💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 327
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 050
Боже, тая Амелия въобще не я разбирам! Какво е захаресвала всяка една снимка в инстаграмите на всеки от тези идиоти?! Защо бе, ето това е проявление на някакъв вид стокхолмски синдром. Тая жена няма да завъди читав мъж, а това, че за толко време е натирила двама, но им е родила деца, е олицетворение на оная приказка, че "все бременна ще си ходи" от това, че е толкова съгласна с всичко безропотно!

# 1 051
Томас си сложил една ядосана снимка в Инстаграма,заради номинацията му,а отдолу коментарите срещу него къртят  Hands Clap
може ли лик
п.п. намерих го
И аз сега проверих. Направо го съсипват в коментарите. Едно положително мнение не видях. Глупаците определено усещат всенародната любов. Заслужават си го.

# 1 052
  • София
Ако са финалисти, тези дето ги четох в спойлерите, едва ли ще си покрият разходите от СМС-и на финала. Не знам кой въобще им се навива да гласува.

# 1 053
Момичета, не можах да гледам, от прочетеното разбирам, че Амелия е номинирана...
Кого номинира Роберта ме интересува?

# 1 054
  • София
Момичета, не можах да гледам, от прочетеното разбирам, че Амелия е номинирана...
Веско

# 1 055
Не знам дали четат тук, но мога да ви кажа, че със сигурност хвърлят по едно око на страницата на предаването във ФБ. А пък още по- готиното е, че Томас го нареждат доста мъже в личния му профил във ФБ. В момента всички мижитурки най- добре да се покрият.
Супер проникновен отговор от Томас. Да си знаете- предложат ли ви сделка, приемайте!!

# 1 056
  • София
/Боже, вече свърших контингента си от обидни квалификации, а ми се иска да знам още по-гадни!/

Ако имаш нужда от съдействие, ще помагам. Smiling Imp
Нищо, че не е по темата.

# 1 057
  • София
Предложил й сделка 😂😂😂

# 1 058

Роберта и Амелия номинираха Веселин, а Томас и Веселин номинираха Амелия. Решаващият глас беше на Стоян, който номинира Амелия и затвърди тъпотата си. Изпусна прекрасна възможност да се намеси стратегически в играта и да взриви ядрото на кифладжиите.

# 1 059
  • София
/Боже, вече свърших контингента си от обидни квалификации, а ми се иска да знам още по-гадни!/

Нищо, че не е по темата.
Давай! Joy

# 1 060
Предложил й сделка 😂😂😂
Която ТРЯБВЯЛО да приеме! Dizzy Face Imp

# 1 061
  • Sofia
Тамън идвам да напиша как ме избива на агресия само като го мерна Март,даже преди да си е отворил устата изобщо,то половината форум в това състояние. Mr. Green Joy
Ако ме откаже някой да гледам повече,ей този ще е.

За следващ сезон,доколкото чух,за сега ще има.А така ми се ще да им отнемат правата,да ги глобят солено и всякакви възможни санкции да им наложат,та да не се сетят повече да правят такава пародия на риалити.

# 1 062
  • Испания
И петте балерини /СтоЕнчо вече е част от тях след днешната номинация/ се смятат за неотразими и неустоими мачовци. Ако могат да се погледнат отстрани и да се  видят с нашите очи, трябва да се гръмнат немедленно. Но се съмнявам и на това да са способни.

# 1 063
  • София
От фб:
"Рапунцел, Томасита и Мартина"... JoyJoyJoy

# 1 064
  • София
Нищо, че не е по темата.
Давай! Joy

Такаааа. Значи, всичко, което расте под земята, върши страхотна работа. Например: рЕпа непоръбена, мозък - картоф, скапан трюфел, мокро цвекло. Следващото е всичко морско:  лигаво водорасло, вмирисана мида, едномозъчен октопод, кривоглед калмар, крив рак. И висш пилотаж: по-тъп от г*за си. Последното наскоро го чух от синковеца, който твърди, че го е чул от мен, докато съм шофирала.
Останалото е полет на фантазията. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт