💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 407
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 930
Тоя бастун с връщането и започна да бълва глупости 🤦🏻♀

# 931
  • София
Хайде " лидера" се върна.
Малоумник.

# 932
  • София
Айдее, още един лидер-пут@о пристигна... че ни бяха малко...  ooooh!

# 933
Александър: Никой не може да подкопае моята лидерска позиция в племето!      Тина: Е не може да се държи като мъж това момче!

# 934
Стомашна бактерия - значи горе-долу познахме какво му е било...

# 935
  • Испания
Самият Сандьо е една голяяяяяяма бактерия.

# 936
Четворката изглежда като плъхове при наводнение..... лъха на страх дори от екрана

# 937
Жалко за Март. Излага и Шеф Ангелов

Понякога имам чувството, че цялото това нещо е нагласено. Мисля си, че не е възможно толкова малоумни хора да има

# 938
Абсолютно и аз се чувствам агресивно настроена 😊 Рядко ми се случва.
Вбесена съм обаче и на правилата или по-точно на липсата им. Във възлов момент на играта участници имат възможност да пропускат битка и елиминация. Значи контузен си, играеш, падаш и те номинират, но да си в болничен от участието си - нелепо е.

Е, на! Единият пак лидер.
Другите пък контузени.
Не били номинирали според пола.
Как живеят тези хора и как събраха тези индивиди в едно племе.

# 939
Томас каза вица на годината "Никога не сме номинирали на база пол". Тези тъпанари вярват ли си?

# 940
Март е дефиницията на bully

# 941
Здравейте на всички!
Имам въпрос - защо тези контузените не ходят на битка с племето? Да, няма да играят, но е редно да участват в номинацията за елиминации. Те така могат да са контузени още месец и да си седят на завет в къщата, накрая и на финал ще стигнат.

Март е супер жалък.

# 942
  • Испания
По-често да дават думата на Март, та да се зарива все повече и повече.

# 943
  • София
Вбесена съм обаче и на правилата или по-точно на липсата им. Във възлов момент на играта участници имат възможност да пропускат битка и елиминация. Значи контузен си, играеш, падаш и те номинират, но да си в болничен от участието си - нелепо е.
Ами то си е същинска далавера да си контузен - лежиш си в къщата, не участваш в битките, не те номинират и така... вървиш напред.  Crazy

# 944
Радка за Гастон ли каза, че не може да се държи като мъж?! Тая дето плетеше кошнички с него и му вървеше по г*з@? Той, обаче, верно се е подрискал... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт