💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 258
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Дори не и’ подаде ръка мекотелото

Трябва да му пишем в инстаграма, че да се усети

Усеща се човек, който има усет. Това тука е кауза пердута. Последното му видео в Ютюб с Март има повече dislikes, отколкото likes, но това явно не го спира. Нито пък десетките отрицателни коментари във ФБ.

# 1 351
Интересно ми е какво ще каже Амелия в студиото. Видя достатъчно и предостатъчно.
Е ,как какво ще каже като я питат кой иска да победи и тя ще каже Юлиян  Laughing,снимката в инстаграма на двамцата е лек показател

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 21:57 от elpi

# 1 352
Жалко за Амелия, хайде сега траките един по един да почнат да ги чистят тези идиоти, барабар с Роберта, че не се издържат.

# 1 353
  • София
Томас е толкова жалко момченце, голяма гордост, че е победил жена.  Crazy Играта била логическа, жива да не бях. Но сигурно за толкова малоумни същества да запомниш един символ е егати сизифовското усилие.  Confused

# 1 354
Вече нямало да има коалиции и заговори.. Ако не бях гледала всички епизоди бих си помислила, че Амелия е правила заговорите- да опитаха да направят с другите момичета, но се видя, че не стана нищо.
Ех, какво е тъпо това момче.

# 1 355
Ехх голяма радост, голямо нещо. Само дето не си удариха г*за в тавана, че са махнали единствения умен човек там. Да ги видим сега на пъзелите. Макар, че аз май няма да ги видя как се излагат, защото предаването вече няма с какво да ме заинтригува. Какво да им гледам на Веско и семейство. Марта е там на летен лагер, никога не е бил полезен, а още по-малко сега и няма достойнството да си тръгне.

# 1 356
Роберта се държа доста детински на масата ,след като се разсмя на простотията на Март

# 1 357
  • София
Те славяните останаха 5 души 😂

# 1 358
Бе Роберта и Стоян не им върви на племена. Където и да идат и ги претопяват. Май скоро ще ги обединят в едно.
Трака-трак! 😎

# 1 359
Аз нещо не разбрах тая русалка защо рева. Не спря да ми бъгясва и спира предаването по Нова от лаптопа.

# 1 360
  • Испания
И какво свърши Георгиос? Отиде, полежа, поизтърка диваните и си тръгна. Срам!

# 1 361
Роберта с това нейно хилене за щяло и нещяло прави гадно впечатление, особено след коментарите на Март за децата на Амелия  #Cussing out Sick ooooh!

# 1 362
  • Испания
Веселин да прибира Стоенчо, за да му топли леглото.

# 1 363
  • София
Замислих се малката русалка дали нарочно не изчака да мине дуелът с надеждата да падне Амелия и чак след това реши да
анонсира, че си тръгва. Не бих се учудила, предвид п*тьовското поведение на цялата гей дружинка.
Веселин не успя да сдържи мъжествените си сълзи на раздяла.  Laughing

# 1 364
Чета ви и се радвам, че тази вечер не успях да гледам.... Томас дори не е поздравил Амелия след като е победил. Жалко е..

Общи условия

Активация на акаунт