мъж е капитан, на следващата - жена. Може би е част от неизвестните ни правила... хъм... И се питам кви ще ги дъвчат красОвците, като си изметат всичките "женски" от племето?!? Сигурно ще пращат най-грациозния измежду си.
Ми те всички са от вида "грациозни"... тази мускулатура /пак ще повторя - абсолютно ненужна!!!/ е само за заблуда. Направо си е жива мимикрия, само подражават на мъжкарите, ама иначе....... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 543
По-голямата част от Славяните са жени, вярно - в мъжки облик, ама чисти жени.

# 544
  • София
Храната в резиденцията нещо май понамаля - преди имаха иконом и тъпчеха морски дарове, салати, масата беше претрупана. Сега прави впечатление, че хапват доста макаронени изделия, икономът го няма, а жените готвят.

Пирът за траките пък беше само плодове, буца сирене и две бутилки вино. Чудя се партито на плажа, което предлагаха на Юлиан дали изобщо включваше храна или просто щяха да им пуснат малко музика...
Бюджетът на предаването явно е ограничен, като се има предвид, че се опитват с трици маймуни да ловят.  Mr. Green

# 545
Те няма да смогнат само обезщетенията да наплатят на контузените. Кинти за манджа нЕма.
Дано са обезщетили Наско.

# 546
  • Sofia
То затова и иконом вече нЕма.
Показаха го веднъж-два пъти и стига толкова,не е рентабилно. Wink

# 547
Как се купуват имоти в чужбина иначе- икономия от закуски е отговорът.

# 548
  • Варна
Те няма да смогнат само обезщетенията да наплатят на контузените. Кинти за манджа нЕма.

А дано, ама надали. Ще го обезщетят точно толкова, колкото и другите контузени. Едни изгодни за продукцията договори са подписали, че дори от упор да те застреля някой от конкурентите ти да нямаш право на претенции, камо ли сам пък травмата си си причинил. Наско и другите наранени при битката ще минат просто в графата "ааамммммм.... той нИ знай как да сЪ приземава уА, не е моя вината" и грам никакво обезщетение ще получат.... ще им остане само славата...

# 549
Аз в България не мога да си взема, какво остава в чужбина. Но не спестявам от закуски. Може би това е проблемът.

Ана-Мария например със 700 лева заплата колко време ще изплаща един апартамент в Плевен (или от където беше). Наистина очаквах да вземе поне над 1000. Все пак и талант има жената (въпреки, че в предаването е пълен провал).

След случая с Ивайла Бакалова даже на крака и ходиха на свиждане Иван и Андрей. Вероятно са и платили престоя там, колкото да не ги съди. От тогава договорите може да са се променили. Аз се чудя вече дали бих участвал в риалити различно от Биг Брадър. Не им вярвам много на нашите майстори на конструкции. Томас в последното видео каза, че имали все пак и възглавници под сламата, но явно не е достатъчно. Трябвало на дупе да се преземят според него да не падала цялата тежест върху крака. Ако е така да им го бяха казали поне от продукцията, а не да се надяват да се сетят сами.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 12:55 от NF92

# 550
  • София
Аз искрено се надявам всички контузени в онзиденшното масово щафетно осакатяване да могат да осъдят продукцията. Преди години в Къртицата Ивайла Бакалова можеше да съди Иван и Андрей, въпреки че и там със сигурност са подписали подобни договори, с които продуцентите си връзват гащите. Друг е въпросът, че избра да не го прави.

# 551
Тя е от София; аз дадох пример с Плевен, защото съм от тук и най-често заплатите са около толкова.
Но и не съм изненадана, че в оперите не плащат много...

Не е ли странно, че Ана Мария е по-възрастна от Роберта (сега се загледах във визитките им)? Simple Smile

# 552
  • София

Едва ли ще плащат те... със сигурност ги е застраховал. Тупарев по отношение на парите е хитрец, но се оказа голям глупак, след като направи от ББ/ВБ едно глупендерско шоу, нямащо нищо общо с първоначалния му замисъл.

Като чуя /вече/, че било "социален експеримент", направо падам! 1000 сценаристи, явно от тъпи по-тъпи съчиняват супер плоски взаимоотношения м/у участниците, вместо да разчитат на "естествения подбор", който животът им осигурява. Само фактът, че събираш на едно място различни характери, с различен статус, на различен етап от живота осигурява естествена конфликтност. Особено като прибавим и основния фактор, че са затворени за месеци, без всякаква комуникация!

Да, ама не! При Тупарев всеки си излиза, когато си иска, говори си по телефона с когото си иска и чувството за реалити отдавна ни напусна.

Явно е решил, че спасението идва с нов формат, но както казва народа "със стари ку@ви нов бар@ак не става"... Същите похвати - същите резултати! А като прибавим и явната липса на средства и никаква мисъл за сигурността на участниците... направо нямам думи...  ooooh! Rolling Eyes

# 553
А тези видео визитки на половината участници могат ли да се видят някъде? Или трябва да се ровя из първия епизод? Доста непрофесионално е направено и това според мен. На мен ми е много интересно след като съм изгледал голяма част от предаването да се върна в началото и да видя пак визитките за да видя как ми се е променило мнението за участниците. Близначките очаквах да са нещо като тризначките от ББ например и доста ме изненадаха.

# 554

Абсолютно! Бюджетът за храна рязко е намалял сигурно заради обезщетенията дето ще трябва да изплатят. Макар че най-вероятно са си вързали гащите с някоя скрита клауза

Общи условия

Активация на акаунт