💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 465
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 525
Имайки предвид колко е "чисто" Черното море и колко смело ядяха рапаните, изненадана съм че само един човек е в инфекциозното.
След рапаните сестра ми изкара в болница близо месец, беше тотално обезводнена.

# 526
  • Испания
Започвам да подозирам, че великият интригант Тупарев плаща на някои от участниците хонорар на седмица. Какво е това драпане да стоиш в предаването и само лежиш във виличка на морето на пълно изхранване.

В испанския ВБ/ББ е така: плащат им на седмица и, естествено, правят всичко възможно да се задържат най-дълго време.

# 527
Прави ми впечатление, че Бояна я номинираха уж защото е контузена и е в тежест, а великите Март и Георгиус не са. Пак Амелия ще изпратят и според мен точно този път вече ще отпадне. Аз не бих издържала и два пъти, честно. Слаба уж, ама ги попиля и с акъл и с постоянство. После искам да им дават битки, които могат да се печелят само с жени - като тази с бурето, да се носят на гръб мъжете там и да опадат всичките. Само Веско ми е симпатичен на мен, въпреки че и той се е поизлагал досега, ама то в тая "коалиция" там - искаш, не искаш - явно се включваш. Видя се и на предните номинации, дето уж щяха да номинират новите. Така ги номинираха, че... Ето, Роберта отпадна сега и какво - не е слаба уж за тях и няма да я номинират, само дето ще е следващата след Амелия.

# 528
На мен Томас ми изглежда най-свестен, но сякаш не му достига смелост, иначе със сигурност осъзнава, че след жените той е първият номиниран.
За най-противен се колебая между Март и Георгиус. Март е един безжизнен, безизразен, него бих определила като борсук. Георгиус пък ми е много мазен, самият му говор ме дразни и как се изживявав като Зевс на Олимп.

# 529
Довечера колкото и невероятно да звучи, мисля, че ще победят траките. Съдя по това, че когато Александра им говори те са усмихнати и щастливи, за разлика от славяните.

# 530
И на мен така ми изглежда.

# 531
Че те довечера за какво ще се състезават, като и без това от двете племена трябва да се излъчва човек после за битката  Thinking

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 10:14 от elpi

# 532
  • София
Е, как и от двете племена? Само загубилото племе ще номинира участник за битка за оцеляване в играта.

# 533
  • София
Е, как и от двете племена? Само загубилото племе ще номинира участник за битка за оцеляване в играта.
така е!
Забелязахте ли снощи патериците зад гърба ма Йорго?На него са дали,а Насето горкия подскачаше,като катерица..

# 534
  • София
е, Йорго е от връзкарското племе на манекените и моделите, нормално е да има патерици за ''гордия'' славянин  Peace

# 535
Томас коментира в youtube играта от оня ден ,където се изпотрошиха ,говори и как е танцувал върху куб в чалга заведение година и половина,ама не по прашки уж  Laughing

# 536
При славяните мъжете казват жените са слаби тях ще номинираме,че да останат силните играчи.И когато трябва да се прати някой за капитанската игра снощи имам предвид пращат жена ,че тя е силна и ще победи и ще им вдигне духа на племето.Ама как жените са слаби- да си ходят и силни да се бият .Докато  мъжете-силните си почиват.Не се връзва .Големи тарикати са със сигурност-не знам да ли са силни .

# 537
  • София
Мисля,че довечера Траките ще спечелят Simple Smile

# 538
Храната в резиденцията нещо май понамаля - преди имаха иконом и тъпчеха морски дарове, салати, масата беше претрупана. Сега прави впечатление, че хапват доста макаронени изделия, икономът го няма, а жените готвят.

Пирът за траките пък беше само плодове, буца сирене и две бутилки вино. Чудя се партито на плажа, което предлагаха на Юлиан дали изобщо включваше храна или просто щяха да им пуснат малко музика...

# 539
И когато трябва да се прати някой за капитанската игра снощи имам предвид пращат жена ,че тя е силна и ще победи и ще им вдигне духа на племето.
Вероятно е имало условие да е жена.. просто май не го показаха.

Общи условия

Активация на акаунт