💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 219
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 260

https://www.facebook.com/igrinavoliata/

Търси в коментарите под промото за днес.Stuck Out Tongue

# 1 261
  • София
Ето ви " славянин" нагледно
Прост ама та дрънка.

# 1 262
  • Испания
Скрит текст:

https://www.facebook.com/igrinavoliata/

Търси в коментарите под промото за днес.Stuck Out Tongue

Благодаря. Ако бях видяла информацията така, нямаше да питам.

Не се доверявам на информация, висяща в пространството

# 1 263
  • Sunshine state
От Нова правят гаф след гафа, издавайки кой излиза. Толкова ли не могат да опазят тази информация? Радвам се, че финалът ще е на живо! 👌🏻

# 1 264
  • Испания
Има коментари под поста, че от формата лъжат. Да се чуди човек кой лъже, кой маже!

# 1 265
  • Пловдив
Нали и оригиналния формат има финал на живо. Не е нещо неочаквано. Почти съм убедена, че Роберта ще е един от финалистите. Бих се радвала да видя и Добрин на финал. На мен си ми е симпатичен отдавна. Добряк, неагресивен, има идеали. Един от 4-те гласа за него в анкетата беше мой Wink

# 1 266
Честно казано, за мен Амелия е морален победител (верно че това пари не носи), но поне да ги остави тия мижитурки сами да се елиминират и да се поборят малко от малко. Най-добре да си почине от тия долни твари и да се прибере при дечицата си. Не мисля, че заслужават тя да се тормози, състезава за и заради тях и да им слугува повече.

# 1 267
Добрин е споменал в инстаграм профила си това:
Беше публикувал и като някакъв отговор, на друг въпрос, свързан с предаването, един медал за 3то място. След като го питаха дали е на 3то място не написа нищо, а само снима от къде е спечелил медала(нямаше общо с Игри на волята). Стана ми странно

# 1 268
  • Sunshine state
Нали и оригиналния формат има финал на живо. Не е нещо неочаквано.
То в оригиналният формат доста неща не са както в играта тук, ама явно си ги нагласят, както си искат.

# 1 269
# 1 270
  • Испания
Видяхме го многократно.

# 1 271
Тази статия сигурно за пети път се публикува в темата

# 1 272
  • София
Не издържах и гледах промотата  ooooh!
Ако Амелия загуби обявявам официално Нова за най-големите идиоти на света.  Close Ама не вярвам до последно, надеждата умира последна. Може онази сцена с плачещия маляк да е преди дуела, когато им казва, че напуска формата, а Амелия си е някъде сама. Колко пъти се е случвало така да нагласят промотата, че едно си мислим, а друго става, уф.

# 1 273
  • Берлин
Дяволо,не се настройвай в тази посока. И друг спойлер изтече, и...

# 1 274
  • София
офф, стига, видях спойлер на предната страница ама не го отворих, после сте писали нещо за Гала и 'На кафе' ама ги прескочих тези постове, защото явно там издават какво ще се случи. Но по написаното от теб и цялостното минорно настроение не съм глупак и на 90% ми е ясно, че Амелия отпада, но докато не го видя все пак остава малко надежда.
Но пък ако наистина стане така ще ги нахраня супер мощно Нова във фейсбука им както аз си знам. Това е ключов дуел, очаквам от мнозина и ще има висок рейтинг, а те осират всичко и с промота и с това кой кога и защо им гостува.
Наистина не мога да повярвам как може да има такива аматьори на този свят и да взимат такива заплати и да парадират с такова самочувствие. Но така е като няма качествена конкуренция, а и ние им правим услуга като ги гледаме и търпим.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт