💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 261
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 095
Не го бях чувала, но благодаря. Ще го използвам. Само трябва да се подготвя с пояснение кой е Дан Колов.

Първия кеч-ист - 1940 г.
Полу българин.  Полу американец.
Чист българин и родолюбец. Бил е звезда в Америка, Йордан Колев.
Дончо Колев Simple Smile

# 1 096
Вече си мисля, че всичко е режисирано, съдейки по тази снимка

# 1 097
Стоян е логистик, а не стратег, моля не забравяйте!

Много прилежно му е словото в инста на Стоян. Дали не им ги пише някой тия закъснели мъдрости? Че и рекламка-анонс за утре от Роберта.

# 1 098
  • Пловдив

Ами тя тогава сигурно още не е подозирала какви низини са покорили "мъжете".

Веско друга официална ризка няма ли си? Grinning

# 1 099
  • София
Гледах предаването на запис последните два дни и тъкмо стигнах частта, в която Март каза на Стоян, че Роберта го е нарекла "мамино синче" и се замислих - това не бяха ли думи на Юлиян, а и последният никога не ги е споделял с Март. И само минути след това, Март призна, че си ги е измислил. Няма да коментирам неговото поведение - то деградира от началото на играта, но явно Стоян наистина прави впечатление на такъв щом точно това е слухът, който Gossip Girl реши да пусне.
Относно коментарите на на Роберта и Стоян в Instagram - радвам се, че оценяват Амелия-Мира и ситуацията подобаващо, макар и като зрители. По-добре късно, отколкото никога.

# 1 100
Според мен Амелия не е злопаметна. Забравила е за всичко след напускането си и е простила. Сега обаче след като гледа всичко в ефир е възможно огорчението й да се върне.

# 1 101
Аз знам:тъп , тъп ама тъп като галош !

# 1 102
  • София

Точно на тая снимка всички са нахилени, само Амелия - не. Може наистина да имат в договорите някакви такива условия,общи снимки, интервюта и бог знае още какво.

# 1 103
  • София

Какво да показва снимката?!
Трите мойри се усмихват щастливо!
Боянка, толкова е щастлива, че мойрите са я поканили в тяхната компания, пърха с мигли, и щастливо ще предаде нататък... ще инфлуенсърства и пръска чар на воля!
Йоана толкова я е срам, че е в тази компания, че гледа засрамено и не вдига погледа си!
Амелия, не се усмихва, гледа напред със стисната челюст!
Тя и в предаването показа, че е човек, който не търси зорлем конфликти!, Явно бързо маха с ръка, не таи злоба и не търси реванш на всяка цена (дали прощава, не знам, но е хубаво, че продължава напред, без излишните разсъждения и задълбавания на Марешка)

# 1 104
  • София
Пет минути по-късно и комедийната легенда Александър се завръща с думите "Няма никой, който да подкопае лидерската ми позиция в това племе." LaughingLaughingLaughing След три поредни победи на "това племе"  в битки, в които той не взе участие.
Конкуренцията е силна - joke after joke: "Никога не се е случвало да номинираме според пола" - казват клоуните Март и Томас.

# 1 105
Стоян можеше да номинира Роберта,гласовете щяха да са наравно и капитана /Роберта/ щеше да избере Веско. Толкова просто и логично!
Просто и логично за нас , ама не и за това едноклетъчно СтоЕнчо . За него е по-важно да си лижат посраните задници, вместо да вкара малко мисъл - колкото и да му е трудно . В племето от 3 дни , ама обяснява, че Веско му бил като брат .. брат по мозъчни гънки сигурно 🤷🏻♀
Много искам ако Амелия излезе утре да им се наложи да се номинират помежду си , че да ги видя тогава 🤦🏻♀

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 01:30 от Деси Велева

# 1 106
Айде и от мен да се обогатите в ругатните Laughing
Скрит текст:
фикус, налъм, плазмодий, шушляк, грип, измекяр, гъба, ,чук, пън, мухльо, льольо, плъх вмирисан, ... а като ме ядоса някой, мога да избълвам неща, които още не знам... Smiling Imp

Пет минути по-късно и комедийната легенда Александър се завръща с думите "Няма никой, който да подкопае лидерската ми позиция в това племе." LaughingLaughingLaughing След три поредни победи на "това племе"  в битки, в които той не взе участие.
Аз сериозно се съмнявам в психичното здраве на тоя льольо Joy

# 1 107
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (24.10.2019)
Епизод: 35

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 108
  • София
И това беше смешно. Laughing

# 1 109
Леле това беше мощен интелектуален блокаш, то бива наглост от тия славяни, чак вече ми е смешно и се питам сериозно ли е. Много се радвам, че си им го каза в очите Амелия. Да чуят и новородените славяни, какви схеми се въртят зад гърбовете им!

Винаги ме изумява как един казва, че се е привързал към някой толкова силно, за има няма три денонощия, дори да го нарече брат (особено в предаване, в което рано или късно всеки играе за себе си). Или си най-мазния логистик на света, просещ още една седмица живот в предаването, или нямаш брат/сестра, че да знаеш каква е истинската обич между тях (като второто не изключва първото). Не отричам, че е възможно подобно привързване, просто все си мисля, че иска малко повече опознаване и време за спечелване на доверие, а не лежане по дованчета и мишкарстване.

Общи условия

Активация на акаунт