💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 438
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 570
Избрала е срещу подходящото обезщетение, не си мисли, че от добра душа го е направила.
И през ум не ми е минало, че го е направила заради черните им очи. Мисълта ми е, че щом тя е имала този шанс, въпреки подписания договор с продуценти, които не са такива от вчера, може би и тук има начин да се случи.
Ми ... Ивайла Бакалова срещу Наско от Горно нанадолнище... Там са други факторите, защо тя е могла. Не е просто шанс.

# 571
Не знам защо въздишат толкова по Роберта, има хубава усмивка и дотам. Грам нежност не съзирам в нея. Да добър играч е, но чак пък такава неземна красавица не е.
Венцислава , ако не беше с такова уморено лице и торбички, дори би ми се видяла най-красива в племето на прабългарите.
От жените за мен най-красивите черти имаше Бояна.

# 572
  • София
за мен пък Роберта е в пъти по-хубава от Бояна.

# 573
Довечера защо са със спасителни жилетки ? Не мога да плуват ли ?

# 574
Повечето не могат.

# 575
  • Испания
Довечера защо са със спасителни жилетки ? Не мога да плуват ли ?

Довечера ли? Те не ги свалят от започването на формата.

# 576
Странно. На състезание , което се провежда на морето да не могат да плуват.

# 577
  • Испания
Какво да ти кажа? Странно е да се пита за жилетките месец и половина след започване на формата, след като от самото начало ги носят, ама...

# 578
Е, това доста го коментирахме вече. За мен също е странно да се запишеш за участие в такъв формат, който се снима на брега на морето и е ясно, че ще има плуване, пък да не умееш да плуваш. Някои плуват, колкото плувам аз, а аз изобщо не съм добър плувец. Да не говорим пък, че Добрин даже го вадиха от водата. Ама - к' во да се прави.

# 579
  • София
Аз Венцислава за първи път я виждам с жилетка и ме учуди. Бях разбрала, че е  във ВМС, явно на сушата нещо работи.

# 580
  • София
Венци сигурно още я боли ръката, може би ѝ се схваща и за всеки случай е с жилетката. Преди плуваше, макар и да не изпъкваше като добра плувкиня.

# 581
Венци сигурно още я боли ръката, може би ѝ се схваща и за всеки случай е с жилетката. Преди плуваше, макар и да не изпъкваше като добра плувкиня.
Точно! И аз на нейно място бих си сложила една , няма нищо срамно в това да се подсигури човек.

# 582
  • Sofia
При тази липса на обезопасяване,е чудно,че и жилетки са им раздали.
Половината се бастисаха на сушата,другите да се довършат във водата и който оживее.Евентуално.Щото не е много сигурно,нали.Ма то може и това да е целта-няма оцелял,няма награда. Mr. Green

# 583
Освен обезопасяването, има и друго. Те повечето не са спортисти. Ходят на фитнес, ама толкова. Мисълта ми е, че активните спортисти имат по- различна двигателна култура. С други думи- знаят как да падат, как да стъпват и тн, по начин, по който да не се осакатят .

# 584
Това е точно така. Нас на времето преди да ни научат да правим салта и пируети, ни научиха как да се приземяваме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт