НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 885
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Beautiful ,и аз съм много емоционална напоследък ,плача от всичко ,мъжо ръце вдигна вече ,не смее да ми говори .От реклами рева,от песни,просто като си стоя и ми текват сълзи .Днес бях и с паник атака на тоновете ,пулса ми стигна 120 .
Много ме болят ребрата отдясно и болката все да отива към гърба ,едва дишам,според док е невралгия,аз съм си предразполпжена де....

За имената някой питаше дали се бъркат роднини .С дъщеря ми ,мама ми обяви война направо -чак и до заплахи стигна ,много искаше да се казва Беба на нея,така де с нейната буква .Ама аз женско име не можах да харесам ,пък и ми беше мечта да е на тате .Той е Иван ,колебаех се между Ивана,Ивон и Ивайла .Като я родих и видях изстрелях Ивайла без да се замисля .А мама още ми се сърди,развалила съм била традицията.Сега момчето искам да е на нея ,и така ще е ,мисля между две ,тя пък твърдо не иска и пак се сърди.Та угодия няма и това си е Joy
Такава си е майка ми ,но пък страшно много ми помага и без нея съм за никъде ,не и се връзвам сега,първия път бях много разстроена .

За плацентата-моята в 38 г.с.беше втора степен.Нормално си е да узрява вече в девети месец.

Мен февруари ми беше сух месец ,изобщо не мислех че може да съм бременна с един трифонзарезански път Grinning Аз бях болна,после мъжа беше болен ,та така .Късно и разбрах ,отидох киста да ми лекуват Flushed

# 421
  • Наблизо
Аз си следях с приложение кога си изпълняваме съпружеския дълг и имаме 2 дати за това.Според изчисленията на гинеколожката е станало на дата между тези двете (сперматозоидите наистина живеят няколко дни вътре в очакване на яйцеклетката).И така - такива неща съобщавам и в аптеката.

# 422
Аз бях убедена че не съм бременна, и аз се бях засилила да лекувам киста (че и преди ми се беше случвало) да ама ММ ми вика в деня преди лекаря дай да направим за всеки случай един тест, 4 теста по - късно бях в шок 😂

# 423
Лейдиии, много е кофти това с тези паник атаки. От дълго време ли си така? На мен ми се е случвало в два периода от живота, няколко пъти за два-три месеца. Не предприех нищо, просто осъзнах какво се случва с мен, даже си знаех и причината, успокоих се и отмина. Чувството е ужасно, затова те питам дали в момента си в такъв период или си е едва ли не хронично, от дълго време.

Аз днес се прибрах вкъщи. Много съм щастлива, много ми липсваха дечицата. Утре много се надявам да вземем и най-малката. От два дни вече са й спрели системата с глюкоза и в момента е на стабилни нива. Искаха да се уверят, че може да я поддържа само чрез храната (млякото). Казаха, че е въпрос на дни да я изпишат, може и още утре. Дано.

Бюти, хайде, чакам от теб следващата новина за бебе 😊

# 424
Къде изчезнахте всички да не раждате 😁
С какво ще изписвате бебчетата в това време ... ние взехме един комплект боди с дълъг ръкав и панталонки с шапка, от долу може да се сложи и боди с къс ръкав и имаме бебепорт, но се чудя достатъчно ли е ?

# 425
Поли, тънко ми се струва това, макар че те го дават пак да се затопля де. Някаква блузка или жилетчица търсете за върху бодито.
Ние ще сме с блузка, ританки, боди и порт - бебе отгоре, аааа, шапка също.

# 426
Поли аз съм приготвила ританки, блузка с дълъг ръкав, която е с папионка и елече да е по-официален бебешока, отдолу боди потник ако е по-студено. Шапка и най-отгоре порт бебе.

# 427
Аз съм взела боди с дълъг ръкав, жилетка, ританки, чорапки, шапка и дебела пелена.

# 428
И аз бях днес на тонове 😁 бяха чудесни. Така и трябва, че още ми е далеч от термина. Док ми каза, че днес е отишла негова пациентка уж за тонове, но по негова преценка (медицинска), я приел, пуснал две системи и без нито един шев вече си държала бебето в ръце. И това 20 дни по-рано.
Шашнах се! Набързо изстрелях "Още не мога дараждам, детето ми е болно!" Посмяха се с мен.
Баткото е болничък... На инхалаци е заради хрипове, от снощи и гадно разстройство... вече 4 пъти. Така че хич не ми е до друго. Сега искам само да се оправи, че няма и кой да го гледа. МРЪН!

# 429
Ние за изписването купихме готово комплектче.В него има боди с къс ръкав,ританки с блузка с дълъг ръкав,шапка,чорапки,ръкавички и някакво странно парче плат приличащо на салфетка Flushed
Аз направо незнам за какво е ако някой знае да каже моля ви,че се почувствах глупаво.Astonished
Да попитам Дарк ако има време и може да разкаже повече за деня на отворените врати в Окръжна , видях само една стая предродилна има ли още такива, самата родилна и неонатология,моля те разкажи повече. Blush Kissing Heart Hug

# 430
Мама Мария, честно казано, аз бях на ден на отворените врати преди, може би, 2 месеца и май не бях много ориентирана и спомените ми са доста избледнели Rolling Eyes Виж ако искаш това мнение, доста подробно е описала съфорумката впечатленията си: https://bg-mam.ma/p/972301/38955822 Доколкото разбрах, родилното е за две родилки Rolling Eyes А на мен никак не ми се напъва с още една жена едновременно Smiley

# 431
Дарк ами ако има три раждащи,другата къде ... , много е тъпо и много ме смущава това,също и неонатологията незнам на какво ниво е.Чудя се също като вече раждала жена как аджеба с пълно разкритие и напани и почти изкочило бебе между краката ще се преместя от предродилна на онези кревати към магарето как ще ходя и ще се кача с тази зверска болка .... Frowning незнам ...
От друга страна в МД съм си като вкъщи позната обстановка родилна , където като влезнеш си е твоята стая докато не родиш , леглото става на магаре с едно копче и не е нужно да ставаш точно в този момент.Това е уникално удобство за раждащата.
Затова се чудя ама много ... Disappointed
Искам да направя добър избор и се чудя кое да избера , докторката която ми направи добро впечатление,но я видях само веднъж и все пак не познавам достатъчно добре или да избера познатата обстановка,която ми носи спокойствие.Другото,че МД е специализирана болница за женско и майчино здраве и най-добрата неонатология. Confused

# 432
В тина киркова местят от предродилна в родилна зала. Мен ме преместиха с 8-9 см разкритие мисля, т.е. почаках малко в родилна зала. За местенето не ми беше проблем, даже се дразнех преди това как са ме вързали на мониторите да не мога да ходя, а съм в неудобно легнало положение. Придържаше ме и акушерката. Сега като е второ раждане, ако е по-бързо не знам какво ще прявят. Но се надявам да знаят кога се мести.
Също в тина киркова са 4 легла в предродилна зала, но далеч не е задължително всички да са пълни. При мен имаше само още 1 момиче, като или аз, или тя се разхождаше. В окръжна може да са 2 легла, но ако си сама, второ легло не ти пречи.
Най-важното е да се чувстваш спокойно, така че си прецени кое е по-важно за теб Simple Smile

# 433
  • Наблизо
Аз спя цял ден.Явно тялото ми се опитва да си събере сън за времето когато няма да мога да спя.
Тези дни ми се реве и умирам от страх как и ще почне раждането,как ще мине...и после кто ми връчат бебето как ще е..

# 434
Аз се чувствам вече изцедена от всякъде, киселини, тежест, безсъние, тук боли - там боли... нямам търпение да родя и да се чувствам отново нормално.. никакъв страх не изпитвам.. да идва и да минава, тъкмо да си видя малкото човече

Общи условия

Активация на акаунт