💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 323
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 080
Тази Амелия изобщо има ли ФБ ? На всички други им намерих профилите ,  само на нея не.

# 1 081
  • варненка от София
Следях ви до сега само, но просто вече не мога бе и идвам да се изокам дет се вика - тия льольовци славянки са просто мега противни, начело с Рапунцелката и оня Март с проскубаната брада. Мислех си, че така е проскубан от плажа, но не, явно толкова умее и брада да си поддържа, като цяло му се отдава да мрънка, мрън, мрън. Амелия е по-голям пич от всички "мъжленца" там. Мечтая си Томас да отпадне утре. Аз викам лазарета да се съберат и да си ходят дружно да си ближат раните, с една патетична молитва и по домовете,.

# 1 082
  • Испания
Балетът да хвърля чоп и да се смести, за да настани новата членка Стоянка.

# 1 083
  • Пловдив
Реакции от Роберта и Стоян в Инстаграм Hands Clap
Скрит текст:

# 1 084
Тази Амелия изобщо има ли ФБ ? На всички други им намерих профилите ,  само на нея не.
Има, пише се - Amy Amili

# 1 085
Стоян можеше да номинира Роберта,гласовете щяха да са наравно и капитана /Роберта/ щеше да избере Веско. Толкова просто и логично!

# 1 086
  • София
Скрит текст:

Айде, започнаха с оправданията... късно е либе за китка...

# 1 087
  • Испания
Не го бях чувала, но благодаря. Ще го използвам. Само трябва да се подготвя с пояснение кой е Дан Колов.

Първия кеч-ист - 1940 г.
Полу българин.  Полу американец.
Чист българин и родолюбец. Бил е звезда в Америка, Йордан Колев.

Дончо е, не Йордан. Печикамъков пак не е в час, но не е нищо ново.

# 1 088
  • София
Момичета, не можах да гледам, от прочетеното разбирам, че Амелия е номинирана...
Кого номинира Роберта ме интересува?

Роберта и Амелия номинираха Веселин, а Томас и Веселин номинираха Амелия. Решаващият глас беше на Стоян, който номинира Амелия и затвърди тъпотата си. Изпусна прекрасна възможност да се намеси стратегически в играта и да взриви ядрото на кифладжиите.

Той Стоян няма капацитет да осмисли изобщо термина "стратегия", а камо ли и стратегическа такава да измисли самостоятелно! Като го гледам как декламира и ръкомаха, като го питат за номинация, си представям как репетира наум с часове, нахъсва си се сам! На този човек светогледа му е толкова ограничен....
Сега прочетох какво е написал- не му вярвам- мазен и плосък, предсказуем ход!

# 1 089
  • Варна
Стоян сега след излъчването осъзнава, че е можел да продължи по-напред към победата само с този ход, но е късно...

# 1 090
Скрит текст:

Сякаш това е ефект от положителната нагласа на хората към Амелия и те яхват вълната (може и просто да съм подозрителна 😊).
Сега Войните без топки се радват на "всенародната" любов и сигурно не осъзнават къде са сгрешили.

Много щеше да е интересно ако Юлиян беше отишъл при Славяните, но те страхливците не го поискаха, а Пламен и Юлиян така вдигнаха нивото на Траките, иронията е че най-незабележителното племе се оказа най-устойчиво.

Такъв ход пропусна Стоян, щеше да обърне играта. Много ме е яд.

# 1 091
  • Sofia
Скрит текст:
/Боже, вече свърших контингента си от обидни квалификации, а ми се иска да знам още по-гадни!/
Ако имаш нужда от съдействие, ще помагам. Smiling Imp
Нищо, че не е по темата.
Давай! Joy

Такаааа. Значи, всичко, което расте под земята, върши страхотна работа. Например: рЕпа непоръбена, мозък - картоф, скапан трюфел, мокро цвекло. Следващото е всичко морско:  лигаво водорасло, вмирисана мида, едномозъчен октопод, кривоглед калмар, крив рак. И висш пилотаж: по-тъп от г*за си. Последното наскоро го чух от синковеца, който твърди, че го е чул от мен, докато съм шофирала.
Останалото е полет на фантазията. Smiley
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Оправи ми вечерта,Джем.С глас се смея.Ама па всички са много подходящи. Joy

# 1 092
Тази Амелия изобщо има ли ФБ ? На всички други им намерих профилите ,  само на нея не.
Има, пише се - Amy Amili

Благодаря. Странно се е записала , затова не съм я намерила !

# 1 093
Време й беше на Роберта да прогледне. Амелия я предупреди какво ще се случи.

# 1 094
  • ВАРНА
Eто я...

Общи условия

Активация на акаунт