💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 261
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 125
НА мен ми е интересно от къде тази симпатия на Амелия Мира и Марешка към Юлиян при положение, че не са имали толкова пряк кинтакт с него като част от едно племе.  Той даже беше постнал снимка с Амелия с коментар дали е случайност. Вероятно така се противопоставят на своите прекрасни съплеменници, но пак ми е странно.

# 1 126
Хората сме различни. Аз никога не се сближавам бързо с нови и съм недоверчива и подозрителна, камо ли в стратегически игри за 200 000лв. Тоя Стоян кога отиде при жълтите, кога Веско му стана брат и което ме най-ядоса, че вероятно в близко бъдеще интригата, която Март му вкара за Роберта, ще даде плод. НА давах се, че многократното излагане на уговорката между жълтите да номинират всички прабългари ще се отрази на стоенчовите мисли. И двамата с Роберта гледат тъпо всеки път, когато някой жълтуш разказва за тази вътрешна уговорка. Но Стоянчо се зарази от онази славянска сърдечна болест, която не позволява мъж мъж да новинира .

Ще се заредя със салфетки за сърцераздирателната реч на русалчо довечера.

# 1 127
  • Испания
НА давах се, че многократното излагане на уговорката между жълтите да номинират всички прабългари ще се отрази на стоенчовите мисли.

Да се отрази, ама като не открива мисъл у него!

# 1 128
  • Бургас
Конкуренцията е силна - joke after joke: "Никога не се е случвало да номинираме според пола" - казват клоуните Март и Томас.
След изказването /чие беше/ не ми дава сърце да номинирам "мъж"? Но при тях това са само физически белези, а не полова принадлежност, така, че вероятно и двамата са прави.

самите те вероятно не се определят като такива, джендъри долни - - -  - --по Март-енски

# 1 129
СтоЕнчо, СтоЕнчо, по-тъп човек просто не съм виждал.  Sick ooooh! Номинираш Веско и вие тримата взимате превес в племето, а ония плазмоиди ще се побъркат. Какъв нарисуван, златен шанс изтърва да направиш нещо интересно, някакъв обрат, да бъдеш запомнен с нещо.
Рядко просто човек. За какво си отишъл там? Идиот.
Ех, как ми се искаше да видя дуел между Веско и Томас. Уви, златен шанс бе изтърван, а с това си действие тази амеба подписа и собствената си присъда и на Роберта. Освен ако няма скорошно обединение. Леле, как ме е яд.  Close

А поведението на тия четиримата едноклетъчни ми е неудобно да го коментирам. Срам ме е като мъж. Март се оказа най-жалкия и злобен човечец в целия формат.  ooooh!
Томас, тъп, нагъл и без никаква връзка с реалността. Имах съвсем леки симпатии към него на фона на останалите трима идиота, но вече тотално ме изгуби. Амелия с две изречения го насра по време на номинациите.
Веско по много долен начин дразнеше Амелия с тия ципчета и пр. бай ганьоески тъпизми. Психологически, агресивен, сексуален тормоз с гадни намеци замаскирани като ''комплименти'' Завършен подляр.

Алекс бактерията се върна, близначките пак изкъртиха с лаф. ''Колкото и добре да си живееш, Алекс се връща''  Laughing
И много бързо се посра и стана за смях в играта, за пореден път.  Joy Радостина и тя му сипа де, дано най-накрая прозре какъв ''мъж'' подкрепя и да се опомни малко от малко.

Утре стискам всички възможни палци за Амелия. Този път си спестих промото, но нещо не ми харесва това което пишете, че промото издавало, че Амелия ще отпадне. Sad Но нали знаете, че тия от Нова имат навика да монтират подвеждащо понякога. Дано има някакъв по-сложен пъзел и кухата лейка Томас да изгърми.  bowuu

Ох, напиши му го на стената, че на него дълго трябва да му се обяснява. Той така се зарадва, че не го номинираха, пък ние искаме и мозък да има

Не вярвам да има договори, защото нито траките, нито прабългарите са публикували такива снимки заедно. Явно Амелия е с къса памет, защото и на Витоша отиде с детето и ония двама палячовци, на Томас гостува...

# 1 130
  • София
Конкуренцията е силна - joke after joke: "Никога не се е случвало да номинираме според пола" - казват клоуните Март и Томас.
След изказването /чие беше/ не ми дава сърце да номинирам "мъж"? Но при тях това са само физически белези, а не полова принадлежност, така, че вероятно и двамата са прави.

самите те вероятно не се определят като такива, джендъри долни - - -  - --по Март-енски
Веско го направи това изказване. После оня Март се обяснява че не номинирали по полов признак, въобще,.ние му вЕрваме

# 1 131
Момичета, да споделя, че нахраних момците славянски в инстатрам и Роберта и Амелия са ми харесали коментара.. 🤔

# 1 132
СтоЕнчо - кухата лейка сам се закопа, не е лошо момчето, но има много да учи, по трудния начин.

Стоян се справи учудващо добре на играта вчера, предвид че не беше в най- силната му дисциплина.
Относно номинациите, дори и да беше посочил Веско, лично за неговото закопаване, нямаше да се промени ситуацията. Веско ще отупа Томас и следващата седмица Стоян ще е на номинации.

# 1 133
  • Бургас
Phenix, моля те не обиждай кучетата, не го заслужават да ги сравняваш с този плазмодий....
А плазмодия с какво го е заслужил?!

# 1 134
  • Испания
СтоЕнчо - кухата лейка сам се закопа, не е лошо момчето, но има много да учи, по трудния начин.

Стоян се справи учудващо добре на играта вчера, предвид че не беше в най- силната му дисциплина.
Относно номинациите, дори и да беше посочил Веско, лично за неговото закопаване, нямаше да се промени ситуацията. Веско ще отупа Томас и следващата седмица Стоян ще е на номинации.

Не е точно така. Амелия, Роберта и Стоян са три гласа. Роберта е капитан и при равенство в гласовете, решава тя. Но за Стоян тези сметки са от висшата математика.

# 1 135
  • София
Точно така, само Март и Веско щяха да го номинират, ако Амелия и Роберта и той самия номинират Март и айде чао недоразумение лъжливо, интригантско долно и гадно.
И щеше да обере всички положителни коментари на света, щеше да се покаже като достоен играч и изобщо, че има нещо под косата.

# 1 136
Алексанър може да е бил в психиатрията на лечение, а диарията да е за благозвучие.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 09:38 от tisa

# 1 137
Каквото и да стане в играта...Амелия-Мира е страхотна!

# 1 138
Точно така, само Март и Веско щяха да го номинират, ако Амелия и Роберта и той самия номинират Март и айде чао недоразумение лъжливо, интригантско долно и гадно.
И щеше да обере всички положителни коментари на света, щеше да се покаже като достоен играч и изобщо, че има нещо под косата.

Т.е очакваме Март да се върне в игрите, а онова дългокосо създание все така си почива с контузия?

# 1 139
  • София
Алексанър може да е бил в психиатрията на лечение, а диарията да е за благозвучие.
И тоя е мн.зле, мисли се за ня'къв лидер , ама се излага на всяка битка. Видя че Наско го няма и вече пътя е разчистен,според него. Обаче тънките сметки са му зле. Всеки момент почват индивидуалните игри и той излита със страшна сила.

Общи условия

Активация на акаунт