💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 132
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 455
Леле, тоя не спира да се излага.

# 1 456
  • Пловдив
Радвам се, че промото ме подготви за развоя на битката предварително, иначе и аз можеше да се разплача като Амелия. Съжалявам, че отпадна и то от недостоен противник. Той даже не се сбогува с нея. Надменен, ехиден и опиянен от това, че е победил "елиминаторът". Каква пирова победа само!

За мен откъсът, който Амелия прочете преди играта наистина бе съдбовен, защото се сбъдна, макар и с малко закъснение. Тя е морален победител. Насявам се, че Март ще има доблестта поне да й се извини за думите си.

Студиото бе много забавно и приятно. Поне малко справедливост бе въздадена.

# 1 457
Марта копае второ дъно

# 1 458
Амелия упорита и непримирима докрай. Принципно е бавничка, но издръжлива. И в тази игра не се предаде, физически нямаше шанс. Абсолютно достойно цялостно представяне. Flowers Hibiscus

Забелязахте ли, че е дистанцирана от Георге и си коментираха с Наско. Определено последните интриги и грозните думи на Март са я отрезвили.

Роберта, защо бе момиче? Нужно ли е така нетърпеливо да се накиприш и подхилваш влизайки в тона на тея макарони?

Студиото беше страхотно. Съвсем обективно и без цензура.

# 1 459
  • София
Следващия епизод ще бъде интересен, гледайки промото!
Стоян скача на кълбе на Юлиян! Юлиян от доста време се опитва да го провокира, и според мен, бидейки в едно племе преди, много точно се е научил кои бутони да натиска, за да му реагира Стоян! 
Гледайки как Роберта гледа жално,като гладно кученце, предполагам че славяните са загубили!

От много време Александра ми се стори истински весела днес, в студиото! Не ми харесва като водеща, но истински се надявам това момиче да намери утеха и щастие, след всичко, което и се случи в личния живот!
Същото се надявам и за Амелия! Тя заслужава да намери човек, който да я обича и подкрепя истински и безусловно, колкото и да са странни принципите, които тя отстоява!
И двете момичета го заслужават Sparkling Heart

# 1 460
Ехе тоя мухльо Март, намери се той да се присмива...

# 1 461
  • София
Браво на мене... чаках с нетърпение битката тази вечер, а я изпуснах.
Виждам Амелия в студиото... много жалко!  smile3518
И какво излиза, че промотата са им като в оня дърт виц: "убиецът е попа"...  ooooh!

Започвам да ви чета и да гледам как Томасита ще оцелее... поне засега...  Sick

# 1 462
В инстаграма на предаването, Амелия и Марешка са харесали доста коментари - (за Томас) - "Даже не я прегърна това подобие на мъж..." и други подобни, в които нареждат "мъжете" както си трябва.

допълнение: Е явно са се прегърнали.. Томас е качил снимка.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:51 от DebSs

# 1 463
# 1 464
  • София

Това момче е арогантно и безочливо! Сега е яхнал вълната и се опитва в противовес на хейта, който получава, да провокира още повече! Кога и с какво ще може да стане по-известен, отколкото сега!
Просто заслужава всички да го игнорират! Най-големия удар по егото на един нарцис е да е назабележим!
Аз повече няма да го споменавам в моите постове! Точка!

# 1 465
  • Пловдив
И коментарите във фейсбук къртят. Едно предложение за брак щяло да изпрати Томас и Март на финал Joy Joy Не се знае.. те на Томас все му отказват предложенията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 466
  • Sofia
Тазвечерното студио и наср@нат@ физиономия на Русалчо ми пооправиха малко горчивия вкус в устата. Псевдо кръстникът пръв се сблъска с "всенародната любов", не е приятно, но е само началото, да се готвят и останалите. 😀

# 1 467
  • Пловдив
А аз се надявах този пъпеш да се сети да й се извини.. а той копае още

# 1 468
# 1 469
Сега вече тотално не мога да си обясня общите снимки, които качваха. Но едно е сигурно-повече няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт