💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 399
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 615
Тези хорица са мега прости!
Томас, ти се появи тук и четеш, чудя се сега като се гледате какви сте идиоти, не ви ли е срам поне малко?!

# 616
Аз очаквах Томас да иска да се съюзи с Амелия, срещу другите славяни, а то за какво било.. :х

# 617
Колебаят се между Амелия или Роберта. Тези скапаняци са като отворена книга.

# 618
  • Испания
Томас се показа като най-голям боклук.

Стефания три думи не може да свърже гладко.

# 619
Жените са виновни, че го позволиха това. Защо въобще се делят толкова на мъже и жени, толкова е тъжно това........ срам ме е да ги гледам тези, тъжно е.

# 620
  • Sofia
Ооууу тези не са в ред, палачинката се завъртя... Леле колко са си повярвали тези четиримата. "Великите стратези" Амелия им била сигурна и лесна за придърпване!

# 621
  • Испания
Томас обяснява на Амелия като на бавноразвиваща се.

# 622
Амелия е толкова права... не мога да го гледам това, искрено се разстроих... дори не се ядосах.

# 623
Близначката на кого оприличи Юлиян?

# 624
  • София
Леле, направо ми се драйфа от тези 4-ма мухльовци... ooooh!

Особено от Гьоргито и Весо...  #Crazy ooooh!

А Март е самото дъно!  smile3550 smile3550 smile3550

# 625
Амелия ако им се върже няма да имам думи вече. От тия всичките славяни и траки. Все повече симпатизирам  на прабългарите. Нищо че са разделени.

Давали ѝ били време, преди да я номинират пак. КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА МИ ДАВАШ ВРЕМЕ НА МЕН? Главорез ли си какъв си в тая игра? Rage

# 626
Ох, мъжете на славяните са слабоумни, честно!  Crazy
Оф, тъкмо си помисля и...напиша нещо хубаво за Томас и той ме опровергава 😂
Много ми харесва как говори и разсъждава Амелия, трябваше да е при умните и по-голям късмет щеше да има.

# 627
  • София
Тоя Веско видяхте ли го, дето гледаше като треснат? Мисли Амелия за по-слабо звено от Март, който не може да играе.
Веселин действително е голям тъпак, спор няма. Той е черешката на цялата бликаща глупост там.  Laughing

# 628
О, Амелия Heart толкова ми е мъчно... не заслужава това и въпреки всичко продължава да е искрена. Дори не са достойни да общуват с нея.

# 629
  • София
Ама и двете кокошки, боже прибери си вересиите.
Славяните са изключително прости парчета, тая Амелия къде попадна горката. Давали й време, колко благородно от тяхна страна. Абе тези са луди.

Общи условия

Активация на акаунт