💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 270
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 140
Наско беше много добър играч...съсипаха го с тази игра...Не е честно,можеше да се доказва още!  Но излезе като победител,само с победи!

# 1 141
Славяните си показаха цялата тъпотия и липса на мъжественост. За жалост това е което ни чака и докато се смея пред екрана на тези псевдомъжленца с тъга осъзнавам, че имам дъщеря на която някой ден вероятно ще й се наложи да се сблъсква с подобни същества.
 Тук се сещам за един лаф на покойната ми баба- "мъж като л**но в дъжд.

# 1 142
А Александър защо изобщо го върнаха във формата.... Е,вярно...неговото е друга травма от Атанас...

# 1 143
Защото не се е отказал сам. В този формат за да си тръгнеш, трябва да е или по собствена воля, или да паднеш на елиминация. Да те махнат заради това, че си се лекувал и не ти е добре 2 месеца, няма как да стане - правилата не го налагат. Въпроса е да си в 24-имата в началото. После можеш да полежиш в болница и като стане време за финал да се появиш.

# 1 144
Наско не трябваше да се предава - трябваше да седи, докато костта зарасне и му махнат гипса. Не могат да го номинират - можеше направо да се включи за финала...

# 1 145
Ами тогава Йоана и Атанас не са спазили правилата? Като прочтетох,щом е по собствена воля...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 10:51 от ilenkata

# 1 146
То се иска съвест за тая работа. Ама някой хора я нямат...Наско си тръгна, защото така е по-достойнатс постъпка, а и така излиза като победител, защото успя да обори мнението за себе си , че е слабак.

# 1 147
Март гостува при Томас .Говорят за Амелия
https://www.youtube.com/watch?v=WODtggD8NSI

# 1 148
# 1 149
Финалист е Наско при нас!

# 1 150
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си...

Струва ми се нереалистично да има толкова себични, инфантилни мъже, без никаква връзка с действителността. Може да е някакъв сценарий, щото ако не е, поднасям искреното ми съчувствие на майките и близките им да гледат тоя срам. На мен ми е неловко да гледам, представям си на тях.

Набедените за красиви славяни, се оказаха гнили отвътре. Или кухи отвътре, не знам кое е по-зле. Първите няколко седмици дори не запомних кой кой е от тях. Абсолютно взаимозаменяеми са.
Бре, все бях чувала за мъжка солидарност, но тяхното си е чиста злоба и сексизъм.
Лошото е, че ако падне Амелия съвсем ще си повярват.

Оня пък Алекс, и той някакъв самовлюбен чешит без връзка с реалността.

Анна Мария, и нея вятър я вее на бял кон. Хем не я бива, хем се цупи.

Радостина, ако изостави поведението на тетка и непрекъснатото дуднене и леко свали самочувствието, има надежда.

Венцислава откак се контузи е само фон.

Юлиян е пълен гадняр. Поне не е тъп и го бива в игрите, та става за състезателния елемент, но като човек не бих го търпяла.

До тук Пламен е най-здраво стъпил на земята и се представя като комплексен играч. Стискам му палци.

Близначките се оказаха приятна изненада. В първи епизод бях сигурна, че ще отпаднат първи, но те са учудващо на място в сравнение с повечето. А и коментарите им са доста забавни.

Липсата на ясен регламент е безобразна!!  Всеки преценява сам дали да иде на битка или не, кога да играе, кога само да гледа, колко да почива, дали да си тръгне или да играе дори на елинимация контузен. Много разочароващо.

# 1 151
  • Пловдив
Март гостува при Томас .Говорят за Амелия
https://www.youtube.com/watch?v=WODtggD8NSI
😈🤦♀ Две кифли си мрънкат за седмичния си цикъл, а мисълта им тече със скоростта на блато. Повече от 3 минути не успях да изгледам 👎🏻. Конкуренция на Пепе по тъпота.

# 1 152
Не следя всичко редовно и от самото начало, но видяното от мен до сега и епизода снощи е интригуващо.
Това ли е извадката на млади, добре изглеждащи мъже?! Лицемерни, драпащи сплетници и мижитурки?
 Къде са мъжете с достойнство? Поне замълчете! Веселин малко по-хитър го раздава, като си мълчи.
Томас и Март удариха дъното:bowtie:
Така ли се отнасят с жените около тях? /сестри, майки, приятелки, любовници/ Днес говорят едно щото им изнася, утре неразбиращо защо ги упрекват искат друго. Правилата важащи за мен, не важат за теб?!
Айде моля ви се! Дори и да победи Амелия довечера той се изложи безкрайно!

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 14:35 от Наоми

# 1 153
Наско е пич, затова си тръгна! Peace

Има ли ги някъде тия правила, да ги прочетем и ние?

# 1 154
Ами тогава Йоана и Атанас не са спазили правилата? Както прочтетох, 
    Щом е по собствена воля...хонорар има ли...та те с травми...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 11:04 от ilenkata

Общи условия

Активация на акаунт