НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 903
  • 754
  •   3
Отговори
# 360
Честито на новите мами бързо да се оправяте и да гушкате здрави бебчета 😊

И при нас е студено днес, още няма признаци за раждане 😂 даже и контракции.. аз също си хапвам стабилно, за закуска цяла чиния с пържени филийки 😂 и се чудя и за някакво мюсли 😂
Аз ще раждам в пловдив в селена не знам дали ще се засека с някой от тук. 😀
Иначе за името мнпго трудно избрахме име за момиче и беше малко компромисен вариант и на двамата да нк харесва, но като се оказа че е момче някак си много лесно избрахме името и единодушно, вече не го обсъждаме даже.😀

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 14:14 от Polly33

# 361
  • Наблизо
Аз се оплаках вече,че много ям.Всяка вечер си викам:Утре ще ям здравословно и по-малко.Трънкината.
Направих си Fish and chips,със салата де- за витамини и 100 грама сирене,отделно.С банан за десерт.Само спя и ям тия дни.

# 362
Хахаха ами аз като съм ниска и отделно миталото лято като ме оперираха от апендицит качих над 10 кг.. Не се чувствам комфорно в кожата си изобщо,сякаш не съм аз, ама важното е да сме живи и здрави.😀 На мен вчера супер много ми се дояде плодова салата и си направих с банан, малини и мандарини и половината купа беше само сметана 😂

# 363
Недейте така, още не съм обядвала 😁 Пък на мен аг-то ми каза " като ти се яде шоколад, яж". Аз ще ям здравословно като родя и спре да ми е лошо Simple Smile Така че сега поне не се чувствам гузна.

# 364
  • София
Ах това ядене....особено сладкото....уж 9ти месец нямало да ни се яде, а то....апетит като за 3ма.
Почти до края на 8ми месец бях качила 9-10кг. ( без да се ограничавам от нищо и то в големи количества си хапвах) Забременях 49, а съм 173 висока ( почти грозно слаба), милото все вика    " Дано си останеш така" обаче като влязох в 9ти........
Като видя сладко и настръхвам 😁🍮🍰🎂🍪🍩🧁🥧🍰 в промишлени количества ям и вече съм +15🤭 Факт е, че изобщо не ми личат, а и корема ми не е от най-големите...но дано до седмица се роди.....🤗
Дарк, това с пицата, баничката и т.н.....не рядко ми се случва и на мен, не се притеснявай не си само ти 😁😊

# 365
Аз ше раждам в пловдив в селена не знам дали ще се засека с някой от тук. 😀

Поли с теб сме с един и същ термин, и аз ще раждам в Селена, но за сега нямам никакви признаци Grinning

# 366
Здравейте  и аз съм от чакащите за раждане мами. Тези дни влязох в 9 месец.
Нямам много сили за разходки, но в къщи върша разни домакински нещица.
Засега съм качила13 кг., през повечето време преди да забременея съм се ограничавала и съм се съобразявала какво хапвам. Но през бремеността реших да хапвам всичко което ми се прииска - и тестено и сладко.
Името го избрахме, след малко колебания и дебати, докато и на двамата не ни хареса.
На всички чакащи лесно и бързо раждане и възстановяване след това😊

# 367
Значиии, да ви кажа, след безразборно плюскане се пазарува най-здравословно Joy Сдържах се и не купих нищо сладко, освен един шоколад 200 гр, който ще си го кътам за след раждането Joy Всичко останало е плодове, кисело и прясно мляко, свинско за вечеря. Купих си и две минерални води със спортен накрайник пак за раждането.

Ама, Веси, много закъсняваш с обяда! Ти не си от нашата групичка! Ние досега виж колко неща "врътнахме" Joy

Лили, твоите мерки преди да забременееш са били... уау Blush Сигурно сега си екстра Wink

# 368
Всички съвети, които дадохте ги знам момичета, ама пусто боли си и то не малко. Може и да не засуква правилно, но обхваща и ареолата и затова мислех, че е ок. Нищо, борбата продължава, гоня всяка акушерка да ми показва и ще чета статиите, които ми пратихте, пък като ни изпишат ще звънна и на консултант.
Ние ще си постоим до вторник защото има високи левкоцити и crp и е на антибиотик. Аз се вкисах съответно, но ще ми мине.
А за раждането няма да изпадам в подробности, че има още не родили и с първи дечица, тъй че не е удачно Grinning
Иначе родих в Щерев, сравнително бързо. Изтекоха ми водите, след 4ч получих контракции и след 3ч родих. Разкритието от 5см за половин, един час стана 9см и казаха време за упойка йок и аз щях да припадна... явно прецениха, че бързо се случват нещата и ще се справя и без. И с две контракции и 6 напъна, бебо се роди. Кръцнаха ме малко, имам 3 шефа и общо взето е това.

# 369
Нали казват ,че за да не пазаруваш вредни храни ,не трябва да влизаш гладен в магазините ,та Шоколадче така се прави Stuck Out Tongue Winking Eye
Самичка съм и си хапнах един голям тостер с шницел и салати ,пица средна и гофрета с течен шоколад(поръчани естествено). Това наведнъж и ще лягам сега .Общо взето ям,става ми тежко ,лягам и заспивам .Нали вечерите не мога да спя .
Нещо такова съм

За името -дъщеря ми не може да изговори нито едно от двете (започват с р),мъжа не ги харесва и няма предпочитания ,майка ми не иска да е с нейна буква и ги бойкотира ,баща ми вдига рамене  ....

# 370
Лейдии, недей така, че още ми е лошо от всичко изядено. А ти също си си хапнала добре Joy Хобитата са ти чудни Joy

Аз продължавам да кисна в колата Joy Мързи ме да се надигна и да се прибера, или да ида да пратя една пратка по Еконт Grin

# 371
# 372
Мама Мария, освен да те викат по-често на ехограф и да следиш движенията на бебето,няма какво друго да се направи. При всяка промяна от обичайния му ритъм, отивай на тонове.

Имена имаме още от началото и за двата пола. С мъжкото беше зор да го изберем, но сме подготвени вече.

Аз съм няколко дни след термин (по ехограф, по календарче-утре е). Тоя филм го играх и с бакото. Правиха му разни магии акушерките, но няма намерение да излиза. Води и плацента добре (както и с първото), така че чакането продължава. Дано реши да излезе преди датата за предизвикване, която уговорихме.

Яжте сега, че после няма да имате време.😛На фона на всички несгоди поне на душата си угодете.

cat, скоро да ви изписват!

# 373
Памперсче, върти ми се, че не искахте да знаете пола сякаш? Още ли е така? Simple Smile

При мен последния път терминът по ехограф и терминът по календар си паснаха, а почти винаги по ехограф беше с няколко дена напред.

За плацентата и на мен ми казаха, че е добре, че даже няма 3-та степен или нещо такова, пък да видим. Тази вечер съм на тонове и преглед. Може би сте видяли в общата тема, че питах за микробиология... Взех да се колебая вече дали искам да ми ровят "долу"...

# 374
Момиета, благородно ви завиждам за яденето. И на мен мн ми се йапва и то от всичко, вече ми се и пийва и цигара ми се пали.... Но съм с ГД и от 2 месеца се съобразявам до колкото мога. Без хляб, захар, сладко, вече и без плодове... Много е гадно. Аз пък чакам да родя, че да се наям както си зная и както си искам.
Даже съм си казала, че като се почуствам добре, едната вечер ще пийна ще пуша, после ще изцедя кърмата и ще я хвърля 😂😂😂 за да не му се отрази. Хаххаха май аз съм най-безнадеждния случй, а?

Честито на всички вече родили майчета!
На чакащите като мен (теемин 28.11), още малко... само си пазете нервичките, че после ще ни трябват. Сега може да се спи трудно 😔🤓 но поне се спи 🤣после и толкова няма да има!

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 06:31 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт