Фермата 5 тема 4

• 39 561
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 480
  • London
Силвия беше ратай по едно време и на битките за имунитет се представи много добре. Според мен не е никак слаба.... едва ли Паулина ще я избере. Аз май залагам последно на Марияна ( сигурно помни как я нареди, че се била преструвала, че я боли ръката ).

# 481
Някои от коментарите са супер неадекнатни, честно казано, ама доказват на практика, че угодия няма. В Игри на волята се скъсаме да критикуваме участниците, че повечето са влезли абсолютно неподготвени и без да имат идея и стратегия, тук Митака е оплют, защото е влезнал подготвен. Чудна работа...
Паца нали бяха дружки с Маца, едва ли ще викне нея на дуел. Ще се пробва със Силвия, според мен.
Направо съжалявам Красимир. Ако беше предположил касво чудо се крие под атрактивната външност на Паца, нямаше да я доближи даже. Той си й го каза де, че ако можеше, би прескочил на обратно. Горкият.
Сами излезна голям  добряк, чувство за хумор също има, кефи😊

# 482
  • София
Не намирам Марияна за силна, единствено в тичането е добра, бачка здраво, но не ми изглежда силна, а за рязане с трион за скорост например си трябва и сила.
Аз също не намирам Марияна за силна, просто когато Красимира трябваше да избира втори дуелист, нея обсъждаха като най-силна от богатите, затова си мисля, че може да е показала нещ, което не сме видели. Но пък може бедните да са се заблудили, защото и те нямаха възможност да наблюдават кой знае колко другия отбор.

# 483
Мисля,че ще Пао ще извика Маргото

# 484
  • London
А състезанието с кануто ще спаси някой от възможност да бъде втори дуелист нали така? Велислава там има голям шанс за имунитет и тогава плановете за Дана увисват....

От друга страна в страницата във фейс качиха ни в клин, ни в ръкав снимка на Дана, та може да е, защото Паулина ще я избере за втори дуелист.

Ще видим... не вярвам да е Маргарита или Краси, те се доказаха на арената. Ще заложи на някой, който не я е помирисвал като нея.

# 485
Нещо ме отблъсна в Митко ИТ, както го харесвах в началото и ми опротивя. И не , не е свързано с Ивайло. Има нещо подмолничко в него, на дуела ми беше все тая кой ще победи. Определено има нещо гнило в него. Захапва тънко тънко..Още като се отнесе снизходително със Станислав, който се самопредложи за работа..

И аз като писах нещо подобно, защото чувствам абсолютно същото ме обвиниха, че съм ...Ивайло Grinning Grinning
Явно Митака не само е изгледал всички сезони, а е изчел и всички форуми тука и си е спретнал фен клуб да го подгрява на всички бази - и тука и у фейса, хахах коспирацийки, но си е стратег спор няма Simple Smile

# 486
Чак пък да е чел форума не вярвам, но е наблюдавал какво поведение се харесва на зрителите, определено.

# 487
И успява осем седмици вече да поддържа този желан от зрителите образ? Е, трябва да му дадат Оскар на
Митко за актьорска игра. Човекът си е какъвто е- умен, което значи и манипулативен , и приспособим. Подмолен бил и се отнасял снизходително. Държи си се нормално. Вие бихте поощрили Станислав с “ присламчването му”? Показа му посоката без да го унижава... казва на хората каквото мисли- на Иван и Андрей за играта с горящата каруца, която наистина е ненужно напрягаща. Ако го годява във формата се надявам да е спазарил добра сума. Уважавам такива млади хора, които се готвят, държат битки, продължават и то без да са груби и нахални без нужда. А това дано си организирал фенската маса е също смехотворно. По- скоро допускам някой недоброжелател да списва тук под разни профили, ама това е част от риска на социалната мрежа...

# 488
Да, за Оскар е направо Митака.
Ако беше образ, отдавна да се е пропукал, както на Ивайло възвишената, идеалистична и патриотична аура. Както и да е.
Относно лежането на Митака, след като си беше свършил ратайската работа, това си беше част от стратегията му. Искаше да вбеси Ивайло,  да го изкара  извън  нерви, за да е сигурен, че като го предизвика, той ще приеме. Умно си е нашето момче, ей🤘.
За да не дъвчем само него, трябва някой друг да блесне😁.
Прави ми впечатлетие, че никой не се занимава с Краси, нито го пращат ратай,  нито на дуел го викат. Според мен си е потенциален финалист той и би се справил доста добре.

# 489
Краси го харесвам може би най-много от всички мъже, че и от жените. Тъпо постъпи с прескачането на оградата и първоначално супер му бях ядосана, но като го гледам и пак ми става симпатичен.

# 490
Със сигурност и на него му идва да си бие главата в стената, че се хвана с тая лепка, ама пред свършен факт. Ако не му издържат нервите, може и да има развод в ефир.

# 491
Нещо ме отблъсна в Митко ИТ, както го харесвах в началото и ми опротивя. И не , не е свързано с Ивайло. Има нещо подмолничко в него, на дуела ми беше все тая кой ще победи. Определено има нещо гнило в него. Захапва тънко тънко..Още като се отнесе снизходително със Станислав, който се самопредложи за работа..

И аз като писах нещо подобно, защото чувствам абсолютно същото ме обвиниха, че съм ...Ивайло Grinning Grinning
Явно Митака не само е изгледал всички сезони, а е изчел и всички форуми тука и си е спретнал фен клуб да го подгрява на всички бази - и тука и у фейса, хахах коспирацийки, но си е стратег спор няма Simple Smile
  Да бе да!Явно е така!Да ти кажа,не само ,че ме вербува за фен,ами обеща и тухли за постройката ми в двора от тухларната на баща си.И каза,че ще помисли за работа за щерката като завърши.
    Толкова ли е трудно да се повярва,че харесваме аргументирани,успели,развиващи се млади хора?Естествено,че не е идеален,кой е?!Има неща в него,които ме дразнят,а съм от верните му фенове,засега.Но тези малки тресчици са много по-малко,отколкото добрите му качества.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 17:27 от марулета

# 492
Айде сега да ми кажете какво лошо има в това, че Митко е и гледал всичко досега в детайли, че може и да изчел какво се харесва на зритела/макар че почти 2 месеца да си в роля е малко невъзможно /, че си е изградил стратегия и т. н.
А кажете ми вие ако идете в риалити дали няма да гледате, дали няма да четете и дали няма да имате някаква подготовка.

# 493
Няма, Джоли, който се подготвя предварително, е лош, лицемерен, хлъзгав и тн. Значи, сега разбирам колко съм се прецакала през цялото си студентство. Винаги да уча преди изпит и да съм предварително подготвена. Трябвало е просто да ходя на късмет и да не си губя времето.

# 494
Нищо лошо не виждам в това. На мен не ми харесва, че на моменти е много лицемерен и си плете кошницата, като цяло, друг тип човек очаквах, че е.
Дори не мога да извадя правилните аргументи защо точно не го харесвам. То е вътрешно усещане, начин по който е реагирал в дадени ситуации.
Може би просто не харесвам твърде пресметливи и прикрити хора и затова не ми допада. Иначе не отричам, че е умно и способно момче. Просто не е мой тип човек.
Например в предишния сезон мой човек беше Симеон - открит, весел, леко шантав, умен. Не е това, което масата хора харесват, но на мен си ми беше фаворит.
Тази година нямам конкретен, както съм казвала и преди слаб каст. Но от всички може би най-много ми харесват Красимир и Красимира.

Общи условия

Активация на акаунт