Фермата 5 тема 4

• 39 589
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не мисля, че Паулина имаше шанс да получи имунитет пред която и да е друга от жените. Но ако действително изпращането на Бети на играта е било стратегия, адмирирам Митко. Това е игра, трябва да се влага мисъл, да има стратегия, да се предвиждат няколко хода напред.

# 451
....
Аз не намирам за лошо Димитър да прави статегии и да се подготвя, дори ми харесва, все пак това е игра, трябват не само мускули......
....
Да, но според него иска да спечели, не заради парите.
Тогава, не е ли прекалено(изглежда Абсолютно, Абсолютно, На Всяка Цена, а това се прави, ако искаш парите), да взема по нещо от играчите през всички сезони?!

# 452
  • София
Очаквам Поли дуелист, да викне Дана и да си ходят майка и дъщеря.

Смятам, че Митко ще посочи Поли, защото не я харесва и това няма общо с подкрепата ѝ за Иво, а те двамата никога не са си говорили, тя му е досадна.

# 453
Аз предните сезони не съм гледала, така че нямам представа от кого е "крал" стратегии Димитър. И това вторачване в него..., че той вчера бе с 5 минутно участие. Всички бяха с толкова приятно включване, като цяло позитивен епизод, аз си го изгледах с усмивка.
За въпросите пък поредната излагация, имало с по два верни отговора. Sad Аз с налучкване за паметника на дарителите отговорих на петте. Бети и Венци победиха с 4ри верни. Пацка да се сърди на себе си.

# 454
Сега изгледах промото. На играта  за имунитет от дуел са само жените. Което значи че....

# 455
  • London
Направи, направи.... само не знам дали се е оженил после наистина за момичето.

# 456
Поли мисля, че би викнала Бети, то от промото става ясно, че тя ще е 1 дуелист.

# 457
Ще си умра от кеф ако го направи. Ама нали са уж дружки,ще викне Дана или Веселка.Не че има шанс срещу която и да е де.
Поза е цялото му участие на Митака,с това измислено предложение сам си вкара автогол.

# 458
....
Аз не намирам за лошо Димитър да прави статегии и да се подготвя, дори ми харесва, все пак това е игра, трябват не само мускули......
....
Да, но според него иска да спечели, не заради парите.
Тогава, не е ли прекалено(изглежда Абсолютно, Абсолютно, На Всяка Цена, а това се прави, ако искаш парите), да взема по нещо от играчите през всички сезони?!
Не сме в главата на Митко, но лично аз мога да допусна, че целта му не са парите, а победата като такава, а парите са бонус. Мисля, че и той така така каза. Глупаво е да мислиш за победа, защото тогава е губене на време.
Това с предложението за брак обаче е ненужно и не вярвам идеята да е негова. Как не разбаха, че това не се харесва и дразни публиката.

# 459
Аз искам да викне Силва и да я елиминира. Само на мен ли ми е толкова противно това момиче Силвия? Не знам, има нещо в нея, което много ме дразни и не мога и не искам да я гледам.

# 460
Дана, Бети или Марияна ще са. Клоня към Бети, защото нали си правиха дуелчета в богаташката къща и Поли спечели, та може да си мисли, че има най-голям шанс срещу нея.
Мисля, че борбата за имунитет ще е между Велислава и Краса.

# 461
А според мен това с предложението е измислено по сценарии и Митко искал не искал ще предлага в ефир. Не че иначе не би предложил, той го спомена и Ванчо и Андрей само това чакат.
Това да му е кусура на момчето все пак. Не би ми променило мнението за него.

# 462
Силвия и на вънка е същата. Преди години съм ходила в салона им,колежката и фризьорка Пламена е една от най-добрите в града им.Все така се майтапеше с всички,на мен ми е терца.Иначе някой беше писал преди няколко страници,че била от пълнежа.Нали на кастинга още казаха че се явява всяка година и е фенка на формата,явно сега са и дали шанс.

# 463
Аз нещо не мога да разбера... Ако си се подготвил физически, ковал си, рязал си, бягал си е ок. Обаче, ако си се подготвил психически и имаш стратегия и планираш нещата е най-големия грях. Нали е игра все пак. То тогава шахматистите например са най-долните и лицемерни типове, както си играят приятелски с теб и изведнъж вземат, че те бият.
Не защитавам Митко, бях за него в спора с Иво. Но да не му преписваме всичките недостатъци на света.

# 464
  • London
А какво ще кажете за Марияна? Дали пък нея няма да викне да си премерят силикона....

Общи условия

Активация на акаунт