💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 475
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Общ бюджет на предаването 1000лв.- 10лв. катинари, 10лв. слама, 100лв. дървен материал...

JoyJoyJoy Радостина да ги върне веднага тия 5 лева, то това си е половината бюджет на серия :p

# 511
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (22.10.2019)

Епизод: 33

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 512
Георгиос се е натокал с това деколте за Веско ли 🙄😂
Жалко за Наско... тъжно ми стана..

# 513
Познах, че Радостина ще спечели.
Жалко за Наско запомнящ се играч.
Останалото беше трагедия...

# 514
Мисля, че Томас не е чак толкова привързан към мъжетe Grinning и няма да съм изненадана, ако прави коалиция с Амелия. Най-малкото той може да се усеща, че доникъде няма да я докарат с това да се пазят взаимно, защото накрая като нищо Томас ще излезе срещу Весо. Отделно, може да го е яд, че Март минава между капките. За разлика от другите той не се е абонирал срещу Амелия- миналия път показа, че искаше да номинира друг нищо, че после се "разубеди", което разбира се беше нелепо. И все пак беше пробив в системния тормоз срещу Амелия, а съм сигурна, че тя ще направи всичко възможно да се коалира- вече направи опит с Роберта, после с някой друг. Тя не е глупава и знае, че нейните победи няма да са бекрайни, все пак понякога победата е въпрос на късмет.

# 515
  • София
Скрит текст:
И какво като изкарва 700 лв на месец - това е една от най-високите заплати, които дават в Плевен
Скрит текст:
(примерно наскоро бях на един конкурс за държавна работа, имаше обявени места за София и Плевен и заплатата беше описана така "700-1600" - за една и съща работа и една и съща квалификация, няма нива, различен опит и т.н. - просто са се освободили места в различни градове и условията за приемане са едни и същи, решава се същият тест, оценява се по едни критерии; познайте коя цифра е за Плевен и коя за София? Wink )...
Тогава всички да се изнесем?!/quote]
А защо не!?
Ако си млад, кадърен и искаш да бъдеш оценяван по достойнство, а не унижаван... и след като тук не виждаш никакъв шанс за промяна, защо да не потърсиш друга възможност? Кое е за порицание!?
Защото аз не съм номад и не искам да съм принудена да се изнасям, заради едни пари. Имам си дом, живея в град, който на мен ми харесва. Когато искам да се разходя, пътувам, това не значи, че искам непрекъснато да се местя или да се установявам другаде.
Да, ти разсъждаваш по този начин и сама избираш кариера, заплата, местоживеене... това е твое право! И никой не бива да осъжда избора ти! Точно толкова право има да избира за себе си и всеки друг!
Щом хора с еднаква квалификация получават много по-различни заплати (в държавната администрация, не в частни фирми), това е дискриминация.  
А с ей това твърдение, сама опровергаваш предходното си... И да,  понякога /по-скоро често!/ се чувстваш дискриминиран в собствената си държава! И има хора, на които им писва и заминават! Въпрос на избор... Не виждам нищо осъдително в това. Светът отдавна е the global village, не е ли така?  Peace
А пък музикантите ни трябва да имат много сериозна причина, за да останат в България... иначе е направо необяснимо...  newsm78
Скрит текст:

Моя приятелка /челистка/ работеше в Симфоничния оркестър на БНР на заплата, с която едва отглеждаше детето си и беше затънала в дългове. Отиде на гастрол в Мексико, после последва покана за работа там. Сега свири в симфоничния оркестър в Монтерей и преподава в консерваторията. Чувства се щастлива и оценена. Идва си всяка година и в никакъв случай не се чувства номад.
Човек трябва да живее там, където се чувства щастлив и може да осъществи мечтите си.  bowuu
 bowuu
 /spoiler]

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 02:03 от art deco

# 516
  • Sunshine state
Стана ми мъчно за Наско, всички го изпратиха много мило, дори Добрин, с когото се караха. И на мен ми направи впечатление, че Ана Мария каза " значи няма да те видим довечера", а помня как някой още в началото казваше, че си имали база и спели там. Явно се събират само за снимките. И какво стана с Александър? Никой нищо не казва, а мина половината предаване. Те ако искат и за финала направо да го върнат,а? Голям пир, голямо чудо, направо ум да ти зайде. А като каза Алекс, че следващата игра била на живот и смърт, направо го приех буквално. 🤦🏼♀

# 517
Мъжете славяни се комплексират от Амелия и затова постоянно я номинират. Като мотив посочват, че тя е слаб играч, но истината е друга. Амелия ги превъзхожда с акъл и зрялост в поведението. Това наранява егото им. Другите жени не блестяха с ум и не бяха мишена.

# 518
  • София
„Няма да те видим довечера” аз го възприех като „Няма да си с нас на купона”. Като го гледам какви са измъчени, си ми изглежда като да си спят там и да си гладуват.

# 519
  • до най-прекрасния мъж
И аз не вярвам да им дават храна и да спят другаде. Редовно се оплакват, че им е студено в рибарската хижа, а също и вижте как се нахвърлят на храната. Отделно, живеещите на плажа и в хижата поомършавяха за разлика от прабългарите, които определено бяха качили тегло и се хранеха доста добре, когато бяха в резиденцията. А и сега славяните, те също позагладиха косъм.
И аз тълкувам изказването на Анна Мария като Бърди - няма да те видим=няма да си с нас на пира. Наско явно е знаел, че крака му няма да го бъде. Според мен е искал да се върне в хижата вечерта, за да се сбогува с приятелите си там. А и вероятно късно вечерта не са успели да му организират прибиране вкъщи, затова са взели решение да е на сутринта.
Жалко, таман нещата взеха да се поуспокояват, като го няма Александър. И въпреки че се карат, то е повече за игрите.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 07:23 от blue.angel

# 520
Не знам за вас,ама аз умрях от яд,че Роберта падна.Не за наградата,те ядат по-хубава храна от така нареченият пир на траките.Лошото за нея е,че вече и тя ще е "слаб играч"в очите на Великолепната четворка.През нея го приеха добре,но със сигурност зад гърба й са я коментирали.Относно Наско,много ме е аз,че си тръгна.Първите епизоди ми беше адски антипатичен,но после спечелиха няколко битки благодарение на него.Започнах да го харесвам,пък той взе та си отиде😂.Ако наистина Стоян си тръгва, според мен е загубил от Юлиян или Пламен.И от това промо не разбрах кой ще спечели. Първо преднина за славяните,после обрат,после....

# 521
  • до най-прекрасния мъж
Аз само едно се чудя - форматът е предвиден за 24 участници. Сега, като си тръгнаха извънредно Йоана и Атанас /за Гастон не е още ясно/, предаването ще се скъси ли с две седмици? Или финалистите ще са по-малко? То ясно, че няма яснота никаква относно правилата, ама как нагласят играта при заминали си играчи? И мен ме е яд за Роберта. Явно не беше нейната игра. Предвид как ги смачка на катеренето, очаквах да е по-убедителна.

# 522
Игрите са подбрани спрямо участниците. Роберта е доста по тежка от Гадостина. Бедрата и са два пъти тези на съперницата. При тази застинала поза е логичен изходът. Това са медицински факти, а не случайност. Представям си как в описанията на игрите пише: ако искате да отпадне играчът с по- голяма мускулна маса- сложете игра с делвата. Яд ме е. , че се хабим за свирен мач,май!

# 523
Първо ще напиша, после ще чета.
Изключително съм разочарована от формата. Не искам да гледам предаване, в което част от участниците си тръгват без да са отстранени от съперник, а половината от останалите са престояли в стационара не за няколко часа. "Болница на края на града" ли гледаме? Това ми говори за тотална липса на професионализъм и подигравка с участниците и зрителите. Дано да им отнемат лиценза, защото в моите очи много се издъниха Тупарев и компания.

Смайлис, мисля, че е време да пуснеш анкета за най-противен участник в предаването, защото след снощните изцепки на Март, не мога да го гледам вече. Рядко противна мижитурка се оказа това красиво момче. Недолюбваната тук Бояна се оказа по пич от мъжете, предложи се за номинация, за да не изгърми някой здрав. Този нагляр не стига, че излъга за състоянието си, ами и се уговаря пак да номинира "най-слабото звено" Амелия. Rage Не разбирам защо, като сам си казва, че кракът му няма да се оправи, ясно е, че няма да продължи... защо тогава?

В капитанската битка бях гласувала за Радостина и познах, даже се зарадвах. Роберта нещо не ме кефи напоследък. Радостина без Гастон ми е малко по-приятна за гледане. Всъщност изобщо не ми е толкова анти, колкото на масата зрители. Има си своите изцепки, но в класацията ми по противност челните места отдавна са заети от други участници.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 10:37 от pip4i

# 524
  • София
Започвам да подозирам, че великият интригант Тупарев плаща на някои от участниците хонорар на седмица. Какво е това драпане да стоиш в предаването и само лежиш във виличка на морето на пълно изхранване.

Общи условия

Активация на акаунт