💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 390
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Нещо не мога да схвана идеята на този SDI амулет? Печелят го победителите, които реално нямат нужда от него.
Смисълът ще се разбере след предаването, когато SDI започнат да изплащат исковете по претрепването на застрахованите. Wink

# 646
Мачкайте... а ние тук, в санаториума, ще си почиваме и ще се лекуваме.

# 647
Дайте ми пистолет да се гръмна -теззи славяни,може ли да са толкова глупави.А Амелия и тя,ако им се хване на хорото и тя ще ми падне още повече в очите.Тоя ще ми вика даваме ти двама човека време,и ще очаква да го подкрепя-луд ли е ?.Тва момиче наистина не изкара късмет с тия баламурници.Да ги качват всички на един бус и да ги командироват извън България,за постоянно.Тъпаци взели се за мъдреци.

# 648
 Рекламата е ясна, но няма смисъл да го дават по този начин.

# 649
Много ми е тъпо за Амелия.. Къде попадна не е истина.
Жалко, че ще е една от следващите отпаднали. Заслужаваше да остане поне, докато онези 4-мата отпаднат, защото много повече заслужава.
Може би ще е единствената с изцяло положително мнение у зрителите, след формата.

# 650
  • Испания
Не й върви с мъжете ясно.. нито в живота, нито в предаването. Карма е явно... нямам други обяснение.

Нищо чудно с нейното държание. Явно е, че привлича един и същи тип "мъже". Като гледам какво прави тук...

# 651
Тези хорица са мега прости!
Томас, ти се появи тук и четеш, чудя се сега като се гледате какви сте идиоти, не ви ли е срам поне малко?!
Кой е профила на Томас, че се е появил ? Стана ми интересно!
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=608713

# 652
  • Пловдив
Аз си мислех, че Томас се е проявил като стратег най-накрая, а той милия поръчка изпълнявал да придърпа Амелия като гласоподавател. Close Ако беше малко умен щеше да се вслуша в думите й и да осъзнае, че след жените е негов ред.

# 653
Стоян и той ли започна да се кръсти?  Grinning

Айде да побеждават траките. Не издържам повече.

# 654
Тези хорица са мега прости!
Томас, ти се появи тук и четеш, чудя се сега като се гледате какви сте идиоти, не ви ли е срам поне малко?!
Кой е профила на Томас, че се е появил ? Стана ми интересно!
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=608713
Според мен това не е Томаас от предаването,регистрацията е от 2018 и има само една публикация.

# 655
И аз виждам прилика между Първанов и Юлиян. Но те сигурно са говорили за характер... И все пак, доста пресилено сравнение - Жокерът е луд за връзване...

# 656
  • София
Венцислава и тя е гола вОда.

# 657
  • Испания

# 658
Не й върви с мъжете ясно.. нито в живота, нито в предаването. Карма е явно... нямам други обяснение.

Нищо чудно с нейното държание. Явно е, че привлича един и същи тип "мъже". Като гледам какво прави тук...
Защо Sad какво е направила... освен, че е искрена, красива и сериозна, отговорна. Че не се цупи, не се сърди, а е над нещата.

Оф траките аут ли са.. какво стана пак

# 659
  • София
Дано Юлиян навакса, никак не ми се иска славяните да спечелят.

Общи условия

Активация на акаунт