Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Бях на масаж, така затоплящо ми подейства...!

# 31
Събудих се по- рано от нужното, наспана. Правих кратка йога и пих кафе на спокойствие, наблюдавайки изгрева.

# 32
  • Bарна, морето, сините вълни
Снощи бях на среща със съфорумки. Много приятно ми беше. 😊

# 33
  • Велико Търново
Вчера се обадих на моя приятелка, с която сме били изключително близки повече от 10 год. Поради някаква тотална според мен глупост тя ми се разсърди преди около 2 год. Тогава бях изключително категорична, че щом затова ми е сърдита, да си гледа работата и т.н. и т.н. С минаване на времето обаче осъзнах, че цялата работа няма смисъл и че животът е твърде кратък, за да делим и таим нещо. Та... обадих и се и снощи излизахме, изкарахме чудесно, без обяснителни разговори, просто сякаш и двете бяхме узрели и сме чакали момента. Радвам се, че направих крачката напред 🙂

# 34
  • Mediterraneo
Поднових упражненията вкъщи. ДЕйстват ми много зареждащо, дават ми енергия. Няколко месеца бях зарязала всичко- много работа, физически неразположения, но сега отново съм мотивирана. До юни искам да сваля 10 кг, но бавно, за да ги задържа!

# 35
Днес за пръв път се качих да шофирам от както взех книжка (на 21 август ми беше изпита и тогава шофирах за последно). Справки се много добре, въпреки че ме беше страх.

# 36
Купих си две блузки и бельо. Разходих се.

# 37
Учих, писах, подготвях се по езика, който изучавам! Доволна съм...

# 38
Разходка до Соколовски манастир и Етъра. Вечеря в балкана с приятели. Пълен айляк👌

# 39
Направих си списъка с коледните желания за тази година.

# 40
  • Street of Dreams
Напазарувах за предстоящия ми РД. Ще има PEZ бонбонки и близалки на поразия Grinning

На пук на броя на свещите на тортата, тази година партито ще е различно.

Аман от изискани слупости и сложни излишности, всяка година да надминаваш себе си.

Пък и си е моето парти. Simple Smile

# 41
Непланиран близо 20 км хайкинг, сутринта направих упражнения за мобилност, привечер- дълъг стретч. За обяд ядох гореща крем супа от тиква, боб и пиле, вечерята също не беше никак зле (спагети карбонара), две чаши червено вино. С времето все по- често осъзнавам колко малко и прости неща са нужни, за да съм щастлива.

# 42
Напазарувах за предстоящия ми РД. Ще има PEZ бонбонки и близалки на поразия Grinning

На пук на броя на свещите на тортата, тази година партито ще е различно.

Аман от изискани слупости и сложни излишности, всяка година да надминаваш себе си.

Пък и си е моето парти. Simple Smile

Точно така, не ти е нужно да се състезаваш с никого, радвай близките си - това е най-важното:)

# 43
Направих си две маски за лице - почистваща и подхранваща, и успях да намеря време да си изпия кафето на спокойствие пред компютъра. Simple Smile
Надявам се да успея да почета малко книга днес, но... ще видим.

# 44
И аз си направих маска за лице, даже в момента съм с нея.Smiley Моята е лист маска, много ги харесвам.
След малко си правя 3 в 1 и се опъвам да почета.

Общи условия

Активация на акаунт