💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 416
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 585
pip4i, да, близначките си пожелаха пури.
Странно... и тъпо. Значи не са толкова гладни щом искат пури и шоколад. Истински гладните биха поискали истинска храна, не вафли.
Ооо, не подценявай липсата на шоколад и на сладко като цяло. Докато бях бременна не ядях шоколад, а нещо сладичко хапвах само когато исках да накарам поспаливото си бебе да се размърда, за да знам, че е добре. Шоколадът беше нещото, което ми липсваше най-много.. повече от цигарите и алкохола 😉 Веднъж даже се разплаках за парченце шоколад 🙂

# 586
Въпросната кула "пребий се " колко висока беше, на мен ми се струва към 2.50÷3м?

# 587
Освен обезопасяването, има и друго. Те повечето не са спортисти. Ходят на фитнес, ама толкова. Мисълта ми е, че активните спортисти имат по- различна двигателна култура. С други думи- знаят как да падат, как да стъпват и тн, по начин, по който да не се осакатят .

На мен ми направи впечатление във въпросната игра как Роберта интелигентно падна в сламата. Първо помисли и се огледа, а не се засили директно и скочи на най-дебелата слама.

# 588
Ами точно това имам предвид. Тя и Амелия го каза, че мъжете подценяват разумната преценка и стремежа да играеш, без да се пребиеш.

# 589
Хубаво се правят проверки на съораженията и безопасността на игрите, но се върши от един човек. Как си представяха 14-15 души да скачат един след друг и балите да останат неразместени? Още повече, че падат почти всички на едно място. След всяка игра дни наред правим разбор за некъдърното разполагане на съораженията и екипа отговорен за Игрите, а не толкова на участниците. Worried Видно, че в Първи сезон тези хора се оказаха опитни зайци, втори не вярвам да има.

# 590
  • София
Дали само Момо тества игрите?
Помня, че и в Къртицата и във Фермата набираха статисти да тестват игрите, за игрите не съм чула такова нещо и ми изглежда наистина като пестене на средства.

# 591
Нещо което ме учуди вчера.. Какъв беше смисъла на едната награда - Втория глас..? Нали при равенство на номинациите, пак капитана решава кой ще ходи на битка за оцеляване, без да си е спечелил допълнителен глас от дуел? Защо изобщо имаше такава награда?

А, относно довечера .. ще е интересно, ако Славяните загубят, понеже май Георгиос и Март няма да присъстват на номинациите.. (не знам дали вече е коментирано)

# 592
Те и наградите от победите на отборите или капитанските битки,не са измислени добре.Според мен за всяко племе трябваше наградите да са различни,според условията в които се намират и да се казват в началото.В единствената си победа на капитанска битка Александър спечели газов котлон(който изчезна в последствие),не помня срещу кой беше -ама този котлон за какво ще послужи на някой в резиденцията или на тези на плажа :Д.Смешно е !Както снощи ако беше спечелила Роберта-та те си имат всичко от наградата,която беше отредена та даже и повече.

Допълнителния глас ,даваше още по-голяма преимущество на капитана.Фактически той ставаше с три гласа.Един път гласува,втори път от победата в играта и третият решава кой да изпрати на елиминационна битка-при равенство.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 18:24 от Morkovel99

# 593
Ако загубят славяните ,Георгиос вече е наредил първата номинирана да е Амелия ,а втория май ще е Стоян

# 594
  • София
Защото може да няма равенство и капитанът да наклони везните кой да е номиниран. В случая можеше да е полезно да запази Ана-Мария.

# 595
Защото може да няма равенство и капитанът да наклони везните кой да е номиниран. В случая можеше да е полезно да запази Ана-Мария.
Оо, Благодаря! Изведнъж се почувствах тъпа, че не се сетих за това. Grinning

# 596
Е пак ли ще плуват.. Ясно е кой ще спечели

# 597
Какво да пази Ана Мария.. тя някога имала ли е и един глас срещу себе си?
Всички номинираха Наско, а самия той май номинираше Добата...... близнаките и те. Смешно е..
Тва племе е тотално неадекватно за мен. Вчера видях за пръв път Гадостина да се усмихва.... леле има наченки наа приятна личност, просто не можах да повярвам. Почти не я разпознах.. като спечели битката...

# 598
ТраКикомедия е в това племе... Никой не знае за какво е там, но всички останали са му виновни!
На мен не ми стана нито промил по-симпатична Радостина! Ще речеш, че е скочила с парашут, толкова доволна от победата си. Брей, един път спечели и ѝ поникнаха крила, а загубите се изпариха.

# 599
Дали само Момо тества игрите?
Почти съм сигурна че само той ги тества. Peace

Общи условия

Активация на акаунт