💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 394
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 885
Спойлер за това кое племе печели битката днес:

Скрит текст:
Юлиян си беше пуснал снимка в инстаграм, от която се подразбираше, че траките са спечелили. Явно се е усетил защото я е изстрил и вече я няма. За съжаление Амелия Мира може наистина да отпадне тази седмица. Яд ме е, че в крайна сметка ще им се сбъднат кроежите на "мъжкарите" и ще си повярват още повече Frowning1
Кой е инстаграма на Юлиян ,че не го намирам?

# 886
  • Испания

Не, те след това сами ще напуснат шоуто. Март и Георгиос заради травмите. Остават Весо, Стоян и Томас евентуално. Стоян имат причина да го номинират - не е истински славянин, а Весо може и да е финалист, знае ли човек. 😀

Давай! Така и така си започнала, разкажи какво ще се случи и да приключваме с формата и темата.

# 887
  • Пловдив
Спойлер за това кое племе печели битката днес:

Скрит текст:
Юлиян си беше пуснал снимка в инстаграм, от която се подразбираше, че траките са спечелили. Явно се е усетил защото я е изстрил и вече я няма. За съжаление Амелия Мира може наистина да отпадне тази седмица. Яд ме е, че в крайна сметка ще им се сбъднат кроежите на "мъжкарите" и ще си повярват още повече Frowning1
Кой е инстаграма на Юлиян ,че не го намирам?

ulizlatev

# 888
  • София
оф, не искам никой да напуска заради травми, дори и мега антипатичния ми Март. Искам яки дуели, големи сблъсъци, стратегически ходове, драми, съспенс.
какви са тия простотии, стига хора. Sad

# 889
  • Пловдив
Мисля, че постът на Siya е в сферата на предположенията, не че има такава информация.

Сега забелязах, че има точно 4 гласа срещу Амелия в анкетата JoyJoy СлучаЕност? Stuck Out Tongue

# 890
Аз съм един от тия 4 Simple Smile да сА успокоите 😂😂
Не мога да я харесам, даже ми е противна. Вече писах, че нямам обяснение защо. Обаче освен за нея гласувах и за трите грации - Веси, Русалка и Мартинка Simple Smile

# 891
  • София
Е не може всички да я харесват, еле па мъжовете.

# 892
  • Sunshine state
Аз също не харесвам Амелия, макар да не съм гласувала против нея, че няма да ми стигнат гласовете за "мъжете" в племето, но въпреки това ме изкефу как му го наби на Томас вчера. Той е първият номиниран мъж в това загубено племе. 🤣
Много ме е яд, че връщат Александър след толкова дни отсъствие и пропуснати игри.. Да си ходи!

# 893
  • София
оф, не искам никой да напуска заради травми, дори и мега антипатичния ми Март. Искам яки дуели, големи сблъсъци, стратегически ходове, драми, съспенс.
За момент си представих мегаякия дуел между членовете на гей дружинката.  Laughing Само дано не им се налага да трябва да се мисли, че ще си навехнат още нещо.  Joy

# 894
Аз тях само на "влакче" мога да си ги представя. Гошка най-отпред за локомотивче 😂😂😂

# 895
  • Испания
Горкият сульо Томас! Той искал да спаси славяните /неизвестно как, като влогър може би/, а лошата Амелия го номинирала.

П.тьовци!

# 896
Какви са смешници мъжете славяни. Пълен резил.

# 897
Не са смешници , те са сополи !

# 898
Март да се гръмне. Палячо.

# 899
Март: Амелия била долна  ooooh! Не можел да я гледа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт