💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 144
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 440
Уникален Наско. Ей заради това траките са ми любими, от самото начало при тях е весело 😎

Бастун си дойде и още на първата игра отпадна пръв.

# 1 441
Айдее и според Амелия и Наско, Юлиян е най-силния и достоен да спечели формата играч. Simple Smile
Еми то с тези останали участници, нормално.

Бастун си дойде и още на първата игра отпадна пръв.
Ама иначе е от умните. Grinning

# 1 442
  • София
оф, пак игра. Абе дайте думата на Наско веее, баси

Сега при наличието на Наско и Амелия в студиото, майсторите на логическите игри от формата могат да направят по-интересна игра. По двойки. Ваня и Жоро срещу Амелия и Наско. А Георгиос ще е мажоретка.  Wink

# 1 443
Айдее и според Амелия и Наско, Юлиян е най-силния и достоен да спечели формата играч. Simple Smile
Еми то с тези останали участници, нормално.

Амелия не каза ли Веско?  newsm78

# 1 444
  • София
Мдаааа! Поне коментарното студио днес, почти успя да поизтрие горчивия вкус от тази седмица!
Март и Томас може да обясняват колкото искат, че това е шоу, НО в такива екстремни ситуации, човек реагира така, като инстинктите и възпитанието му диктуват!
 Шоу, не-шоу, голяма част от младите мъже  са ни "лолитки" или тотално загубили представа за собствените си качества!

# 1 445
  • Испания
А Георгиос ще е мажоретка.  Wink

Не може. Ще се изпоти и ще се разболее. Русалът от Византия ще лежи красиво на диванЯ, докато те играят. И без това тренира повече от месец.

# 1 446
Аз не разбирам какво като е контузен Март. И да не е контузен пак е безполезно мекотело. Походката му дори е на мекотело. А горкия Стоян колко лесно се върза имаш право му вика.. Хахахх абе кажи му на теб пък какви обяснения ти дължа и до там... Геогиус пък нищо не каза. Български ли не знае или си е тъп не мога да разбера. Ама посмяха му се хубавичко на стратегията браво на алекс

# 1 447
  • София
Поне в студиото се забавляват и аз с тях. SmileSmileSmile

# 1 448
Нямам търпение да идва следващия епизод ,много завладяващо взе да става из племената  Party

# 1 449
  • Испания
Доволна съм от студиото днес. Неочаквано Алекс игра в нашия отбор.

# 1 450
Александра сигурно я облича спонсорът на предаването. Като и гледам тоалетчетата хич и няма да му отварям магазинчето.

# 1 451
  • София
Амелия не каза ли Веско?

Тц. Каза Веско но когато ставаше въпрос за нейното племе. А накрая каза глобално за играта/формата.  Peace

# 1 452
  • София
Нямам търпение да идва следващия епизод ,много завладяващо взе да става из племената  Party

много интересни участници вече са вън от играта и това не е добре. Без Наско и Амелия на мен вече не ми е толкова интересно. Но добре, че Юлиян е там. Ако и той отпадне, край. Е, остава Пламен и в краен случай Роберта. Но както виждаш на половината пръсти на едната ръка хора. Макар Роберта да ми става все по-антипатична напоследък, но все още си държа за нея.

# 1 453
Александра сигурно я облича спонсорът на предаването. Като и гледам тоалетчетата хич и няма да му отварям магазинчето.

На мен на дрехи втора употреба ми приличат....

# 1 454

Общи условия

Активация на акаунт