Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
йога за коремните мускули и гледах руския лов и риболов … на руски. Знае ли някой да го има на български? НАмирам в нета 6 филма от поредицата и не ги намирам на български

# 151
  • Street of Dreams
Прибрах се в 3 следобед, запалих си ароматни свещи, надух парното, направих си кафе и се излегнах на дивана да погледам тв. На момента съм заспала и се събудих чак в 8. Кафето на масата, тв пуснат, вън тъмно. Хапвам си кекс с мляко и съм готова за втори дубъл.

# 152
Бях на кръчма с бившите колеги! Винаги ни е хубаво като се видим...! Кръчмата се оказа несполучлива, но пак си изкарахме весело! Wink

# 153
йога за коремните мускули и гледах руския лов и риболов … на руски. Знае ли някой да го има на български? НАмирам в нета 6 филма от поредицата и не ги намирам на български
Имах ги преди много години на видеокасети, с превод. Много яка простотия Grinning

# 154
aз на руски го разбирам, но исках на децата да го пусна , а те не разбират руски. търся го на двд

# 155
  • София
Лежа си на дивана увита в едно одеало. Пуснала съм печката. След като изпих едно капучино, мушнах и два вкусни сандвича. Още дори очите не съм си измила. Работата малко ще почака.

# 156
Бях на зъболекар, изчистиха ми зъбния камък. Не я обичам тази процедура, но е необходима.

# 157
  • София
Купих си нова книга, меки чехли и билети за концерт.🤗

# 158
Нова книга не си купих, но билети за Лебедово Езеро взех и чехли днес също взех. По-скоро от домашните филцени такива, но розови
https://www.amazon.de/Haflinger-Unisex-Paul-Hüttenschuh-jea … mp;th=1&psc=1

# 159
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз в кюпа с нови домашни чехли. Grinning И още куп джунджурии за Коледа от Джъмбо.

# 160
Билети - за театър и за концерт в чужбина. Малко женски глезотийки, хубав обяд с колеги. Тази вечер ще излизаме навън с половинката. Въобще днес се очертава хубав завършек на седмицата Simple Smile

# 161
  • София
Билети за концерт си взех и аз за много любим изпълнител и бях на обяд с приятелка, с която не се бях виждала от няколко месеца. Много приятно си изкарахме:-)

# 162
Прибрах се в празния апартамент, отворих една бира и се наслаждавам на тишината.
Освен това имам билети за концерта на Kiss догодина Sunglasses

# 163
Прибрах се с нагласата да правя баница, но ММ започнал да готви спагети и хоп веднага уредих разходка с дружка... ! Wink

# 164
  • Fairbanks, Alaska
Получих поредната си картичка от Postcrossing.com. С тази стават 7.

Общи условия

Активация на акаунт