💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 219
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Испания

Това някоя жена му го е писала.

Съгласна. Толкова плавно течаща мисъл не би могла да се роди в нито една от четирите глави на полегналите Тодори.

Нито в четирите, взети заедно.

# 1 231
Мислех да не пиша в тази тема, но реших и аз да изразя своето мнение. Това един мъж да бъде наречен жена, женчо или някаква друга производна от жена е обида за него и не е никаква обида към жените като цяло. За мен с този израз тя показва, че не само не го харесва или не го понася, но и не го възприема за мъж по никакъв начин.

За мъжете при славяните си мисля, че такива коментари много нараняват егото им, защото те се възприемат по-скоро за лоши момчета, но са уверени в своя сексапил и мъжество.

Да отбележа, че Радостина изкоментира, че няма нищо мъжко в поведението на Александър, което приятно ме изненада.

# 1 232
Ако са решили да го играят " лоши момчета", и това определено не им се отдава. Отделно трябва да си направят справка- що е то- сексапил,  и среща ли се той сред дърветата.

# 1 233

Това някоя жена му го е писала.

Съгласна. Толкова плавно течаща мисъл не би могла да се роди в нито една от четирите глави на полегналите Тодори.
Подкрепят! Че и грамотно написано. Вдлъбнатото от тъпота танцьорче такова нещо не може да сътвори, както и някой друг от седянката. Wink

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 17:20 от Bilyana14.

# 1 234
На мен пък не ми е приятно да се характеризират хората по полови признаци. Да, половете сме различни, но качествата, които притежават или не четиримата баламурници са общочовешки, не са само женски или мъжки, за да се обиждаме по този начин.
Аз се дразня най-вече на това, че са глупави. И четиримата, до един. Поправка, петимата. Това е игра, да, подобна е на Сървайвър, да, но в тази игра трябва да си подготвен. Не само физически, но и психически. А те не са. В едно интервю преди години Ваня Джаферович обясняваше как преди да се запише да участва в Сървайвър е изгледал много сезони на предаването преди това, правили са анализи с жена му, за да стигнат до верния път до печалбата. На война/игра се ходи подготвен. И в неговия сезон Джаферович изигра един от съотборниците си и обърна играта, но го направи със стил и постъпи умно. При мъжете славяни не виждам кой би могъл да надскочи дребните заяждания (като тези на Март снощи) и да мисли не 5 хода, поне 2 напред.
Нямам търпение да дойде момента, в който искат или не ще трябва да играят един срещу друг.

# 1 235
  • София
Томас с апел към всички, които ги оплюха
Скрит текст:
Мхм, веднага става кристално ясно, че изобщо не ги интересува как ги възприема драгият зрител.  Mr. Green

# 1 236
Томас с апел към всички, които ги оплюха

Когато кажеш, че нещо не те интересува, то всъщност те интересува, иначе няма нужда да го казваш. Ето, Александър не се интересува, че всички го мразят и му викат Гастон, затова си мълчи.
Кавичките се ползват в три случая - при заглавие, при цитат и за ирония. В този случай ирония ли имаме?
Това към Томас.

# 1 237
  • Пловдив
Дали едно определение е обидно или не много зависи от контекста. Ако го бях нарекла женствен пак ли щеше да е обидно за жените? Женствеността е хубаво качество, освен ако не си мъж. Макар че някой може и за комплимент да го приеме, и да се зарадва, кой знае. На мен Томас ми идва малко джендър за да съм политически коректна. Такова усещане ми оставя, дали заради постъпки или нещо друго, мисля че има какво да се желае от към мъжко излъчване. Извинявам се на всички обидени. Kissing Heart

# 1 238
  • Другата България
Благодаря на всички, които ми постнаха казаното от Роберта. bouquet
На мен ми беше ясно, че има нещо гнило в Дания. Просто нямаше как това реално да се случи, и предполагах някаква поредна недомислица или непоказано нещо от "РЕГЛАМЕНТА". Ох, сетих се, че то няма такъв. Но бях толкова доволна, че траките победиха, че не се задълбочих в размисли. Не подценявам Венцислава и Радостина, но...то да е само това. И някак го приех като компенсация за отново неизлъчените кадри и спирането на играта за територия ...знам колко пъти, но няма да коментирам публично, а и може да сте го коментирали. Просто тука всичко е на късмет донякъде.

Калабаза , то и аз обичам да си чета всичко чинно и прилежно, ама 90 страници накуп... Crazy физически нямах кога да прехвърля. Затова пропуснах този път. Simple Smile

# 1 239
Ох тая мижитурка подла Март снощи не можел да гледам Амелия Satisfied А него цяла БГ не може да го гледа. Как не му мина през тъпата глава, че общо взето Амелия износи цялата игра на раменете си и благодарение на нея, малко или много той е там където е в момента, че ако беше останало на тях "мъжагите" им видяхме "успехите". Един топка не може да хвърля, другия се мандахерца по онез въжета като пиле в кълчища, Весо и той не е блеснал кой знае колко. Единствено на него симпатизирах, но до снощи докато не почна да се лигави на Амелия. Долни, ниски душички. За свестни момичета и съпруги си мечтаят, но от това което показаха, няма да им е в полза за това начинание. Мекотели, без грам мозък в главите си. Че те една Йоана и Бояна, които ми бяха адски противни, се представиха по-достойно, от тия тюмбели. От къв зор пък Март си помисли, че някой трябва да го жали и брани, и да го носи  на гърба си до края на играта...? Като не си добре, махни се от там и толкова. Същото и за оня бляшавия. Като видиш такива лигльовци и почваш да тъгуваш по добре забравената родна казарма....

# 1 240
  • Другата България
Е аз ви казах, че вече харесвам Добрин. Ама наистина. Crossing Arms

# 1 241
Томас и Март са страхливци, само с жена могат да се бият.
И то " чуФствителни" страхливци! Защо ли така ги обиждаме, тва било само Шоу.... Ти да видиш.... Като бие Амелия томасчо довечера - колко ли ще е горд, най после да спечели една битка и той за Шоуто.

# 1 242
  • Пловдив
Не знам Март какви реакции е очаквал. Първо гнила ябълка, после томахавка ги чакало, излъгал бил, престорил се, измислил си.. Толкова развлекателно беше, че ето държало е хората будни цяла нощ да му благодарят, че е осмислил животът им. Според мен той си го е писал, в негов стил е.

# 1 243
  • Другата България
След всичко показано и видяно аз отново ще кажа, че не вярвам на всичкото щастие, радост, усмивки, позитивно настроение, размахани ръце и крака и т.н., които струят, направо извират от всички въртящи се в публичното пространство снимки на славяните заедно. Както писах, това за мен е поза, а и още не е излъчено всичко случило се. Хора като Бояна и Йоана може и да са истински в чуВствата, показани на снимките, но за Амелия и Марешка не го вярвам. Аз лично ако бях на мястото на Амелия нямаше да се снимам и посещавам каквото и да било с нито един от тези "мъже". Особено с Март. Ама....

# 1 244
Тоя пък льопър, хора с омраза в сърцето, изпълвало ни шоуто вечерите. Ми не бе господине, аз си пускам вечер телевизора, за да се насладя на предаване, което е за хора спортисти, със силен дух и физика, които преодоляват препятствия и се борят не само за наградата, а и със себе си. Това шоу не ми изпълва вечерите, по-скоро ми се иска да се заредя с позитивност, да се възхитя на такъв тип хора, щото аз не съм такава, да се вдъхновя. И какво се оказва, гледам шоу за палячовци. Мускули, подплътени от интриги и поведение, което е срам, като пример за децата и тийновете, които гледат. Срам за мъжете, които не се занимават с игрички и надцакване, а уважават жените и си държат на думата. Срам, че съществуват толкова злобни, недорасли, мръсни в душите си мъже. Всеки упрек, всяка критика си я заслужавате. Само вие срам нямате, да замълчите, да се извините за гнусното си поведение и търкане на диваните, докато жени ви изнасят битките, а вие ги унижавате. Но съм сигурна, че никога такива хора няма да си отворят очите и да разберат, какво са направили. Ще си останат емоционално и интелектуално оскатени за цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт