💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 333
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
...защо, бе, Амелия -Мира ти се снимаш щастливо след тая пародия на предаване и общуваш с тия мизерии - вашите... мъже?!

У мен започва да се формира подозрение, че за такива снимки също имат клауза в договорите. Един вид, вижте ни колко сме сплотени и задружни и след края на формата. Може би с цел, ако решат да правят втори сезон, все някой балък да се яви на кастинг.

# 1 036
Дано да четат тук, че да усетят народната обич върху себе си, ама надали
Те и във Фейса обилно получават всенародна любов. Ще я усетят осезаемо.

Е, това няма как да ги задължат - да се снимат като първи дружки и да се качат до Черни връх, абсурд е!

# 1 037
Смеехме се на траките, че са най-слабото племе, че повечето от тях не знаят къде се намират, че са пълна пародия като племе, обаче към този момент са загубили само един играч на елиминация (Илиан) и един напуснал контузен (Насето). Laughing

# 1 038
  • Варна
Тъпанаро Томас миналата седмица пратихте Марешка срещу Амелия - две славянки. Този нормален ли е?
Те жените не ги броят за хора, камоли за славянки. Те са помощен персонал- да им сготвят и да изчистят ИИИ да ходят на битки, че великите " мъже" да могат да си почиват активно. Баси плазмодиите.

# 1 039
  • София
Много ми стана смешно в началото на играта, когато Юлиян подвикна  "Давай Стояне, за теб ще викаме! " и след това към седящия до него - "Пръв ще падне..."

# 1 040
  • Пловдив
Ако утре си тръгне Амелия, може вече да спускат завесите и публиката да се разотива. Пуканките ще останат неизядени.

# 1 041
  • София
Що да се разотиват- я 'къв е 'убавец  Томи
JoyJoyJoy

# 1 042
Томас си сложил една ядосана снимка в Инстаграма,заради номинацията му,а отдолу коментарите срещу него къртят  Hands Clap

# 1 043
Дали след заминаването на Йоргото ще продължат традицията да молят Господ утре да победят и племето да остане непокътнато,  и това като финиш на молитвата преди хранене.

# 1 044
  • Брюксел / София
Томчо е ужасно семпъл и елементарен. Надявам се утре Амелия да го победи.

# 1 045
Томи ми е Наско Месечков 1:1 и поведение и визия и.. сексуалност?

# 1 046
  • София
По едно време в темата се коментираше, как Амелия не е могла да задържи двама мъже... ако са били такива като тези плазмодии /Боже, вече свърших контингента си от обидни квалификации, а ми се иска да знам още по-гадни!/, то добре, че се е отървала навреме!
Хубаво, умно и смело момиче, което може и отстоява себе си!

Жалко, че няма да вземе парите /мисля, че би ги вложила най-разумно/, но тя е истинският победител в този формат /не сезон, защото това недоразумение не бива да има втори!/.

# 1 047
  • Бургас
Томас си сложил една ядосана снимка в Инстаграма,заради номинацията му,а отдолу коментарите срещу него къртят  Hands Clap
може ли лик
п.п. намерих го

# 1 048
Ахахах, Томчо. Той в чалга-клуб ли се е гърчил? Satisfied

Как ще спирате да гледате? Я на колко идиота има още да се възмущаваме и смеем. Пък и едва ли ще има друг сезон тази трагикомедия.

# 1 049
Надявам се след тези епизоди Амелия да се замисли за близостта си с тях извън предаването..

Марешка във фейсбук, по-рано днес е споделила една снимка и е написала, че е в потрес от мъжете в племето им, и че явно доста се е заблудила.
А, под снимката открих този коментар.. Хмм.

Общи условия

Активация на акаунт