💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 458
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 825
Вчера имаше коментар във Фб, че Юлиян бил подсказвал, но не забелязах. Думата Странджа си беше ясна, останалото е с досещане, но наистина бяха светкавични.

# 826
Още докато се подреждаха за плуването, Юлиян каза, че ще е нещо за Странджа, и тя имала сестра. Като показваха Амелия и Роберта. само Странджа им беше наредена, в нито един от моментите не се видя Стара планина.
За жълтите плужеци нямам думи. При положение, че операторите са при тях по 2-3 часа на ден, ти знаеш, че каквото кажеш е пред камери да се държат по този начин. Не мога да си представя какво е когато не ги снимат. Никаква правилна самооценка нямат. Никакво логическо мислене. Значи, Амелия си позволила да номинира един от тях и вече не е славянка. Те като я номинираха, сигурно го правят в качеството на преки наследници на Перун.

# 827
  • София
Точно така,Юлиян каза го спомена още преди играта.

# 828
  • София
То и Алекс по едно време, преди да започнат да редят каза, да видим кой е слушал внимателно. Сигурно изразът е бил част от интрото преди играта, но може би на нас ни е изрязано или аз не го помня. Не слушам първите обяснения вече, защото често сменят правилата и няма смисъл.

# 829
И аз днес пак четох спойлера.

Спойлер:

Скрит текст:

Да, да така е, просто се чудя дали няма как наистина да е наобратно? И в този ред една седмица при нас при тях реално 3 дни ли е?

# 830
Не се учудвам, ако не е показано на камерите как Алекс с патос в гласа е казала: "В торбите има 40 плочки, напишете/подредете изречение разположено на 4 реда." Може би не с умисъл, от бързане, от претупване, от непрочитане. За съжаление Алекс е там колкото за хонорара.

# 831
5 дни е, ако всеки ден има битка, а не са по две някои дни.

# 832
Биляна, аз не споря, че не си права, просто казвам, аз как съм ги запомнила, което пък може да се окаже вярно, ще поживеем и ще видим Simple Smile В смисъл ясно ми е, че грешката е в моя тв, защото и преди няколко страници хора потвърдиха това, което и ти, но аз пак си мислех, че реда е объркан.
Малко неясно се изразих, но имах предвид, че макар и грешно запаметено все пак може да се окаже и правилното според реда на излизане 😎
Аз също не споря, само уточнявам. 😉🙂 Иначе наистина "грешката" може да се оказа вярна, защото ми е чудно как точно ще се стигне до написаното в спойлера.

# 833
Ама спойлерът не е верен по отношение на Амелия.
Скрит текст:
Инстаграм показва друго, не е тази дата. Там качва снимка на 28 август, не на 2 септември, съответно имам основание също да мисля, че тя е изгонената сега, и ако не сега - другия път.

# 834
  • до най-прекрасния мъж
В спойлера от 7ма тема има грешка, така че може да не е верен.
Скрит текст:
Амелия пише в Инстаграм на 28.08, което е почти заедно със Стоян.[\spoiler]

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 12:09 от blue.angel

# 835
Спойлер
Скрит текст:
Може да се стигне, ако Амелия бие Томас. Всичко в спойлера е, на база кой кога е бил активен във Фейсбук. Томас просто може да е писал по-късно.

Това е снимка на пъзела на славяните, точно преди да обявят края на играта. Имаше и други моменти в които ги даваха, но там съвсем нищо смислено нямаше.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 11:10 от Cилвия

# 836
Спойлер
Скрит текст:
В Инстаграм Стоян е бил активен на 7.09

# 837
Браво на Амелия, изкефи ме много снощи.
Мъжете във всички племена са.....леле мале

# 838
Юлиян наистина каза, че е за Странджа и че имала сестра, и Радостина го повори.
Но и дори да са чули изречението от славянките, никой не им е виновен, че са глътнали мегафони и са решили да го обявят на всеослушание.
Както и никой не им е виновен, че:
1) вадеха парченцата едно по едно;
2) като ги извадиха и подредиха бавно и старателно едно до друго, не забелязаха, че се получиха 5 реда с по 10 парчета.
А иначе Роберта ги броеше още докато внимателно си ги нареждаха с буквите нагоре.

Иначе и от мене браво на Амелия за номинацията, издигна ми се в очите.
Според мен единствения вариант да не е номинирана Амелия довечера /ако те отново паднат/ е ако условието на играта е, че последния останал /защото ми се вижда, че играта е с индивидуално участие/ е номиниран.

Вярвам на това, че е имало нещо в самата игра, което ние не видяхме. Тракийките, за да го наредят толкова бързо най-вероятно са чули изречението. Само е трябвало да го наредят.

# 839
  • София
Мда, тук презумпцията е, че кой когато излезе, първата му грижа е да се чекне във ФБ и/или ИГ.

Присъединявам се към всеобщата любов към жълтите "мъже". Безочлива наглост е да очакват Амелия да им танцува по свирката. И не била вече славянка. И квооо? Сега да не би да вземат да я номинират случайно? Каква изненада ще е само!

Иначе със сигурност умело ни режисират на какво да се възмущаваме, какво да обсъждаме, кого да харесваме. Убедена съм, че огромна част от взаимоотношенията остават скрити. Не вярвам да имат чак такива раздори и драми, щом след предаването са си запазили приятелски отношения. Всичко е за рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт