НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 894
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Ивка, честито юначе Виктор! Blue Heart Вярно ли е 60 см, както си писала? Blush Колко по-различно е при вас Simple Smile Днес секцио, по-късно храна, и на следващия ден изписване Simple Smile Дано така продължи безпроблемно кърменето!

За името, за момента само майка ми се бърка и доста ме дразни... Напоследък пък ми повтаря да съм я кръстела на мен Scream

На днешния преглед измериха бебето 3500, а преди седмица 3036 Rolling Eyes Някъде има грешка, но къде... Обзаведох се с глобули Полижинакс и свещички Цикатридина, защото споменах, че имам съмнения за хемороиди...
Дарк, 60см, и наистина е дълъг, защото като изпъне краката и са му къси newborn ромпърите 😂😂😂 Иначе са му широчки и ръкавите малко дълги, но определено за дължина е за 0-3 размер 😂
Значи на 3тия час някъде хапнах, риба със зеленчуци, после йогурт, вода огромни количества. В 2.18ч го извадиха, в 3ч приключи операцията и в 10ч сама пожелах раздвижване и катетъра ми махнаха и се чувствам много добре, движа се, ходя до тоалетната. Чувствам се добре. На всички пожелавам такова бързо и леко секцио

# 391
Честито момичета ! Ехаа Ивка къде си го носила ? 😱 страхотно 60 см 💙. Аз след първият ден бях по-добре след секциото . Вчера отново се почувствах супер ... и явно се презорих и се наложи обезболяване . Слава Богу кърмата ми тръгва малко по-малко , ние сме на антибиотик и ще си останем още няколко дни в болницата 😒, само да е здрав ❤

# 392
Това с тези антибиотици, защо е толкова често... мен вчера много ми се накриви шапката като ми казаха, че ще ни задържат, дано като ми го донесоха след първия антибиотик и като ревнах, че са го боцкали и че е унесен... веднага сътворих филма. Но се стегнах и днес няма драма. Явно и хормоните са си хормони Grinning

# 393
Момичета, в Комсед днес има отстъпка 25%. Ако някой трябва да докупува нещо, може да разгледа сайта.

https://comsed.net/news/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0% … D0%B5%D0%BB%D0%B8

# 394
Ивка, честито юначе Виктор! Blue Heart Вярно ли е 60 см, както си писала? Blush Колко по-различно е при вас Simple Smile Днес секцио, по-късно храна, и на следващия ден изписване Simple Smile Дано така продължи безпроблемно кърменето!

За името, за момента само майка ми се бърка и доста ме дразни... Напоследък пък ми повтаря да съм я кръстела на мен Scream

На днешния преглед измериха бебето 3500, а преди седмица 3036 Rolling Eyes Някъде има грешка, но къде... Обзаведох се с глобули Полижинакс и свещички Цикатридина, защото споменах, че имам съмнения за хемороиди...
Че какво му е на името Simple Smile ще се казва Шоколадка кли Шоколадчо.

# 395
Да взема да изненадам мъжа ми Joy

# 396
В Киндерланд днес отстъпката е 25% на ненамалени неща (които иначе са малко скъпички).

# 397
Здравейте момичета.
Честито на новите мами.🌺🌺🌺🌺

Относно екипът, който беше на раждането ми в болница Надежда-
Д-р Арабаджикова- страхотен специалист. Когато забременея отново ще се следя при нея.Големи благодарности.

Д-р Йоана Тодорова - една млада лекарка с много желание за работа. Благодарение на нея искам да родя още едно бебче. Много много благодаря:) Радвам се, че в България остават такива прекрасни млади лекари. Продължавайте все така напред и нагоре.

Акушерката Хари- една прекрасна жена. Даваше ми точни наставления, и правеше процесът много по-лесен и поносим.Благодарение на нея бебе София се роди с 4 контракции. Страхотна.Simple Smile

За мен раждането ми беше -“Раждане с усмивка”:)))

Пожелавам на всички бъдещи майки да минат през този не лек процес , с подкрепата на такива специалисти.
Раждането да мине толкова леко-колкото моето, да остави един прекрасен и вълнуващ спомен.

А ние днес се прибираме вкъщи.
Ще ви следя момичета. Успех.

# 398
Ивка честито, да ти е жив и здрав и щастлив малкия юнак. 😊

Дарк благодаря за линка поръчах си количката с 25% 😂 ей такава прИмоция чаках 😂😂

# 399
  • Наблизо
Поли,коя си избра?
Аз чувствам,че раждането ще е тези дни..Терминът ми е на 16ти ама коремът ми много се смъкна и въобще не мога да стоя права.

# 400
Бюти, терминът ти не беше ли на 08.11?

Като видях, че е писано в темата, бях убедена, че е за ново бебче Grin

Аз пък, мога-не мога да стоя права, трябва да чистя и прибирам... Почвам някакво подобие на основно почистване, така да се каже Scream

# 401
  • Наблизо
Да,по ехограф.Иначе май ми го казаха 16ти по зачатие.Незнайно защо тука при нас термина го дават 40 седмици след предполагаемото зачатие,а не от началото на последна менструация.8ми ми е ако броим по последна менструация и ехограф.Мисля,че по-скоро 8ми-10 гони детето.Когато иска,да идва.Време му е.
И аз пера,още не съм прибрала нещата на бебето вмпрословутата чанта.Иначе съм накупила всичко,освен адаптирано мляко за всеки случай и шишета.Надявам се да ни се получи с кърменето,иначе татето ще хвърчи спешно до магазина.

# 402
Ааа, ясно... Не знам коя дата се гледа. При на последните два прегледа се догониха двете дати - по ехограф съм за 10.11, а по календар - 09.11. А такова смъкване на корема на съм забелязала при мен

# 403
  • Наблизо
Да,затова и си казвам че имам 2 термина хаха.В бг като ме гледа моята гинеколожка и тя 8ми каза.Да видим кога ще се появи хахах.Утре влизам в 39тата седмица и основно лежа вече,като стоя права и бебето се мърда-имам чувствотое ще изпадне.

# 404
Кога се заплаща избора на екип при приемане или след като родя при изписването в Окръжна болница София , да добавя след като съм се уточнила с докторката , че ще ме приеме и изроди???
Извинявам се за тъпия въпрос,но не намирам инфо.Blush

Общи условия

Активация на акаунт