Фермата 5 тема 4

• 39 477
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 705
На мен Краси ми се вижда много постен откъм умствен капацитет. От тия-простичките, но чистосърдечни хора.

А Паулина какво работи в живота навън? Каква студентка е изобщо?

Между другото предаването се снима у наше село. Simple Smile
Дрен?

# 706
  • Буркина Фасо

А Паулина какво работи в живота навън? Каква студентка е изобщо?
мениджър.  hahaha

# 707
  • София
Харесва ми ритуалът, наистина емоцията на всички вътре създава много приятно настроение.

# 708
Митака е доста по хубав от булката. И аз не я харесах, ама важното е че той сия харесва и е щастлив

# 709
Аз си мисля,че този годеж ще бъде мнооооого дълъг.Сватба ще има ,ама някога ,не сега!

# 710
Ох, булката хич ама хич не ми хареса. Всички ми харесаха с изключение на младоженците,само те бяха някак студени и не искрени в емоциите си.

# 711
  • Бургас
Митака е доста по хубав от булката. И аз не я харесах, ама важното е че той сия харесва и е щастлив
И аз това си мислех, поне два пъти ми е по-хубав от нея. Тя изглежда добро момиче, но малко остри черти, една зъбата усмивка, лоша кожа...

# 712
  • София
Е какво да направи момичето за външния си вид, за мен си е нормално изглеждаща, естествена.

# 713
Който трябва я е харесал булката. И като одобряваме представянето на Митака, трябва ли да го сватосаме за манекенка? Сигурно момичето има много качества щом са заедно 7 години.

# 714
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо й няма,ако качи 10-на кг и лицето й се запълни,острите й черти и изпъкнали кости ще изчезнат.

# 715
Въх, Бета и Паца дуелисти.
Така както миналата събота бях за Митко сега ми абсолютно все едно коя ще победи.

# 716
  • London
Какво сърце бе Рейне, нагон. Паулина пръска феромони, излъчва секс. Той затова оплези език по нея. Я виж как се стресна, да не помисли баба му,че ще се сгодява за Паулина?!
Нагонът едно на ръка, за него съм сигурна. Но той заяви твърдо намерение да съхрани връзката и след формата и й търпи всичките сцени, цупни и простотии, та не мога да преценя какво му е в главата.  Blush

Каквото и да каже момчето според драгите форумки Паулина ( наричайки с адски противното Паца и не знам още какво ) му е опряла нож в гушата, лепнала се, не знам какво...

# 717
  • София
Въх, Бета и Паца дуелисти.
Така както миналата събота бях за Митко сега ми абсолютно все едно коя ще победи.

Мисля си, че ще е трагичен дуел, дано ме опровергаят, ама... 😂

# 718
Иван положи неимоверни усилия да докара избора на Паца до Бети. То подсказки, то направо и каза, че Митака чисти феновете на Иво..... брейййй , зор да я вкара в сценария. А тя още като я попита Стани коя мисли да избере, се разбра, че ще е Бети. С нея се състезаваха и Паца я би, кого друг да избере? Това увъртане за Алманаха поднесено с кикотене не беше много достойно, но пък пробва жената . Е, не стана, но пробва.Mask
Айде, Бети успех! Малко се съмнявам, но ще я поддържам. Прекалено е прецизна и внимава, докато Пацка се хвърля в боя. Ще бъде интересен женски дуел, струва ми се , че са равностойни.

# 719
  • London
Нищо й няма,ако качи 10-на кг и лицето й се запълни,острите й черти и изпъкнали кости ще изчезнат.
Острите черти няма как да изчезнат! Нос, скули....такава си е. Освен, ако не мине под ножа.

Общи условия

Активация на акаунт