💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 383
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 660
Може би си ги избира по "красота", а не по съдържание...

# 661
  • Испания

Защо Sad какво е направила... освен, че е искрена, красива и сериозна, отговорна. Че не се цупи, не се сърди, а е над нещата.

Харесвах я, вече не. Винаги готова да е в услуга на мъжете, да принесе, да отнесе, безропотно да отиде да "се бие за племето" - абсолютно робско поведение.

Както виждаме от снимките, първа китка е с негодните от племето си.

Не мен няма какво да ми пука. Животът е неин, да си го живее така, както си го подреди!

# 662
Въх, Добата се влюби 😂😂

# 663
Смешно е как близначките говорят как ще номинират Юлиян, ако паднат, а той е един от малкото заради, които племето малко дръпва. Погледнете ги какво правят.. какво прави Ана Мария... губят преднината си... ужасни хора са това, безобразни играчи

# 664
Какво значение има кога е регистриран?! Кога за пръв път в този форум започна да се говори за формата? Може да чете за Сървайвър, за очакванията на зрителите за "Игри на волята", по-малко от година е това, не е невероятно, нито невъзможно.

# 665
  • София
Ана-Мария е толкова смотана милата, гледам и не вярвам на очите си. Ако не я номинират и изгонят, сами ще са си виновни.

# 666
  • София
Юлиан, Пламен, че даже и Добрин добре, Венца и Ана Мария трагедия...

# 667
  • София
Юлиан давайки съвет на съотборниците си като крещи, помага и на противника... не можеше ли, като са всички на брега тихо да ги посъветва?  newsm78

# 668
  • Испания
Какво значение има кога е регистриран?! Кога за пръв път в този форум започна да се говори за формата? Може да чете за Сървайвър, за очакванията на зрителите за "Игри на волята", по-малко от година е това, не е невероятно, нито невъзможно.

През месец май.

Че четат, четат. Както и да е.

# 669
Хубаво де, регистрирани или не, ще прочетат какво мислим за тях... Няма да им хареса!

# 670
Томас плувал 2 пъти, Алекс що не си каже направо, че 2 пъти ходи, от славяните и Веско и Томас и Стоян си ходеха, толкова е плитко. А на траките ми се струва, че топката трудно минаваше

# 671
Мисля, че ще паднат траките и ще номинират Юлиян, но утре ще паднат славяните и някой от тях ще си ходи вкъщи. Моля, някой ако има спойлер да ми каже права ли съм Grinning

# 672
Могат да го прочетат и във Фейсбук - там хората понякога стават много емоционални...

# 673
Не Юлиян, а Ана Мария трябва да номинират незабавно ! Няма какво да чакат и отлагат повече. Няколко пъти трябва да загубят траките  (дано) , за да разкарат тъпите Гастонови.

# 674
Смешно ми е Сърчаджиева като каже “усети твърда почва под краката си”. Алекс, на морското дъно има пясък, а не твърда почва...

Общи условия

Активация на акаунт