💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 494
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 495
Юлиян как гледаше със зяпнала уста Радостина, когато каза, че е размазала Роберта. Да не се “влюби” в нея изведнъж, след като детронира, как го каза, “водачкат в ранглистата на жените”. 😁

Иначе някой тук беше споменал, че каквато и да е Амелия, хората поне ще я запомнят като играч, след толкова спечелени битки, определено показа сила и ум. За съжаление, не показа много характер, но не може всичко да е на макс.

А този пир беше много смешен - вино, грозде, сирене, все на празен стомах - утре да не правят компания на Александър в болницата.

# 496
Извън играта заради контузии по време на игра: Стоян, Йоана, Марешка, Венцислава, Март, Георгиус, Атанас - общо 7 души

Извън играта по незнайни причини: Гастон и Ана-Мария - общо 2 души

Девет човека извън играта и иди ми, дойди ми...

Накрая оцелелите на финала сигурно ще се състезават в инвалидни колички.

Няма такава пародия! Stop

# 497
Анна-Мария събра границите от глад, а Бастун е с дрисък. Не са много незнайни причините.

# 498
Анна-Мария събра границите от глад, а Бастун е с дрисък. Не са много незнайни причините.

Ана-Мария я нямаше с дни, та не знам дали само е събрала границите.

# 499
  • Варна
PURE, като си започнала със статистика, продължи, моля те! Simple Smile
Например:
Общ бюджет на предаването 1000лв.- 10лв. катинари, 10лв. слама, 100лв. дървен материал...

# 500
Еми то и Юлиян беше с разтройство на втората седмица, ама не е ходил в болница за 1 седмица.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 23:25 от DebSs

# 501
Аз с нищо не запомних някой от жълтите, освен Амелия и Марешка. Имам усещането, че все едно не са се показвали по телевизията цялото им племе и не съм ги виждала в нито една игра. Не мога да отбележа нито едно тяхно качество или превъзходство. Сиви участници, за които никой никога няма да се сети след месец. Траките са по-ярки и дори неумението им да плуват е по-човешко и симпатично от монотонността и липсата на каквото и да било развитие при жълтушите - те са си все изпънати като резаци и си пращат все жени да играят реално игра.

# 502
Извън играта заради контузии по време на игра: Стоян, Йоана, Марешка, Венцислава, Март, Георгиус, Атанас - общо 7 души

Извън играта по незнайни причини: Гастон и Ана-Мария - общо 2 души

Девет човека извън играта и иди ми, дойди ми...

Накрая оцелелите на финала сигурно ще се състезават в инвалидни колички.

Няма такава пародия! Stop

Само не разбрах Стоян къде е контузен ?На него нищо му няма ?

# 503
Само не разбрах Стоян къде е контузен ?На него нищо му няма ?
В началото си беше навехнал единия крак.. И затова и получаваше номинации от Венцислава.
Но вече е добре.

# 504
Ясно , това съм го пропуснала. Аз започнах да гледам предаването в седмицата  ,когато изгониха Гичка Grinning

# 505
Поне малко няма ли да се засрамят да пратят Амелия за 4-ти път на дуел? Едва ли. Направо ме хваща яд, гледайки как разпуснато седят и за пореден път изпращат тази жена на двубой. Честно, вече да отпада Амелия, та тези льохмани да се раздвижат малко, докато дойде тяхното време ще изпопадат като зрели круши от контузии и пак нищо няма да видим от тях.
Аз споменах, че Амелия ще се запомни; да, не им се опълчи открито, но то какво можеш да направиш сам срещу всички. Аз съм впечатлена как не се затвори, не се смаза, ами прие че не я харесват, ще я пращат и това е. Реално не е особено силен играч, но пък силни/слаби противници, няма значение  успя да се върне, а от "мъжкарите" освен Веско, всички други бяха бити като кучета на индивидуалните битки, не да кажеш оспорвана битка, ами те първи падаха.
Март, великият гений - Амелия е слаба за племено и на елиминация, той сега е контузен и е в тежест, но ще си кротува там,  докато се излекува.

# 506
В промото по време на на рекламите дадоха кадър, който не показаха в края на епизода.
Томас беше в стаята на Амелия и ѝ говореше за някаква стратегия.
Силно се надявам наистина да направят коалиция със Стоян и Роберта и да изгонят Март и Георгиус ...

# 507
Например:
Общ бюджет на предаването 1000лв.- 10лв. катинари, 10лв. слама, 100лв. дървен материал...

25лв. За "божествен пир" Simple Smile)))

# 508
В промото по време на на рекламите дадоха кадър, който не показаха в края на епизода.
Томас беше в стаята на Амелия и ѝ говореше за някаква стратегия.
Силно се надявам наистина да направят коалиция със Стоян и Роберта и да изгонят Март и Георгиус ...
Да , големите стратегии. Като дойде момента,  пак ще обърне палачинката , защото нали мъжете са солидарни един към друг !

# 509
Например:

25лв. За "божествен пир" Simple Smile)))
И последните 5 лв изгубени на самотния плаж. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт