💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 470
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 810
Не са й много умни разсъжденията. Това си пролича отдавна, но най-вече в поста й, че мъжете я харесвали и затова получавала хейт. Толкова е проста, че не може да се сети, че това е номер - на следващата вечер по същия начин "харесваха" Амелия, в опит да я подготвят за бъдещо гласуване.

# 811
Kissing FaceKissing Face

Напоследък усмивката на Роберта е някак насила,леко глуповато даже изглежда.

Да глуповато изглежда, още повече на фона на глупостите дето дрънкаше, след разговора й с Амелия, когато последната се опитваше да й отвори очите. И сега пак Амелия й спаси задника.....Rolling Eyes

# 812
  • до най-прекрасния мъж
Външния живот си е външен живот, играта си е игра. Колкото и да ми станаха противни мъжете на славяните, а харесвах много това племе, всеки гледа как да спаси своя з***к, все пак наградата е индивидуална.  Моята теза е, че мъжете на славяните много си повярваха, откакто отидоха в резиденцията. Преди сякаш бяха по-смирени и запазиха племето си от разпадане. Май им е време за рибарската хижа. Роберта е права, че нямат стратегия. Играят силово, пък каквото стане, не влагат много много мисъл.
Амелия я харесвам като типаж и характер. Тя се е примирила, че скоро е аут, но играе с достойнство и се бори до край. Тя самата според мен е разбрала, че няма физическа сила, за да излезе победител в тази игра. Въпреки че е умна и съобразителна, тя не е комплексен играч и много от чисто физическите предизвикателства я спъват.
Ако мъжете славяни не бяха вкарали стратегията за гонене толкова рано, можеха да станат силен и сплотен отбор. А когато дойде времето да отстраняват свои, щеше да е по-лесно. Слаб физически лесно се побеждава. Още повече, че индивидуалните игри, когато няма вече да са племе, вероятно ще са по-комплексни.
Засега на траките повече им се получава играта. Да, не печелят битките за територия, но печелят  по-важните битки - номинационните. Това е печелившата стратегия за момента.

# 813
За мен няма външен и "вътрешен" живот - все едно някой колега да се държи гадно в работата и да ми е приятел в извънработно време. Л...ото си е л..но.

# 814
  • София
Осъзнавам колко е глупаво да попитам "някой знае ли", затова ще питам по друг начин:
някой подозира ли кога ще е обединението в едно племе?

# 815
Значи онзи спойлер ще се окаже верен.
Скрит текст:
Аз помня, че според него след Наско излиза Амелия, а след нея Стоян, а не обратното. Доволна съм за което, защото траките остават цели още поне седмица.

Бастунчо да не му се доака пак като разбере колко добре се справят без него и как Добрата има нов обект на обожание .
Според спойлера не е такъв редът.

# 816
Чакайте сега, много зависи до колко са приятели. То на ресторант и излет не е като да разчиташ на тези хора. Амелия явно не е злопаметен човек. А това което е най-важно в последните години за младите е трупането на популярност в социалните мрежи. Напъват се сега Томас-влогар, Бояна и Марешка в инстаграм са с над 100 000 последователи...кой каквото може да осребри от участието си го прави. Славяните са най-социално оправни и алчни, ако мога така да се изразя. Те и професиите им са разчитам на визия - вижте ме.Wink

Юлиян и той е мма спортист. Сега си обяснявам неговото поведение, това на Георги, че и Роберта. Супер физически подготвени, каквито очаквахме да бъде целия каст. Разбирам защо се нервят на флегмите в отборите си. Те подхождат като на спортно състезание - излизаш, показваш най-доброто от себе си се бориш за злато. Само трябва да работят за правилна социализация. Роберта го постигна най-добре от тримата.

# 817
Скрит текст:
Аз помня, че според него след Наско излиза Амелия, а след нея Стоян, а не обратното. Доволна съм за което, защото траките остават цели още поне седмица.

Бастунчо да не му се доака пак като разбере колко добре се справят без него и как Добрата има нов обект на обожание .
Аз така го запомних.

# 818
Скрит текст:

Аз така го запомних.
Вчера го гледах - тема 7, стр. 43.

# 819
  • София
Наистина са много безочни. Значи Амелия вече не е славянка.  ooooh! Laughing
А кой първи започна да гони славяни??? Та даже две славянки една след друга?
''Даваме ти 2 човека живот'' ахахахахаха, нееее ще паднаааа
очаквам в петък Ваня и Милков да ги обезкостят  Joy
Такива четирима идиоти и със свещ да търсиш няма да намериш. Браво Тупарев, големец си.  chef

# 820
Марешка май си имаше много последователи от преди предаването - когато за първи път публикуваха снимките им, тя имаше хиляди харесвания, а останалите - по няколко стотин...

# 821
Биляна, аз не споря, че не си права, просто казвам, аз как съм ги запомнила, което пък може да се окаже вярно, ще поживеем и ще видим Simple Smile В смисъл ясно ми е, че грешката е в моя тв, защото и преди няколко страници хора потвърдиха това, което и ти, но аз пак си мислех, че реда е объркан.
Малко неясно се изразих, но имах предвид, че макар и грешно запаметено все пак може да се окаже и правилното според реда на излизане 😎

# 822
Осъзнавам колко е глупаво да попитам "някой знае ли", затова ще питам по друг начин:
някой подозира ли кога ще е обединението в едно племе?
Освен да вадим пак кристалната топка и да започваме да гадаем. Няма друг начин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 823
  • Пловдив
И аз днес пак четох спойлера.

Спойлер:

Скрит текст:

# 824
Според мен единствения вариант да не е номинирана Амелия довечера /ако те отново паднат/ е ако условието на играта е, че последния останал /защото ми се вижда, че играта е с индивидуално участие/ е номиниран.

Вярвам на това, че е имало нещо в самата игра, което ние не видяхме. Тракийките, за да го наредят толкова бързо най-вероятно са чули изречението. Само е трябвало да го наредят.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 10:50 от pepi_r

Общи условия

Активация на акаунт