Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И от мен, с пожелания за хубава вечер
https://youtu.be/JhuPoigi41M

# 181
Аз съм сред най-ниската обща култура. Сутринта учих с детето и не слушах цигулки или каквото и да е, направихме кратка разходка в гората и чухме птиците и снимахме няколко , после метнах едни сърмички в слоукукъра и отидохме на пазарен ден, в края на пазара доста добре пазаруваме Stuck Out Tongue Closed Eyes.  С торбите седнахме в един от турските ресторанти в съседния на пазарния площад турски квартал в немския град … и хапнахме шкембе, ламачун , пиде и салата. Пак никакви цигурлки не чух. Но по пътя в колата слушах хеви метъл колекцията на мъжа ми. …
така че нямам култура.
Деня завършихме в хепи 2 та часа на комплекса басеини със солена топла вода 18% , естествено солена на 3%
с джакузита и пр. , но пак без цигулки …
По пътя пак хеви метъла на мъжа ми в колата ...

# 182
  • Велико Търново
Джудит, разкошна ❤ Пускам си техен албум сега с кафето.
Вчера пих кафе, бъбрейки с приятелка по телефона, през деня на дивана- ших гоблен( не го бях правила поне от година), слънцето ме печеше отвън. И аз като OnDine имах нужда точно от това- безвремие вкъщи. Следобеда сладко поспах 😉
Днес мисля да продължа в същия дух само че с музика благодарение на Джудит. Обичайно съм дейна и на това слънце навън бих излязла, но много се изморих на работа последните седмици и ми трябва тотал релакс🙂

# 183
Бавно, но сигурно си променям нагласата към някои аспекти от живота, смея да твърдя, че е в положителна насока.
Иначе се поглезих и в материален план - нови слънчеви очила покрай намаленията и една козметична кутия.

# 184
Чистя апартамента. Хубаво ми е, наистина. Сама съм, слушам рок. Паркирах един кашон в коридора, минавам из всички стаи и изхвърлям главоломно.
Отивам да търся втори кашон.
След малко ще отида да сложа цветя на гроба на едно дете, което загина преди две години. Беше ми като син. Двете с най-добрата ми приятелка отглеждахме децата си заедно като братя и сестри. И нея едва не загубих.
Всъщност с чистенето просто отлагам тръгването за гробищата. Извинете ме, темата е за хубави неща, знам. Но понякога трябва просто да си кажем: memento mori - и това ще е по-полезно за мен самата от всички козметични процедури и шопинг терапии.

# 185
Ева, това е живота. За съжаление не е само веселие и радост.

Днес съм решила просто да си почивам. Ще пия кафе, ще чета, ще гледам някой филм. Може и да поспя. Ден за пълен релакс.

# 186
Ева, чела съм те и в други теми.
Пращам ти много силна, виртуална 🤗

# 187
  • Street of Dreams
Оле, чистенето и празненето на къщата каква терапия могат да бъдат! Махай всичко застояло, старо, излишно. Остави си само хубавите и нови неща и най-важните спомени. Да ти е леко, да ти е просторно. И дишай. Понякога всичко, което трябва да направиш е само да продължиш да дишаш, докато нещата се променят...

Днес и на мен ми е ден за чистене, но нещо нямам сили. Наумила съм си 100 неща да направя из къщи и половината трябваше вече да съм го свършила, но не мога да отлепя от дивана. Нито ми се слуша музика, нито нещо ми се прави (дори и да ми беше предложена помощ), нито ми се излиза навън. Или е ретроградният Меркурий, или се разболявам (заспала съм на отворен прозорец снощи).

# 188
Разходих се малко навън, времето е топло, влажно, но облачно! Сега отново сядам на думите, учих ги преди обяд сега продължавам! Но първо ще хапна, гладна мечка хоро не играе! Stop Flutter

# 189
Eva+, пожелавам ти да имаш сили и ведрина в душата, когато отидеш на гроба. Душата на детето е жива, и ще се зарадва, сигурна съм. Поговори си с него, ще те чуе.  Дано олекне и на твоята душа. Така ще е по - хубаво и за двама ви.

# 190
Направих си домашна маска за коса. С останалия белтък си направих маска за лице. Blush

# 191
  • Somewhere in the World
На мен почивните дни ми минаха като миг.
В събота свърших слугинските истории,след това по пазари сама ,без мрънкащи елементи и вечерта сММ релаксирахме в къщи с хубава вечеря ,чаша вино и хубава музика.
Вчера любимия ме води в гората, в Плана планина,ама аз съм мноого доволна и заредена за новата седмица.
Ще видим до кога,че днес е толкова мрачно и студено на вън.......бррр

# 192
  • В градината...
Пресадих си босилека в две саксийки. Навън е почти лято, само по блуза, а е втората половина на ноември. Седя си в градината и не ми се вярва, че идва Коледа.

# 193
От доста време осъзнавам, че не умея да си почивам ефективно. Не, вечерта преди почивния ми ден си мисля "утре ТРЯБВА да направя това, това и това..".. ами, "това" не е нормално! Дори и по време на отпуска всичко е планирано - всеки ден излизане, посещаване на определени локации, срещи с познати, шум, хора.. Та, вчера си взех 5 дни отпуска (нетипично за мен). Сама съм вкъщи, снощи си легнах късно, станах по обяд, закусвах, пих кафе, слушах музика, лежа си и не мисля за нищо. Истинска почивка! ☺️

perunika, завиждам ви за слънцето. При мен е мрачно.. само за спане. 🙂

# 194
  • Street of Dreams
Предиобед извадихме един мъдрец с един много джентъл доки, бая се озорихме, защото беше решил да се разпада още преди да е излязъл.

После на заведение - някои хора ядоха, други само пиха кафе.

Прибрах се и най-после ме хвана музата за основно почистване - започнах от най-трудното - сортиране на гримове, козметика, джаджи за коса, бижута, слънчеви очила и документи - изпразних сума ти чекмеджета, обърнах къщата наопаки... И ме пусна упойката... Cry

Сега си седя насред хаоса, който сама си създадох и си кривея...

Много кофти да те хване музата и да те пусне упойката...

Общи условия

Активация на акаунт