💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 437
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 840
  • София
То и Алекс по едно време, преди да започнат да редят каза, да видим кой е слушал внимателно. Сигурно изразът е бил част от интрото преди играта...

Беше последното изречение от "легендата", която Алекс им разказа преди началото на играта.

# 841

Иначе със сигурност умело ни режисират на какво да се възмущаваме, какво да обсъждаме, кого да харесваме. Убедена съм, че огромна част от взаимоотношенията остават скрити. Не вярвам да имат чак такива раздори и драми, щом след предаването са си запазили приятелски отношения. Всичко е за рейтинг.
Или реалити от типа София ден и нощ.

# 842
Амелия когато и да излезе, ще бъде победител, защото го доказа вече 3 пъти!  Peace А ония женчовци би трябвало да ги е срам да се показват, където и да е. Томас с неговите видеа е смешен! Гледа ли някой въобще?  ooooh!

# 843
Емиии... Аз го изгледах последното току що. Какво да кажа - не му тече ритмично мисълта на Томас, всички влизат в обяснителен режим, ама колкото и да се е засегнал, че му оспорват ориентацията в пространството, сори, имат право, в колкото ще океани и морета да е бил.
Щял да има гост, или гости, някои от отпадналите заради контузия, но "последвайте канала ми, за да видите какво ще кажат тези МОМЧЕТА"...

# 844
В коментарите пише, че става дума за Наско Simple Smile

# 845
Наско и още някое МОМЧЕ.

# 846
  • Sunshine state
Всичко сте казали и хубаво сте ги нахранили славяните. Най-противното и глупаво племе в играта.
Спойлерите на база кой кога писал в социалните мрежи не знам доколко може да са вярни и там ще има вариации според мен.

# 847
  • до най-прекрасния мъж
Според изявите им в Инстаграм:
Скрит текст:
последователността е първо Амелия, а после и Стоян. Обаче, между 21.08, когато се изявява Наско и 28.08 има повече от 5 дни. Марешка излиза на 18.08, Атанас се пребива на 19.08 (нали те нямат събота и неделя) и излиза на 20.08. Значи следващият излиза на 23.08, а по-следващият на 28.08. По тази логика има вероятност Томас да е изгубил, а Амелия да излезе чак следващата седмица - на 28.08, когато се появява и в Инстаграм. На 02.09 излиза някой друг, а на 07.09 излиза Стоян. Щом Георгиос е бил на 06.09 навън, значи той е един от изгонените, по-вероятно на 02.09. А Томас пише в Инстаграм на 10.09, което означава, че и той е излязъл преди 12.09. По тази логика тази седмица излиза Томас.
Някои факти от спойлерите са предположения, но щом пишат, значи са навън. Друга бира е в каква последователност точно. А и дали правилата няма да се променят и да гонят по двама. Защото вече са много хора, а предаването би следвало по тази логика да е преполовено като излъчване, а те са повече от половината вътре. 24 човека не могат да си идат за 12 седмици.

# 848
  • Пловдив
Само мен ли ме дразни този обяснителен режим, в който влиза Роберта? Няма човек, който да не е наясно вече, че правила няма. Обърканото условие не е казано само на Роберта на ушенце! То е казано така на всички. Ако тя беше наредила буквите, нямаше да се обяснява, но понеже загуби...
Мен също много ме дразни този обяснително-оправдателен режим, в който влиза.
По принцип я харесвам, но явно и тя много си е повярвала и също като Юлиян не може да губи.
Какво значи на тях не им е казано и пр.?  Правилата ги казаха пред всички! Били готови почти. Изобщо не бяха. Виждаше се, че бяха изписали думата Странджа и после я развалиха. Интервали, редове... Просто Радостина и Венцислава имаха по-точна тактика - изписаха си ВСИЧКИ думи и после си ги подредиха с интервали. Все пак и полето е толкова широко, колкото и редове ще има. Така че 4-5 реда, пък не им е казано... Били почти готови... Едва ли умишлено ще дадат по-ранен техен кадър на подредба едновременно с подреждането на Траките. Видя се и се чу от Юлиян колко са били бързи двете.
Аз също съм на мнение, че игрите се манипулират и за да е по-интересно са направили две различни номинационни такива - с плуване за Славяни и с памет за Траки. Просто тук Славянките се издъниха и не си го признават.

# 849
Ох, този Март какъв жалък наглец е! Това е най-противният участник в отбора на Славяните. Куц обаче коли и беси от дивана и разпорежда кой как да гласува. Страшен интригант и комплексар е този! Наглостта му край няма, не пое отговорност когато се провали в играта с картите, след това излъга, че травмата му е добре, не участва в следващата игра, обаче посочва кой да бъде номиниран. Удари дъното, пълна мишка е за мен.
Амелия вчера беше невероятна, така ги прецака тези глупаци. Изключително умна и много в играта е това момиче. Само адмирации за мен. Заби им ножа в точния момент.

# 850
За довечера - залагам, че ще паднат траките, вина ще има Ана Мария, ще я номинират /Юлиян, Пламен, Венцислава, Добрин и близначките/ и тя ще се яви на двубой с Томас, от който ще падне. Така ми говорят звездите Grinning.

# 851
За довечера - залагам, че ще паднат траките, вина ще има Ана Мария, ще я номинират /Юлиян, Пламен, Венцислава, Добрин и близначките/ и тя ще се яви на двубой с Томас, от който ще падне. Така ми говорят звездите Grinning.
Ана Мария май даже няма да играе в играта. Видимо от промото по 5 човека ще участват, ако цялата игра се състои от частта, която показаха.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 14:21 от DebSs

# 852
  • до най-прекрасния мъж
Силно се надявам Траките да изгубят днес. Не за друго, а за да има време Амелия да ги начеше мъжагите в нейния отбор. Или ако паднат и я номинират, да бие в петък Томас. Ще ми е интересно да видя светата четворица разбита.
Скрит текст:
Още едно откритие - Март публикува на 09.09, значи и той е аут скоро. В този ред на мисли - сигурно някой от двамата - Георгиос или Март ще излезе заради контузия. Или скоро ще започнат да гонят по двама. Иначе, сметката не излиза.

# 853
Като гледам с какви темпове вървят контузиите, много набързо ще се стопи бройката на участниците и няма да се налага да гонят по 2-ма. Sweat Smile

# 854
  • София
Интересно, Амелия дали ще им сготви днес на бейовете?

Общи условия

Активация на акаунт