💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 209
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 245
Дали едно определение е обидно или не много зависи от контекста. Ако го бях нарекла женствен пак ли щеше да е обидно за жените?

Ок с това, което си написала съм съгласен. Ооообаче........на мен ми прави впечатление и  ме дразни, че обикновено когато даден човек прояви отрицателни качества е пратен при жените, а когато покаже положителни отива при мъжете. Някакси се внушава, че жените имат само лоши качества, а мъжете добри. Ето сега във фейсбук чета как Амелия е единствения мъж при славяните. Не може да се признае, че жена може да има такива положителни качества и това си е - щом е толкова готина значи определено трябва да е мъж. Егати тъпите паразитни определения, които за мен са си част от нещата които подклаждат сексизма и в днешно време. Но хайде стига с оффтопик, че ме мързи да пиша.Sweat

А тия от Нова тв са такива некадърници че........видях инфо за някаква реклама на На кафе с Гала за другата седмица, в която анонсират кой ще им гостува от днешните дуелисти и така издават изхода довечера. Да ги таковам и ....................................RageRageRage  Не гледайте никакви реклами на това смотано предаване, ако не искате да си прецакате шоуто довечера.

# 1 246
  • Другата България
За мен от промото още стана ясно кой отпада.
Пореден гаф.

# 1 247
Е аз ви казах, че вече харесвам Добрин. Ама наистина. Crossing Arms

Да той е добричък и у него няма никаква агресия. Повечето хора с неговата физика, биха реагирали доста по-различно на обидите на Наско и близначките. Stuck Out Tongue

# 1 248
Добрин е незлоблив, той е досадник и някакъв такъв ... саможив особняк, но не е лош по душа. Странник, но с времето като разбере човек какъв е наивен от доброта и такъв ...душа-камбана и му става симпатичен въпреки особеностите си.
Имам колега, който по нрав прилича на Добрин. Има малко колеги, които го харесват или разбират, повечето му се присмиват, но той всъщност е един голям, наивен, странен добряк.

# 1 249
Томас и Март са страхливци, само с жена могат да се бият.
И то " чуФствителни" страхливци! Защо ли така ги обиждаме, тва било само Шоу.... Ти да видиш.... Като бие Амелия томасчо довечера - колко ли ще е горд, най после да спечели една битка и той за Шоуто.

Е, не, нали Томасчо вече успя да победи Ана-Мария при обръщането на трупите, той се е доказал вече като силен играч Joy

# 1 250
На кафе направиха пореден гаф. Казаха кой отпада и кого да очакваме в тяхното студио в понеделник . Както стана и с Георги да се изпуснат предварително  .

# 1 251
Оо, сега се сетих за вчерашното изказване на Март, че Йоана е била по-силна и доказала се от Амелия.. Моля? Аз игра в която Йоана да се е откроила кой знае колко не помня.. Може би по-силна от Март - да.. Grinning
Но най-силни и доказали се от славяните бяха и остават Амелия и Марешка.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 18:38 от DebSs

# 1 252
  • София
На кафе направиха пореден гаф. Казаха кой отпада и кого да очакваме в тяхното студио в понеделник . Както стана и с Георги да се изпуснат предварително  .
Кой?Може ли спойлер?
Ако се изпуснат относно Радостина и Ана-Мария или някой има инфо кога отпадат,също ще помоля за спойлер

# 1 253
Скрит текст:
Казаха , че Амелия ще е в студиото и да разкаже за най-важната си битка до момента... много се разочаровах. 

[\Spoiler]

Май през идната или по другата седмица ще останат само 1 племе ?
И на мен ми е интересно кога се махат зелените.

# 1 254
Най-накрая някаква яснота относно играта:Flushed

"Игри на волята: България Здравейте,
Победителят от Игри на волята: България НЕ е ясен. Финалът ще се случи през месец декември.⚔
Приятно гледане,
екипът на Игри на волята: България Simple Smile"

# 1 255
  • София
Ааа ясно мислят Коледно да се опитат да ни цицат с СМС- и.

# 1 256
  • Испания
Най-накрая някаква яснота относно играта:Flushed

"Игри на волята: България Здравейте,
Победителят от Игри на волята: България НЕ е ясен. Финалът ще се случи през месец декември.⚔
Приятно гледане,
екипът на Игри на волята: България Simple Smile"

Къде е публикувано?

# 1 257
След снощния ми доклад до Фейсбук за fake профил/име Amy Amelia.  
От днес профилът и е Amelia Markova,

Всеки може да се кръсти , както си иска

То кой ли гледа на кафе?

# 1 258
  • Испания

Отвратително!!!

# 1 259
  • София

Отвратително!!!
Някои хора си нямат работа май.

Общи условия

Активация на акаунт