💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 248
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 110
На мен любимата ми дума е Льопър. Та в тази връзка тея всичките льопъри с жълти гащи, така мощно, се изложиха, че чак “гледам и не вярвам на ушите си“. Опитвам да си спомня нещо интересно за тях и не мога. Малката русалка плува в началото, спечели там нещо и легна и не стана. Такава мишкарска работа очите ми не са виждали. Иначе философства, молитви, завети.....че и накрая заради контузията май ще си тръгне, мислейки, че е герой, който напуска племето за негово добро. Март, Април, Май.....няма никакво значение, потресаващи разсъждения, тотална липса на емоционална интелигентност и връзка с реалността. А Томас....той извади такава логика и разсъждения, че ако бях на негово място сега нямаше да изляза до магазина, а той влогове си прави човека. Потресаваща е глупостта и нереалната самооценка в някои хора. Но браво момчета, добре че ви събраха във формата, добре че номинирахте Амелия, да се види как жена се бори в един мъжки свят, пълен с льопъри и мишоци. Браво на Амелия, както каза някой, моля след нея да се спусне завесата за славяните.

# 1 111
Стоян е такъв смешник. Щеше да отмъщава за Герги, сега намери нова любов, в лицето на Веселин и бързо забрави клетвата братска. Абсолютен полячо.
Март не знам дали се опитва секси да го играе с премрежения поглед, но изобщо не му се получава. Язък му, че е хубав, ама е и пъзльо безхарактерен.
От славяните най- свестен  май ще се окаже Веселин.
Амелия й писна май да я номинират и ще си ходи.
Гастон - ЖДНБ - супермен се завърна. Дано Юлиян да успее да ги разчисти оная групичка, въпреки, че той е мишената.

# 1 112
  • Пловдив

Март не знам дали се опитва секси да го играе с премрежения поглед, но изобщо не му се получава.

Март-Април докарва поглед на бито улично куче, толкова жално гледа, че очаквам да заскимти, а той бълва змии и гущери.

# 1 113
Точно 😝

# 1 114
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Март не знам дали се опитва секси да го играе с премрежения поглед, но изобщо не му се получава.

Март-Април докарва поглед на бито улично куче, толкова жално гледа, че очаквам да заскимти, а той бълва змии и гущери.

Обектива на камерата са "очите на зрителите". Не уважавам човек, който говори с мен и избягва погледа ми.
А Март, Април, Май.....и т.н.месеци до края на година, избягва да гледа в камерата, очите му винаги шарят в страни от нея. Това е чиста мижитурка и нагаждач. Гади ми се от това мекотело....
Колко невъзпитан и какъв простак трябва да си за да изливаш толкова помия върху една жена, много по-достойна от всичките примадони - славянки. С такава наглост не съм се срещала никога. Бих се срамувала, ако това "нещо" ми е роднина......

milandria,  Мартичка може да мрежи поглед колкото си иска, но яко бута маслото това момче.

Phenix, моля те не обиждай кучетата, не го заслужават да ги сравняваш с този плазмодий....

# 1 115
Малко късно започнах да го следя предаването но....

Съм адски разочарована от поведението на Стоян, не знам как не номинира Весо. Не разбира ли, че го използват.
Доста наивен ми изглежда.

Относно дуела ... Амелия ще го спечели, убедена съм !!!

Всичките славяни от мъжете са ужасни от към поведение

# 1 116
  • София
СтоЕнчо, СтоЕнчо, по-тъп човек просто не съм виждал.  Sick ooooh! Номинираш Веско и вие тримата взимате превес в племето, а ония плазмоиди ще се побъркат. Какъв нарисуван, златен шанс изтърва да направиш нещо интересно, някакъв обрат, да бъдеш запомнен с нещо.
Рядко просто човек. За какво си отишъл там? Идиот.
Ех, как ми се искаше да видя дуел между Веско и Томас. Уви, златен шанс бе изтърван, а с това си действие тази амеба подписа и собствената си присъда и на Роберта. Освен ако няма скорошно обединение. Леле, как ме е яд.  Close

А поведението на тия четиримата едноклетъчни ми е неудобно да го коментирам. Срам ме е като мъж. Март се оказа най-жалкия и злобен човечец в целия формат.  ooooh!
Томас, тъп, нагъл и без никаква връзка с реалността. Имах съвсем леки симпатии към него на фона на останалите трима идиота, но вече тотално ме изгуби. Амелия с две изречения го насра по време на номинациите.
Веско по много долен начин дразнеше Амелия с тия ципчета и пр. бай ганьоески тъпизми. Психологически, агресивен, сексуален тормоз с гадни намеци замаскирани като ''комплименти'' Завършен подляр.

Алекс бактерията се върна, близначките пак изкъртиха с лаф. ''Колкото и добре да си живееш, Алекс се връща''  Laughing
И много бързо се посра и стана за смях в играта, за пореден път.  Joy Радостина и тя му сипа де, дано най-накрая прозре какъв ''мъж'' подкрепя и да се опомни малко от малко.

Утре стискам всички възможни палци за Амелия. Този път си спестих промото, но нещо не ми харесва това което пишете, че промото издавало, че Амелия ще отпадне. Sad Но нали знаете, че тия от Нова имат навика да монтират подвеждащо понякога. Дано има някакъв по-сложен пъзел и кухата лейка Томас да изгърми.  bowuu

# 1 117
Хайде, Стоенчо, като си куха хралупа, другата седмица Александра ще ти каже "гоу гоу по диз път!"
Представям си как всички сега ще го питат: "брат, ти верно ли си толкова тъп?!"
Като си знае колко му е капацитетът, що просто не номинира като Роберта?

# 1 118
  • Козлодуй
Вчерашната игра беше и за ранени ако бяха участвали всички може би щяха от продукцията за да изравнят бройката да участват повече и от траките, и от славяните така да имат по-голям шанс и двата отбора да спечелят та можеше да не номинират славяни Simple Smile Наистина нямаше кой да номинират при тази намалена бройка - Стоян е силен играч и в игра и в помнене - все повече ми харесва Simple Smile
В анкетата сега защо няма точка "Нямам мнение" защото не ми се иска да гласувам в негативна насока за никого - достатъчно злъч се изсипа тук - едвам прочетох всичко до тук направо ужас

# 1 119
Хайде, Стоенчо, като си куха хралупа, другата седмица Александра ще ти каже "гоу гоу по диз път!"
Представям си как всички сега ще го питат: "брат, ти верно ли си толкова тъп?!"
Като си знае колко му е капацитетът, що просто не номинира като Роберта?
А, знае?! Мислиш ли? 😆 Аз сматам, че не вижда по-далече от носа си. А тая украинка неговата, така ще го изврътка, че има да плачка месеци наред. Щото е такава шушумига, че всеки ще го цака, ако някога не му уври зелената кратуна все пак!

# 1 120
  • Испания

Веско по много долен начин дразнеше Амелия с тия ципчета и пр. бай ганьоески тъпизми.

Още по-лошо - "зипче".

В анкетата сега защо няма точка "Нямам мнение" защото не ми се иска да гласувам в негативна насока за никого - достатъчно злъч се изсипа тук - едвам прочетох всичко до тук направо ужас

Защото съм забравила да я включа. Извинете за причиненото неудобство.

# 1 121
Не е глупав наш Стоянчо.Наивен,лекомислен и без собствено мнение-да.Също така е припрян,прибързан и емоционален,което си личи в игрите.Веско ако беше отишъл на дуел,щеше да бие Томас.Щеше да се върне и Стоянчо така или иначе,пак щеше е аут другата седмица.От промото гледам,че мъжете няма да са в коалиция вече и играта става индивидуална.Така че прабългарите може и да се задържат.Като видях играта не вярвам Амелия да победи Томас.Но наистина ни показват каквото си искат.Аз видях тъжната физиономия на Томас и блясъка в очите на Амелия.Дано да го победи.За Алекс да ви кажа,че ми става мило вече.Тука само го обиждаме,ама не хората са го казали"Самочувствие без покритие".Сигурна съм,че при първа загубена номинационна битка, той ще е първия номиниран.Пламен и Юлиян са силни и се вижда в игрите.Юлиян има и стратегия,с която се харесва на всички.Пламен няма стратегия.Но може би е единственият,който е в предаването такъв,какъвто е и в живота навън.Не знам,ама имам чувството,че траките в понеделник ще си местят багажа☺."Зипчето"е диалект.Човекът не е забравил корените си😂

# 1 122
За съжаление единствения с мъжко поведение Амелия Мира в тая насрана дружинка, днес отпада.
Не че не съм за нея, за мен тя е победителя в това шоу!

така мисля заради коментара на Стоян по горе под снимката, пише 3 пъти.
значи днес на 4ти губи.

А много ми се искаше да бие кривогледото мекотело томас

# 1 123
  • София
Да и аз така го изтълкувах... за съжаление... Rolling Eyes

# 1 124
  • Sofia
Много исках да напиша, но вие вече сте го направили.😀 Мартеничката копае дъното - още и още, хем е шубелия та дрънка, хем се прави на "стратег"! СтоЕнчо - кухата лейка сам се закопа, не е лошо момчето, но има много да учи, по трудния начин. Мисля си (иска ми се) довечера Амелия да отнесе Томас и да им натрие носовете за 4-ти път! Надявам се промото да е подвеждащо и тя да е крайният победител от дуела. Единственото, което ме притеснява е, че Амелия се чувства несигурна когато има височини. Стискам й палци да преодолее себе си и да се докаже за пореден път. Томас е едно ходещо недоразумение и трябва да си ходи вече. Залагам за победа на Амелия!

Общи условия

Активация на акаунт