Фермата 5 тема 4

• 39 431
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 945
Нямаше видеа.

# 946
Не им трябва на такива емоционални бомби такива видеа. Ще ги разбалансират още повече. Може накрая нещо да дадат.

# 947
Нямаше видео,което си беше странно.И два пъти почваха с едни и същи кадри.На мен ми се струва че Бета бутат,казаха и за въжето,подсказаха и за кофите,Иван я побутва.Мисля че беше по бърза,Паца ся с кръста ще се оправдава до края.Да беше избрала Марияна тогава и тя е зле с него.

# 948
Бети би се надъхала още повече според мен от видео. Поли ми беше интересно кой щеше да я подкрепи, освен детето ѝ.

# 949
Майка ѝ разбира се. Тя и сега я подкрепя от фб.

Аз мисля, че Бети ще вземе играта с малка разлика. Ама много искам Поли да спечели. Повече ми харесва от тая пача Бета.

# 950
  • България
И аз да се разпиша. За Бетито съм, харесвам я, симпатична ми е, интересно и забавно ми е да я наблюдавам. Паулинка да си ходи и да се развява вкъщи. Искам звездата на Краси да свети в собствена светлина.
Сами с репликата към Елизабет: "Не говори, действай" е описанието на представянето й.

# 951
  • на село
И аз за Бети, Паулина ми идва в повече,  с дразнещия си смях и мързел.

# 952
Чета ви от доста време, но не съм писала. Подкрепям Бети на този дуел, Паулина не ми харесва.
Понеже видях, че сте писали, че някой от вас са виждали Митко и Краси, днес и аз ги видях, бяха се хванали за ръка, явно са заедно, дори се целуваха по едно време.Изглеждаха добре на живо един до друг. С тях бяха и Силвия и Маргарита. Маргарита беше доста по-слаба, от колкото изглежда по ТВ и доста по-свежа.

# 953
Елизабет започва да ми харесва. Откачалка Grinning

# 954
Много си смея с Бети,страхотен дуел ,най-интересния до момента за мен  Laughing

# 955
  • ВАРНА
И аз влизам да кажа,че подкрепям Бети, може би най-вече защото нищо не харесвам в Паулина . Обаче така се смея,чак сълзи ми излязоха ... Laughing Не харесвам псуващи жени,обаче при нея е такава пародия, че неволно ми става симпатична Kissing Face

# 956
  • София
За Бети съм. Голяма е терца.
Също смятам, че водещите подкрепят Паулина, че ще им отиде любовния сюжет на кино иначе.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 21:10 от Жълто Цвете

# 957
  • България
Елизабет започва да ми харесва. Откачалка Grinning
Много харесвам енергията, мотивацията и спортната й злоба. Не знам как съумява да дърдори толкова и да се движи в това темпо. Laughing
Почти цялата агитка на Паулина й дава съвети и я подкрепя. Това е показателно.

# 958
Ключът бил в някакви абсолютни шитове. Joy

# 959
Не мога да гледам. Как свърши първата битка?
За Бети съм.

Общи условия

Активация на акаунт